GeorgeHellas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Σήμερα λόγω της ημέρας, επιχείρησα για πρώτη φορά να φτιάξω γκιούλμπασι: WP_20161211_003.jpg Λόγω της ημέρας είπαμε βέβαια: WP_20161211_007.jpg Πολύχρονος Το γλυκό τι είναι;
margaritagr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Πρωτο wine bar σημερα, σε συνεχεια του τοπικ της αναζητησης.. wine not λοιπον Χαλανδρι. Μικρος και ζεστος χωρος, ομορφα διακοσμημενος. Ψηλα και στενα τραπεζια, ειναι Καθαρα wine bar με αρκετη ποιιλια κρασιων ελληνικων και μη - και λιγα πιατα φαγητου, κυριως ποικιλιες 6
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Πρωτο wine bar σημερα, σε συνεχεια του τοπικ της αναζητησης.. wine not λοιπον Χαλανδρι. Μικρος και ζεστος χωρος, ομορφα διακοσμημενος. Ψηλα και στενα τραπεζια, ειναι Καθαρα wine bar με αρκετη ποιιλια κρασιων ελληνικων και μη - και λιγα πιατα φαγητου, κυριως ποικιλιες Παράγκα αφρώδες? Ωραίο κρασακι και τίμιο για τα λεφτα του. Τα τυρια και η μαρμελάδα οκ, τα αλλαντικά τα πετυχαν; γιατι δεν ταιριαζουν ολα.
margaritagr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Τι να σου πω, ιςως με τα αλλαντικά να ταίριαζε κόκκινο κρασί καλύτερα (μάλλον) . Παντως το συγκεκριμένο ήθελα να το δοκιμάσω κι όντως μου άρεσε Γενικά το κρασί με ζαλίζει αλλα το κόκκινο με στέλνει πιο εύκολα, όποτε αν πάρουμε οι δυο μας μπουκάλι πάντα παίρνουμε λευκό
Vaguras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Πολύχρονος Το γλυκό τι είναι; Ευχαριστώ για τις ευχές! Hand made τούρτα με σοκολάτα και .βύσσινα εντός (παραλλαγή της κλασικής black forest) 1
aneurysm Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω χάθηκε κάπου το νόημα του υπάρχοντος θρεντ. Υπενθυμίζω το θρεντ αναφέρεται στο τι γουρουνιάσαμε, και όχι σε ποιο μαγαζάκι πήγαμε. Προτείνω να δημιουργηθεί από τους ενδιαφερόμενους αναλογο θρεντ, με το που βγήκατε έξω και τι παραγγείλατε. Vagura, πολύχρονος και το γκιούλμπασι μου έσπασε την μύτη απο την εικόνα και μόνο. Ευγε! 5
Mau-Maus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλα ναι δεν εχεις άδικο , να προσθέσω επίσης πως το νόημα του νήματος δεν ειναι να ανεβάζουμε έναν μουσακά και μετά απο κάτω να στέλνουμε άλλα 20 μηνύματα με την συνταγή , με το πως το φτιάξαμε, στους πόσους βαθμούς μπαίνει το γάλα κτλ Θα πρότεινα να φτιάξετε ενα νήμα μαγειρικής να τα λετε αυτά , ελα όμως που υπάρχει ήδη .. 2
aneurysm Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Τα συστατικά και η τεχνογνωσια είναι μερος του γουρουνιασματος Mau. Αυτά από μενα, και καλά, παραδοσιακά και πατροπαράδοτα γουρουνιάσματα να έχουμε.
aneurysm Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Βραδυνο. Χοιρινο με πρασο, πουρες και γιαουρτι με μυρωδικα και μουσταρδα 6
evabb Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 περνα μια απο το θεμα της μαγειρικης να βαλεις την συνταγη του χοιρινου.
aneurysm Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Γιατι το αντιφιτνεσ το σωστο, το σενιο και το οπως πρεπει, δεν θελει μια, αλλα δυο για να την χωνεψη... 3
SocialNetUsr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μετσοβόνε Ελάφι στιφάδο Γουρουνόπουλο με μήλα και δαμάσκηνα 11
Fotis13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μετσοβόνε Ελάφι στιφάδο Γουρουνόπουλο με μήλα και δαμάσκηνα Τα σπαει το μετσοβονε . Λοιπον επειδη εσυ βλεπω εχεις ποιοτητα προσπαθησε κατι να κανεις με τις φωτο γιατι τις βγαζει μικρες ,σηκωνε απο pc η' whatever γιατι ετσι αδικουνται . 1
SocialNetUsr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 @Fotis13 την επόμενη θα την βάλω raw!!! τις είχα μειώσει το μέγεθος αλλά μάλλον το παραέκανα... @margaritagr το ελάφι στιφάδο τα έσπασε τα φαγητά ήταν στο Νεραιδοχωρι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις