tommybertsen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Kαλά το είχα καταλάβει πως έχουμε να κάνουμε με άτομο τ' οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον αντιφιτνεσικό χώρο.. This is many years ago tho Απλα και εγω, οπως οι απο πανω, δε πολυπρολαβαινω τις φωτο, προλαβαινει η πεινα να μου παρει το μυαλο 2
flik Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μάζεψα λίγο υλικό το τελευταίο δεκαήμερο (αυτά πρόλαβα να σκεφτώ να τα φωτογραφήσω), για΄τι αν τα έβαζα 1-1 θα χανόντουσαν με τέτοιο ανταγωνισμό. Με πολύ αγάπη στους μαχητές του thread, έχετε την βαθύτατη εκτίμηση μου πραγματικά. Πίτσα, μικρή, έπρεπε να φάω 9 κομμάτια να με πιάσει: Παγωτό καιμάκι με γλυκό βύσσινο: Λίγες μέρες πριν, Jack Daniels chicken alfredo, μικρή μερίδα, την θυμόμουν μεγαλύτερη πριν μερικά χρόνια που την πήρα τελευταία φορά. Φοβερή γεύση, απο τα αγαπημένα μου: Και τα σπιτικά φαγητά τώρα.γαριδομακαρονάδα με γαρίδες μεγαλύτερες απο οτι φαίνονται απο το κινητό: Και σήμερα έκανα πένες στον φούρνο, με ντοματίνια, μπέικον, γραβιέρα, μοτσαρέλα και μελίπαστο. Φοβερή γεύση έδωσαν όλα μαζί: Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2016 από flik 17
Demetra_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 και άλλος μακαρονάς !!! λατρεμένη γαριδομακαρονάδα <3 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Βλέπετε photos? 1
tommybertsen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Βλέπετε photos? Nope. Μονοδρομος λεει 2
saxos55 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Βλέπετε photos? Μέχρι πριν μία ώρα εφαινόσαντο. 2
flik Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα φαίνονται, και υποψιάστηκα οτι απο google photos δεν θα φαίνονται αλλά με μπέρδεψε που προσωρινά φαινόντουσαν:http://www.insomnia.gr/topic/570643-anti-fitness-thread/?p=55344563 και άλλος μακαρονάς !!! λατρεμένη γαριδομακαρονάδα <3 Πεθαίνω πραγματικά για μακαρόνια. Δηλαδή ήταν ο κυριότερος λόγος να ξεκινήσω να μαγειρεύω. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 This is many years ago tho Δεν έχει σημασία! Όσα χρόνια κι αν περάσουν θα σου μένει πάντα η γλυκιά ανάμνηση... Κάτι μου λέει ότι πολλοί από δω θα σκότωναν γι' αυτή τη θέση 1
tommybertsen Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ηταν θεση πωλητη. Οποτε επρεπε να εχω δοκιμασει (μα τι βαρβαρα πραγματα ειναι αυτα) ολα τα γλυκα, ωστε να μπορω να εξηγω και στον πελατη καποια πραγματα (αν μπορουσα φυσικα). Σαν καλος γευσιγνωστης λοιπον, εκανα την καρδια μου πετρα, και τα δοκιμασα 2
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Οποτε επρεπε να εχω δοκιμασει Πληρωνόσουν κιόλας; (πάντα την είχα αυτή την απορία όταν πρόκειται για τέτοιες καταναγκαστικές δουλειές) 1
zio10 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Πληρωνόσουν κιόλας; (πάντα την είχα αυτή την απορία όταν πρόκειται για τέτοιες καταναγκαστικές δουλειές) Να δεις που θα τη βγάλει και ζόρικη δουλειά! 2
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Φαντάζομαι σκηνικό που θα παίχτηκε ''Τόμι ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ!'' Ο Τόμι ''Ώχουυυ μωρέ πάλιιι..!'' :cry: :cry: 2
tommybertsen Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 ωχου μωρε, ποιος τρωει χανουμ μπουρεκ τωρα με μπαλα καιμακι απο πανω Η δουλεια ζορικη ηταν, με τοσο κοσμο που ειχε, αλλα γουστοζικη. Τα Χριστουγεννα επαιρνες τα μελομακαρονα σε 2 ταψια σε στοιβες, και επρεπε να τα κανεις μια στοιβα.. Για να τα κανεις ενα ομως... 5 στη στοιβα ενα στο στομαχι ηταν η αναλογια (ενταξει αυτο δε το αναγκαζαν σε κανεναν να το κανει ) TriLoBiTe πληρωνομουν και μαλιστα πολυ καλα δεδομενης της θεσης, αλλα μιλαμε για πανω απο 10 χρονια πισω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις