Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν ανάμεσα μας :P

Το περίεργο είναι ότι είναι άνδρας, από κοπέλα θα ήταν φυσιολογικό :P. (joking ο καθένας μπορεί να φάει όσο θέλει και όσο μπορεί και διαφέρει απο άνθρωπο σε ανθρώπο).

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελα να ξεχειλίζουν οι κρέμες ..

post-282658-0-53836300-1486045890_thumb.jpg

ψιτ μην μου δαγκώσετε κάνα δάκτυλο ε ??

• Like 12
Δημοσ.

Το πιο ωραίο κομμάτι είναι αυτό με την υγρή σοκολάτα.

Ωραία είναι και η καινούρια break gold, την δοκίμασα προχθές.

• Like 2
Δημοσ.

Proceed with caution.....  :-D

12A02988-1A26-415C-A628-4BE8A1E576F8_zps

Αν και δεν σκεφτόμουν φωτογραφία από τη ζυγαριά, μέσα έπεσα! Ήταν αναμενόμενη εξέλιξη, πιστεύω, επίσημα σας φθονώ, αγαπητέ!

Προς χαρέμι θα το έλεγα περισσότερο! :D

Έλα κι εσύ, zio10, αρκεί να ακούς μουσική σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ηχομόνωση.  :P

• Like 6
Δημοσ.

Αν και δεν σκεφτόμουν φωτογραφία από τη ζυγαριά, μέσα έπεσα! Ήταν αναμενόμενη εξέλιξη, πιστεύω, επίσημα σας φθονώ, αγαπητέ!

Έλα κι εσύ, zio10, αρκεί να ακούς μουσική σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ηχομόνωση. :P

Πέθανα στο γέλιο με το comment περί μουσικής :P

Δημοσ.

Fan, μην στεναχωρηθείς που σε άφησα απ' έξω, δεν είναι ότι δεν σε θέλουμε στην οικογένεια, απλώς εσύ μπορείς να έρχεσαι να μας βλέπεις όποτε θέλεις. Ξέρεις πόσο σε αγαπάω.  :wub: Και σταματώ το οφφ.

ΥΓ: Mau, respect για το doughnut!

Δημοσ.

ναι λες και συ υπερ-ζυγίζεις ... 

μια σταλιά άνθρωπος 

Δημοσ.

Έλα κι εσύ, zio10, αρκεί να ακούς μουσική σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ηχομόνωση.  :P

Βάζω ακουστικά, μη ξοδεύεστε! :P

Μια ψωροπιτσα Mamma Roma που εφαγα στα πεταχτα

και κατι πιο ποιοτικο για βραδυ

Ξέρεις ότι οι περισσότεροι εδώ την πίτσα θα προτιμούσαν ε;

Δημοσ.

Ξέρεις ότι οι περισσότεροι εδώ την πίτσα θα προτιμούσαν ε;

Εννοείται , ακομη και αυτήν την κατεψυγμένη την φτηνιάρα, πίτσα να ειναι και ότι ναναι  !!

ristorante-pizza-mozzarella-pizza-und-sn

Πάω που λες φίλε ζιο στο σ.μαρκετ σήμερα, λέω θα ξεκινήσω διατροφή και εκεί που ψάχνω να βρω τα ασπράδια μου πέφτει το ματι μου στο ψυγείο ..

Την βλέπω / με βλέπει .. Μου κλείνει σαγηνευτικά το ματι .. Ε, αυτό ήταν.. δεν άντεξα και να το αποτέλεσμα ..

post-282658-0-30101600-1486065342_thumb.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Εννοείται , ακομη και αυτήν την κατεψυγμένη την φτηνιάρα, πίτσα να ειναι και ότι ναναι  !!

ristorante-pizza-mozzarella-pizza-und-sn

Πάω που λες φίλε ζιο στο σ.μαρκετ σήμερα, λέω θα ξεκινήσω διατροφή και εκεί που ψάχνω να βρω τα ασπράδια μου πέφτει το ματι μου στο ψυγείο ..

Την βλέπω / με βλέπει .. Μου κλείνει σαγηνευτικά το ματι .. Ε, αυτό ήταν.. δεν άντεξα και να το αποτέλεσμα ..

Να ξεκινήσεις διατροφή;! Είχες σταματήσει δηλαδή; :)

(Ωραία φαίνεται, αλλά σα να ψήνει λίγο πιο πολύ από τη μια μεριά ο φούρνος σου; :P ).

• Like 1
Δημοσ.

Να ξεκινήσεις διατροφή;! Είχες σταματήσει δηλαδή; :)

(Ωραία φαίνεται, αλλά σα να ψήνει λίγο πιο πολύ από τη μια μεριά ο φούρνος σου; :P ).

Ναι μπόμπα ήταν! Έβαλα και τις δυο στον φούρνο, αυτή την στρίμωξα πίσω πίσω κ άρπαξε λιγάκι, δεν με χάλασε καθόλου βέβαια :-)
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...