Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και λίγο καθυστερημένα, γιατί φαγώθηκαν κατά τη διάρκεια του survivor με 3 φίλους, ήρθε η ώρα τους να ποσταριστούν...

έχουμε και λέμε(το μαγαζί έχει μόνο κοτόπουλα):

7 μπέργκερ

4 σάντουιτς με μπιφτέκι κοτόπουλο/σουβλάκι κοτόπουλο/γύρο κοτόπουλο

1 κλαμπ πίτα

post-266093-0-94105300-1487118251_thumb.jpg

post-266093-0-63051600-1487118366_thumb.jpg

post-266093-0-94739000-1487118465_thumb.jpg

post-266093-0-99298300-1487118588_thumb.jpg

post-266093-0-09925100-1487118706_thumb.jpg

και επιδόρπιο μόλις έφτασα σπίτι, πριν λίγο, την υπόλοιπη σοκολατίνα.

Αρκετά πιστεύω για μια μέρα... τώρα πιστεύω είμαι για πραγματική νηστεία :P

• Like 11
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Uberness Καλιδης ,βρωμικο εξεγευνισμενο kinda 

δεν εχει λιγο περιεργη γευση το λαδι τους ;

ρωταω εσενα γιατι φαινεται να εχεις αποψη & καποια γνωση..

οι φιλοι μου δεν καταλαβαινουν τιποτα λενε αλλα εμενα μου φαινοταν χειροτερο απο τα λιδλ νο νέιμ.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω κι εγώ να φάω εκεί!

[<3 αγαπώ λαχαναγορά]

Για πείτε και τί τιμές παίζουν στο Uberness. Τιμές βρώμικου ή ... γκουρμεδιάς;

Δημοσ.

δεν εχει λιγο περιεργη γευση το λαδι τους ;

ρωταω εσενα γιατι φαινεται να εχεις αποψη & καποια γνωση..

οι φιλοι μου δεν καταλαβαινουν τιποτα λενε αλλα εμενα μου φαινοταν χειροτερο απο τα λιδλ νο νέιμ.

Αν και εγω εχω θεμα με την "λαδιλα"   νομιζω πως ηταν οπως επρεπε για street food  δεν με ενοχλησε .Τωρα μπορει να ετυχε οταν πηγες εσυ η' οταν πηγα εγω .

Θέλω κι εγώ να φάω εκεί!

[<3 αγαπώ λαχαναγορά]

Tιμες ναι ειναι ακριβος για την κατηγορια του 7,5 το burger  9  με πατατες  και 5.5 το hot dog   ,εμεις πληρωσαμε 27. 2 ατομα  με σαλατα και 4 κεφτεδες  και  μπυρα-κοκα .

Γευστικα ναι , θα ξαναπαω οχι δεν συγκλονιστικα .

• Like 2
Δημοσ.

Θέλω κι εγώ να φάω εκεί!

[<3 αγαπώ λαχαναγορά]

λιγο πιο ακριβα. 20€ με 30€ για 2 ατομα. 

εδιτ - με προλαβε ο φωτ.

Δημοσ.

Χμμμμ ok λοιπόν, αυτό δεν είναι βρώμικο με τις τιμές που λέτε [βρώμικο πχ είναι το Καρότσι του Γιατρού στο Μοναστηράκι, που τουλάχιστον έχει και τις τιμές που αναλογούν σ'αυτή την κατηγορία].
Είπα να το ψάξω λίγο ακόμα για το Uberness...πολλές αρνητικές κρητικές σε tripadvisor & ask4food :/

Τουλάχιστον σε κάτι φωτό που είδα ο χώρος φαίνεται ταιριαστός με το περιβάλλον της λαχαναγοράς, δλδ ο σεφ δεν επέλεξε να δώσει extravagant decor στο μαγαζί του.

Δημοσ.

Χμμμμ ok λοιπόν, αυτό δεν είναι βρώμικο με τις τιμές που λέτε [βρώμικο πχ είναι το Καρότσι του Γιατρού στο Μοναστηράκι, που τουλάχιστον έχει και τις τιμές που αναλογούν σ'αυτή την κατηγορία].

Είπα να το ψάξω λίγο ακόμα για το Uberness...πολλές αρνητικές κρητικές σε tripadvisor & ask4food :/

Τουλάχιστον σε κάτι φωτό που είδα ο χώρος φαίνεται ταιριαστός με το περιβάλλον της λαχαναγοράς, δλδ ο σεφ δεν επέλεξε να δώσει extravagant decor στο μαγαζί του.

καλα επειδη εχει ντεκορ οτι πιο φτηνο γινεται & πουλαει χοτ ντογκ μαζι με κοτοπουλακι κ κεφτεδες δεν ονομαζεται βρωμικο.

ουτε επειδη εχει καλη τηγανιτη πατατα πρεπει να την πουλαει 50€.

βρωμικο λεμε στην μιχαλακοπουλου, στη συγγρου, στην καντινα που εκλεισε στη μαβιλη κλπ στεκια.

μαγαζι + βρωμικο, δυσκολα παει σαν ορος.

• Like 3
Δημοσ.

Αν δεν εχετε φαει απο την "Καντινα του Μαυρου" στην Σταυρουπολη (Θεσσαλονικη), δε ξερετε τι εστι βρωμικο... Επισης απο τον Κατερινιωτη (μαγαζι). Παιζει να ξεπερνανε και οι 2 ολα τα βρωμικα της Αθηνας ταυτοχρονα :P 

Τον τελευταιο επειδη τον κλεινανε κατ'εξακολουθηση, εκανε ανακαινιση και εγινε λιγοτερο βρωμικος :P 

Βεβαια στη θεωρια ολα αυτα, γιατι δεν εχω φαει πουθενα στην Αθηνα, οποτε ολο και καμμια βρωμοτρυπα θα υπαρχει :D 

Δημοσ.

Πριν από 10+ χρόνια (βάλε 15 όταν ήμουν 18-20...) έτρωγα που και που από τον "Νικ" δίπλα στο αμαξοστάσιο των αστικών στον Βοτανικό. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, έχει πεθάνει, έχει κάνει ανακαίνιση, αλλά ήταν από τους ορισμούς του βρωμομάγαζου, από το ντεκόρ, το φιζίκ του καταστηματάρχη μέχρι τον τρόπο που έφτιαχνε τα σάντουιτς και ότι την κέτσαπ την φύλαγε σε μπουκάλι Τρύλετ (τρύλετ! που μόνο στην κουζίνα της γιαγιάς μου που είχε στοκάρει από τη δεκαετία του 80 είχα δει) και την μουστάρδα σε συλλεκτικά αρχαίο μπουκάλι Άβα.

• Like 2
Δημοσ.

Πριν από 10+ χρόνια (βάλε 15 όταν ήμουν 18-20...) έτρωγα που και που από τον "Νικ" δίπλα στο αμαξοστάσιο των αστικών στον Βοτανικό. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, έχει πεθάνει, έχει κάνει ανακαίνιση, αλλά ήταν από τους ορισμούς του βρωμομάγαζου, από το ντεκόρ, το φιζίκ του καταστηματάρχη μέχρι τον τρόπο που έφτιαχνε τα σάντουιτς και ότι την κέτσαπ την φύλαγε σε μπουκάλι Τρύλετ (τρύλετ! που μόνο στην κουζίνα της γιαγιάς μου που είχε στοκάρει από τη δεκαετία του 80 είχα δει) και την μουστάρδα σε συλλεκτικά αρχαίο μπουκάλι Άβα.

Άνετα το πουλάει για γκουρμέ κανένα «εναλλακτικό» μαγαζί! :D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...