Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρυφοκοιταζω τις φωτο , μου τρεχει λιιιιιιιιγο το σαλακι. Οχι πολυ. Το παραπανω ποιο ειναι; ^^ Ο κυριος πικοκ; 

Υπαρχει μια 50/50 πιθανοτητα να μετακομισω Αθήνα, τον επομενο μηνα. Οποτε αν ειναι να συμβει, θα πρεπει να εχω γνωσεις :P

Aν ειδα καλα ειναι στο χαλανδρι, ενω εγω θα μεινω Αγ.Δημητριο ή Παλαιο φαληρο

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μονο τα σχολια στο φβ ειναι τοσο αστεια που δεν κανεις τον κοπο να περασεις απ'εξω.

Δεν έχω ιδέα για το μαγαζί ούτε καμιά διάθεση να το υπερασπιστώ, απλά τα σχόλια δεν λένε πάντα την αλήθεια. Ειδικά αν δεν διασφαλίζεται κάπως ότι αυτός που γράφει είναι όντως πελάτης (όπως κάνει το booking.com πχ). Αλλά αν τα σχόλια είναι αρκετά συνήθως δίνουν σωστή γενική εικόνα.

Δημοσ.

Έφαγα μισό doughnut (χόρτασα κι έδωσα το υπόλοιπο στην αδελφή μου) σήμερα παρέα με cappuccino στον ήλιο.  :D Φωτογραφία δεεεν, απολάμβανα τη στιγμή υπερβολικά για να το σκεφτώ. 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον αυτο  που   λετε τι φαγατε σε τετοιο θεμα  και δεν βαζεται φωτο να κοπει ρε ,ειναι παντελως ακυρο .

Τοξο  θα σε κανω ακοντιο προσεξε καλα :P

• Like 4
Δημοσ.

Έφαγα μισό doughnut (χόρτασα κι έδωσα το υπόλοιπο στην αδελφή μου) σήμερα παρέα με cappuccino στον ήλιο.  :D Φωτογραφία δεεεν, απολάμβανα τη στιγμή υπερβολικά για να το σκεφτώ. 

laughing-then-crying-gif-tumblr-06.gif?w

Έφυγες για fitness εσύ απ'ευθείαααααας!

• Like 9
Δημοσ.

Μη βαράτε τον πιανίστα! Ήθελα να πω ότι δεν έκανα μισή γουρουνιά, έφαγα απλώς όσο ήθελα. Ο καφές φταίει, πάντα μου κόβει την όρεξη. Ορίστε κι η φωτό μου να μην είμαι εκτός θέματος. 

Krispykreme2.jpg

• Like 9
Δημοσ.

ωραιο δειγμα.

viber_image.jpgfree upload image

εγω θα φαω ολο αυτο για γλυκο.

υγ - η πιτσα ηταν απο τη γιαγια μιας κ ρυθμισα τον καυστηρα στο νεο λεβητα :D

• Like 10
Δημοσ.

Ωραια φαινεται η πιτσουλα

αν και εδω και 1-2 χρονια αν η πιτσα δεν εχει Philadelphia γυρω γυρω  δεν  αξιζει για μενα

τη σπιτικη την προτιμω σαν την αυθεντικη ιταλικη. χωρις πολλα ψωμια. τα υλικα θελω να φαω αλλωστε. γουστα. :D

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...