tommybertsen Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μου ειπε η κοπελα μου που ειναι ηδη Αθηνα , πως εφαγε απο το γωνια-Δαβακη και της αρεσε (στην Καλλιθεα). Αν βρει κανενα που βαζει μετρημενες πατατες, θα φαει ακυρο αυτοματα Λογικα οι μετρημενες πατατες ειναι στην πολιτικη του μαγαζιου, ετσι; Θυμαμαι και σαλονικα μερικα μαγαζια να βαζουν 5 πατατες παραπανω και να τις...βγαζουν. Ελεος!
mclein Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 εμενα μ'αρεσει στ'αληθεια μονο ενα ειδος προτηγανισμενης πατατας. δεν ξερω πως το λενε ή πως το βρισκω να το αγορασω αλλα το σουβλατζιδικο που τις προσφερει εχει παντα 2 ή 3 ευρω για φιλοδωρημα ή 1 σουβλακι επιπλεον κι ας μην το φαω. σπανια να βρεις παντως να βαζουν πανω απο 6-7 πατατες μεσα. κι αν τις βαζουν, θα ειναι απ'τα μαγαζια που τις πνιγουν στο λαδι ή τις εχουν απ'το μεσημερι. 2
*nenya* Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ο καλοφαγάς φαίνεται όταν ξέρει να αναλύει το τί θα πει καλή πατάτα. ΕΥΓΕ!
tommybertsen Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μπα, αυτο το γωνια-Δαβακη φανηκε να εχει μπολικο κοσμο και να μην προλαβαινουν να "παλιωσουν" οι πατατες. Ποιες λες εσυ; Τις baby μηπως; Δε ξερω πολλες καλες προ-τηγανισμενες. Ξερω οτι ειχα μαγαζι στην Σαλονικα που ειχε δικες του πατατες!!!
Fotis13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Btw, υπάρχουν γυναίκες που βγαίνουν έξω και την βγάζουν μόνο με μια σαλάτα; Nαι. Ειναι αυτες που μολις βγαινουν στην παραλια κοιτανε και οι ομπρελες . 1
*nenya* Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Χαχαχ ααα μάλιστα! Ε αν τό'χουν στόχο και τις χαροποιεί να συγκεντρώνουν και βλέμματα από ομπρέλες εγώ πάω πάσο, όπως την βρίσκει κανείς. Προφανώς δεν έχουμε όλοι τους ίδιους στόχους κ ενδιαφέροντα, σεβαστόν. [Εγώ προσωπικά λέω να συνεχίσω να τρώω τα κρεατικά μου και ας μην βγω στην παραλία και χαλάω την αισθητική μερικών.] 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το να τρως μόνο σαλάτες δεν είναι φυσιολογικό (δεν εννοώ την χορτοφαγία).
mclein Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Nαι. Ειναι αυτες που μολις βγαινουν στην παραλια κοιτανε και οι ομπρελες . βεβαια αυτες εχουν αλλα θεματα, συχνα, αλλα το χειροτερο δεν ειναι αυτο. ειναι κυριως οτι συνοδευονται απο περιπτωσεις που δν ειναι στο αντιστοιχο επιπεδο σωματικα & πνευματικα.
margaritagr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 ειναι κυριως οτι συνοδευονται απο περιπτωσεις που δν ειναι στο αντιστοιχο επιπεδο σωματικα & πνευματικα. Στη συγκεκριμενη περιπτωση βεβαια δεν υπαρχει τετοιο προβλημα 1
Demetra_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ζήλεψα ψησταριά gon....άντε να έρθει το Πάσχα, να πηγαίνω από συγγενή σε συγγενή στο χωριό και να τσιμπάω κοψίδια! Btw, υπάρχουν γυναίκες που βγαίνουν έξω και την βγάζουν μόνο με μια σαλάτα; μα πού ζω; [δεν έχω ούτε μια γυναίκα στον κύκλο μου που να το κάνει αυτό, όλες μεγάλες μερίδες παίρνουν σαβουριάζουμεεεε!] Ναι φιλεναδα, υπαρχουμε. Δν ζουμε,ομως, αποκλειστικα με σαλατα, αλλα δν τις εξοβελιζουμε κιολας. 2
mclein Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Στη συγκεκριμενη περιπτωση βεβαια δεν υπαρχει τετοιο προβλημα αυτο το λες γιατι ήσουν η τυπισσα, ο φωτης ή ο καμεραμαν ; υγ. το πνευματικο & σωματικο επιπεδο δεν εχει μονο τοπ, εχει και μποτομ εκατερωθεν. και η εμπειρια μου λεει οτι το γυναικειο φυλο μεχρι το 2017 ριχνει πολυ δακρυ... φανερα ή στα κρυφα οι περισσοτερες. τελος off-topic απο εμε !!
Toxo <3 lover Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Παιδιά μου, ειρήνη. (ναι, μαμά!) Υπάρχουν γυναίκες που βγαίνουν και παίρνουν σαλάτα και μετά πάνε σπίτι και ξανατρώνε. Υπάρχουν γυναίκες που τρώνε σαλάτα γιατί έτσι έχουν όρεξη εκείνη την ώρα. Υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι και δεν είναι δικό μας θέμα εν τέλει. Κι η Μαργαρίτα με τα τεράστια burgers μαντεύω ότι μια χαρά τραβάει τα βλέμματα των ομπρελών(ε). Χαλαρώστε. ΥΓ: Το καλοκαίρι στο κατάστημα που δούλευα έπαιρνα πού και πού για μεσημεριανό μια απίστευτη σαλάτα με χαλούμι ψητό, ρόκα, ρόδι, ξηρούς καρπούς, dressing με Dijon, σκέτο όνειρο. Ορίστε και κάτι για το δρόμο... 17
tommybertsen Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Διαβασα οτι επαιρνες μια απιστευτη ΣΟΚΟλατα με χαλουμι ψητο, και λεω "yeah , right" . Μετα το ξαναδιαβασα...
theoritikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Διαβασα οτι επαιρνες μια απιστευτη ΣΟΚΟλατα με χαλουμι ψητο, και λεω "yeah , right" . Μετα το ξαναδιαβασα... Και εγώ σοκολάτα διάβασα... 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 I double checked αφού σας διάβασα και τους δύο τι τελικά είχα γράψει, ήταν κι η ώρα περασμένη, αλλά οκ, καλά το είχα γράψει. Τις προάλλες βρέθηκα με πολλά μέλη της οικογένειας και τους άκουγα να λένε ότι δεν πολυτρώνε γλυκά, ότι δεν τους αρέσουν τα μακαρόνια και νομίζω πως τελικά είμαι υιοθετημένη. Έπεσα σε αυτήν την εικόνα και μου έτρεχαν τα σάλια. 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις