mylo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Α και τριγωνα θελω! (ζηταω πολλα; ) πολλά τρίγωνα ζητάς...
mclein Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 "Φτιάξε εσύ παγωτό και θα κάνω εγώ καρυδόπιτα" (το έτερον ήμισυ) Και φτιάχνεις παγωτό. Και κάνεις διπλή ποσότητα (6 λίτρα, μετά το 2ο χτύπημα ). Και περιμένεις Και περιμένεις Και το παγωτό τελειώνει και καρυδόπιτα πουθενά. Κι ερωτώ. Χωρίζεις ή δε χωρίζεις;;; πριν χωρισεις, τα αγαπημενα μου γλυκα πλιζζζζζζ !
*nenya* Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι στους χωρισμους - ΝΑΙ στα γλυκα!
Anorymous Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Α και τριγωνα θελω! (ζηταω πολλα; ) ακομα εχει ζεστη με τα πρωτα κρυα θα τα τιμησω δεοντος
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ καλά τα τρίγωνα αλλά τα τρίγωνα με σοκολάτα ακόμα καλύτερα
solidsnake222 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Εσεις απο τα Γιαννενα πως και δεν εχετε βαλει τιποτα απο το https://foursquare.com/v/motley-coffeesweet/4cd591ef67c7236a3c981377 Καλό μαγαζί κυρίως για το χειμώνα Οι πάστες τα Cheesecake κπλ πεντανοστιμα και φρεσκα Βαφλες έτσι και έτσι Και να μην είμαστε τελείως offtopic ας βάλω και εγώ μια εικόνα με pancakes 8
Anorymous Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλό μαγαζί κυρίως για το χειμώνα Οι πάστες τα Cheesecake κπλ πεντανοστιμα και φρεσκα Βαφλες έτσι και έτσι Και να μην είμαστε τελείως offtopic ας βάλω και εγώ μια εικόνα με pancakes Με το που ειδα την φωτο ειπα να σου πω την λεξη απο γ αλλα κρατηθηκα φιλε σε ζηλευω απιστευτα 1
nickmanak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πηγατε Γιαννενα αλλα δεν ειδα καμμια φωτο απο τηγανητά βατραχοπόδαρα. Εχω φαει πριν χρονια & ειναι πολυ νοστιμα, λιγα στο πιατο και ψιλοακριβά. Γευση σαν κοτοπουλο αρραβωνιασμένο με καλαμαρακι. *Ισως εχω φωτο στο αρχειο μου (θα κοιταξω αυριο). 1
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πηγατε Γιαννενα αλλα δεν ειδα καμμια φωτο απο τηγανητά βατραχοπόδαρα. Εχω φαει πριν χρονια & ειναι πολυ νοστιμα, λιγα στο πιατο και ψιλοακριβά. Γευση σαν κοτοπουλο αρραβωνιασμένο με καλαμαρακι. *Ισως εχω φωτο στο αρχειο μου (θα κοιταξω αυριο). Καναμε εμμετο απο τη περιγραφή, μη δώσεις και φωτο 4
nickmanak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια τρωγονται χαλαρα, τηγανητα παναρισμενα απο μεγαλους βατραχους για να ειναι μεγαλα. Το ποδι/πατουσα ειναι κομμενο εννοειται, δεν το τρως τούτο. https://www.google.gr/search?q=τηγανητα+βατραχοποδαρα&client=tablet-android-lenovo&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwitgKT5krLWAhWJKJoKHZZrDfgQ_AUICSgB&biw=600&bih=1024 1
solidsnake222 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Που είναι τα pancakes? Με κορόιδεψαν? Πάντως ότι και να ήταν ωραίο ήταν! 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ειχε καποιο μυστηριο μυρωδικο/μπαχαρικο μεσα; Την εχω πατησει και εγω ετσι, ουτε καν ξερω τι βαλανε μεσα οι ακατανομαστοι μεσα. Όχι, είχε ελάχιστο ξηρό καρπό και το σιρόπι είχε μυρωδιά καμένου. Επίσης το βούτυρο δεν το είχαν καθαρίσει και είχε καεί το γάλα, αλλά όχι όπως γίνεται μπερ νουασέτ, ήταν ΑΘΛΙΟ. Έχω φάει απίστευτα σιροπιαστά από Γιάννενα και τα περίμενα πώς και πώς. Τζίφος. Respect στο Motley και σε όποιον το ανέφερε, όντως είναι σκέτο οφθαλμόλουτρο! Επίσης μου έχουν φέρει μπακλαβαδάκι σοκολάτα που δεν πίστευα πόσο ωραίο ήταν από κάποιο μαγαζί... Είναι νόστιμα τα βατράχια, μην βαράτε όποιον το είπε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις