TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Πίτσα από τα χεράκια φίλου / το πιάτο ειναι τεράστιο / πιο νόστιμη από όσο φαίνεται στην φώτο. Μπόνους η πιο νόστιμη κοτόπιτα που έχω φάει ποτέ στην ζωή μου / Θεοστεγνη γεμάτη με τεράστια κομμάτια κότας μέσα! Μάουζ ωραίους φίλους έχεις :ρ Tην κοτόπιτα πού τη βρίσκουμε; :ρ 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Άστον να λέει, τι μακριά... Τρίλο πάμε να πάρουμε κοτόπιτα; Η μαμά μου ανακάλυψε σε ένα φούρνο ντόνατ με μέλι και κανέλα αντί για ζάχαρη. Φέρνει πού και πού κανένα να μας κολάζει... 17
margaritagr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Και κατι πολυ απλό, αλλα νόστιμο. Φέτα στα μικροκύματα μετά απο πανω λάδι ρίγανη πάτε ελιάς Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2017 από margaritagr 15
tommybertsen Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Καλαμάκι Square στο Χολαργό. Πήγαμε για Juicy Grill και είχε σε αναμονή 13 παρέες Όπως ήταν λογικό , φύγαμε... Εντάξει, το μπέργκερ μέτριο όπως μου είπε ο φίλος που το έφαγε (και πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει - αφήστε που ζήτησε καραμελωμένο κρεμμύδι και μπέικον και δεν είχε τίποτα από τα δύο...), τα τυλιχτά ήταν καλά όμως! Και επειδή δε συνηθίζω να βγάζω φώτο τα φαγητά όταν πεινάω (γι'αυτό και δαγκωμένο το τυλιχτό παραπάνω ), τα περισσεύματα από Willy's Pizza , Καλλιθέα. Πραγματικά ωραία υλικά, κλασική ζύμη και αφράτη (όχι ιταλική), ικανοποιητικό μέγεθος. Δεν άντεξα πάνω απο 4 κομμάτια. Πήρα την "Αφροδίτη" (διπλό τυρί, κρέμα γάλακτος, μπέικον και πρόσθεσα κρεμμύδι ), και η κοπέλα μου την " Μακεδονία". 7
adi32 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Πρωτα κρυα και ηρθε η ωρα για το πρωτο κεικ της σεζον Υπαρχουν κι αλλοι που τους αρεσει να το τρωνε πρωτα ωμο απο τον καδο του μιξερ ? 8
*nenya* Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ναι και παντα μου φωναζε η μανα οτι θα παθω τιποτα επειδη δεν ήταν ψημενα τα αυγα! 2
tommybertsen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Πρωτα κρυα και ηρθε η ωρα για το πρωτο κεικ της σεζον Υπαρχουν κι αλλοι που τους αρεσει να το τρωνε πρωτα ωμο απο τον καδο του μιξερ ? Μη σε πω ότι προτιμώ το μείγμα περισσότερο από το ίδιο το κεικ Ναι και παντα μου φωναζε η μανα οτι θα παθω τιποτα επειδη δεν ήταν ψημενα τα αυγα! Και τελικά τι έπαθες ; 1
mclein Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 φαινεται ωραιο αλλα ηταν ψιλομ@λακια {40€ βγαλαμε, 25€ δωσαμε για τσαι/καφε/γλυκο} 10
JimasGR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καιρό είχα να ανεβάσω Όχι και κάτι τρελό, 3 δυνατά μπεργκεράκια και μια νουτέλλα oreo για σβήσιμοΥΓ: Nutella>Merenda 16
FireKiller Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καιρό είχα να ανεβάσω Όχι και κάτι τρελό, 3 δυνατά μπεργκεράκια και μια νουτέλλα oreo για σβήσιμο ΥΓ: Nutella>Merenda Η nucrema τις ουρεί και τις δύο όμως 2
j0hnn1e Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Η nucrema τις ουρεί και τις δύο όμως Έρχεται το ban Σε λίγο θα βγει κανείς να πει ότι του Lidl είναι καλύτερη 5
JimasGR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 ^ Ποιο μπεργκεραδικο ειναι; Τιμες; Δεν είναι στην θεσσ/νικη αλλά στο Κιλκίς. Από τιμές κοντά 2.5€ η κρέπα, το πάνω δεξία 3,9€ (νορμαλ μπεργκερ χωρις μπεικον-αυγα κλπ), το κάτω δεξια honey mustard 5,1€ και το κάτω αριστερά 4,80€ (ιδιο με το πρώτο συν σως τυριων κ μπεικον) 1
*nenya* Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ααα εχετε καλες τιμες εκει πανω! Εδω μας πιανουν τα κωλαρακια και με τα δυο χερια. Τουρτα oreo cheesecake..yummyyy! 23
Προτεινόμενες αναρτήσεις