*nenya* Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ποποπο κιουνεφε λατρεια!! Μα τι απιστευτο γλυκο! (το δοκιμασα στο εστιατόριο 'Περα' στην Αιολου, ηταν σουπερ, θα ετρωγα 3 πιατα μονη μου) 1
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 (το δοκιμασα στο εστιατόριο 'Περα' στην Αιολου, ηταν σουπερ, θα ετρωγα 3 πιατα μονη μου) Εγώ το γκούγκλαρα. Και πέθανα.
*nenya* Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Το σιροπι του, η υφη του, το φυστικακι απο πανω....ΕΡΩΤΑΣ
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ψεύτη Αν δεν το δοκιμάσω στην επόμενη μία ώρα θα πεθάνω, better now; 2
theoritikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ένα κλασσικό αυθεντικό Γερμανικο anti-fit brutwurst, και το milka loot μου. Αύριο επιστροφή στην Ελλάδα 9
evabb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 λοιπον σημερα εφαγα okonomiyaki απο food truck (γι αυτο οι φωτογραφιες ειναι κακες για τα στανταρς μου). πιθανως ειναι αρκετα μπασταρδεμενο αλλα ηταν πολυ καλο γι αυτο που ηταν και θα το ξανατρωγα. 11
Anorymous Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Τυλιχτό με σούσι; γυρος χοιρινο απο μαγκαλι στο περιστερι
jeanthira7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 λοιπον σημερα εφαγα okonomiyaki απο food truck (γι αυτο οι φωτογραφιες ειναι κακες για τα στανταρς μου). πιθανως ειναι αρκετα μπασταρδεμενο αλλα ηταν πολυ καλο γι αυτο που ηταν και θα το ξανατρωγα. [..] Γλυκό είναι αυτό? Πού βρίσκεται αυτό το μαγαζί?
theoritikos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μασίνα, ότι απέμεινε Εξαιρετικό μαγαζί η Μασίνα. Από εμφάνιση δεν σου γεμίζει το μάτι (το δικό μου τουλάχιστον), αλλά η ποιότητα είναι σούπερ! 1
tommybertsen Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Είναι από τα λίγα μαγαζιά που πήγα παραπάνω από 2 φορές (6 φορές έχω επισκεφθεί Μασίνα! ). Συμφωνώ μαζί σου, αλλά παρόλο που δε σε τραβάει πολύ, προτιμώ να το επισκέπτομαι! Έχω και μουσαφίρη από Σαλλλόνικα οπότε.. Τα παραπάνω είναι "αυγά μάτια με άλλο μάτι" , και μοσχαρίσια μπιφτέκια συν σαλάτα λαχανόκηπο (δε ταιριάζει οπότε δε φαίνεται )και φέτα.. Εγώ πήρα τυλιχτό μπιφτέκι μοσχάρι απλά εξαφανίστηκε από την φώτο (είπαμε, ακτινογραφία και μόνο θα το έδειχνε ). Γενικά από τα πολύ καλά και αρκετά κοντά μου!
tommybertsen Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Home made burgerάκι σήμερα (ok, όχι 100% , μιας και τα buns δεν είναι χοουμ μειντ) Μοσχαρίσιο μπιφτεκάκι από την αγορά του Ρέντη κλασικά, καραμελωμένο κρεμμύδι, διπλό τυρί, μαγιονέζα, κέτσαπ! Τα buns είναι έτοιμα, αλλά με ελάχιστο φρυγάνισμα, είναι πολύ καλά! 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις