Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποτε πήρα γύρο ήταν πάντα ίδια ποσότητα, και έτυχε και σε μέρες που είχε πολλή δουλειά. Αυτό που λες δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ.

Οταν παιζει ποδοσφαιρο υψηλης θεαματικοτητας, πεφτει κατακορυφα η ποσοτητα. Λιγο πολυ αυτο ισχυει σε αρκετα σουβλατζιδικα, αυτοι το πανε παραπερα ομως.

Το ψωμακι του μπεργκερ το φτιαξατε η το πηρατε ετοιμο; Πολυ καλο το αποτελεσμα!

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν παιζει ποδοσφαιρο υψηλης θεαματικοτητας, πεφτει κατακορυφα η ποσοτητα. Λιγο πολυ αυτο ισχυει σε αρκετα σουβλατζιδικα, αυτοι το πανε παραπερα ομως.

Το ψωμακι του μπεργκερ το φτιαξατε η το πηρατε ετοιμο; Πολυ καλο το αποτελεσμα!

Σε ματς πήγα κι εγώ αλλά ότι είχα πάρει πρώτη φορά, πήρα και τη 2η. Η ποσότητα ήταν ίδια. Θα τυχαίνει λογικά. Άρα να μη παίρνουμε Κυριακές Και Τριτοτετάρτες :P 

Δεν το φτιάξαμε εμείς! Έχω όμως μια καλή συνταγή, κάποια στιγμή θα το φτιάξουμε εμείς! Το συγκεκριμένο ψωμάκι μου έκανε εντύπωση για συσκευασμένο! 

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα round 2 home made burger.

Τσένταρ όπως ζήτησε η Δήμητρα, το οποίο έλιωσε μετά από λίγο, κετσαπ/μαγιονέζα, καραμελωμένο κρεμμύδι, απλά οι φώτο είναι βιαστικές γιατί πεινούσαμε :P

attachicon.gif 20171019_205408.jpg

attachicon.gif 20171019_205415.jpg

attachicon.gif 20171019_210034.jpg

ΥΓ: Οι πατάτες είναι Τρίπολης. Είναι εξαιρετικές! 

Δώσε ίνφο για ψωμάκι, φαίνεται ωραίο.

Δημοσ.

Δώσε ίνφο για ψωμάκι, φαίνεται ωραίο.

Το ψωμάκι είναι συσκευασμένο. Λέγεται 

" Ιστορίες φούρνου - ψωμάκι για burger τύπου brioche". Το πήρα από το κρεοπωλείο στην αγορά του Ρέντη (από εκεί που πήρα και τα μπιφτέκια). 

Τώρα για καλό home made προτείνω αυτό

http://allrecipes.com/recipe/233652/homemade-hamburger-buns/

Και γενικά αν θες ακόμη καλύτερο, θα βρεις σε φούρνους :) 

• Like 1
Δημοσ.

Καρμπονάρα φούρνου για σήμερα βράδυ.Mε κρέμα γάλακτος, παρμεζάνα, ψιλοκομμένο ζαμπόν, μπέικον και τυρί γκούντα :P

xwKBF26.jpg

• Like 14
Δημοσ.

Καρμπονάρα φούρνου για σήμερα βράδυ.Mε κρέμα γάλακτος, παρμεζάνα, ψιλοκομμένο ζαμπόν, μπέικον και τυρί γκούντα :P

xwKBF26.jpg

Εχω αποφασισει να μην τρωω μετα τις 2000 και μπαινω στο thread και ξερογλυφομαι σαν τον Βασιλακη Καιλα.

Δημοσ.

Παρασκευή μεσημέρι χαλαρό γεύμα:

IMAG1156.jpg

Το βράδυ μια και είχαμε επέτειο (16 χρόνια παρακαλώ) είπα να ασχοληθώ με την παλιά ψησταριά γιατί άκουγα συνεχώς παράπονα.

"Και όλο με αυτήν είσαι και εμένα με έχεις παραμελήσει....", ε και είπα να ρίξω πάνω δύο μπριζόλες δεινοσαύρου, μερικά σουβλάκια και κάτι ψιλά από παϊδάκια:

IMAG1157.jpg

IMAG1159.jpg

IMAG1158.jpg

Οι φωτό κλασσικά λίγο χάλια, μέχρι το 2020 που θα αλλάξω κινητό....

• Like 10
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κρέμα γάλακτος μέσα στην καρμπονάρα? Λόγος για BAN!  :devil:

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...