dimitris21gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ζουμερό κριθαράκι: Μακαρόνια φούρνου: Κοτόπιτα με 4 διαφορετικά τυριά, μανιτάρια πιπεριά, κέτσαπ-μουστάρδα, μπέικον και γαλοπούλα: Και μετά το ψήσιμο: Και δυο πιτσόνια από dominos: 17
Highlander Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Τυγχάνει να έχω τα μέσα, οπότε με το που ο χασάπακλας έφερε δοκιμαστικά Black Angus RIB Eye, τσίμπισα το κατιτίς μου (το πλήρωσα εννοείται, αλλά κόστος) Black Angus Rib Eye με σταμναγκάθι: Τα παιδιά μου ξετρελάθηκαν, η σύζυγος συμφώνησε πως είναι αρκετά εντυπωσιακό, εγώ ζήλεψα που είναι τόσο ακριβό. Το Σάββατο, κάναμε το χατήρι του μικρού. Homemade μακαρόνια, homemade Bacon, Homemade σάλτσα ντομάτας: 14
theoritikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Άκουσα πως το σουβλατζίδικο souvlistas έχει προσφορά 4 € όλα τα σουβλάκια all you can eat. Νομίζω ισχύει για το κατάστημα που είναι κοντά στην Χαμοστερνας στον Ταύρο. Έχει φάει κανένας σας εκεί να μας πει αν αξίζει; Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για το μαγαζί
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Με έχει πρήξει μια φίλη μου να πάμε εκεί ^
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Τυγχάνει να έχω τα μέσα, οπότε με το που ο χασάπακλας έφερε δοκιμαστικά Black Angus RIB Eye, τσίμπισα το κατιτίς μου (το πλήρωσα εννοείται, αλλά κόστος) Black Angus Rib Eye με σταμναγκάθι Ελπίζω όχι πάνω από medium.
tommybertsen Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Άκουσα πως το σουβλατζίδικο souvlistas έχει προσφορά 4 € όλα τα σουβλάκια all you can eat. Νομίζω ισχύει για το κατάστημα που είναι κοντά στην Χαμοστερνας στον Ταύρο. Έχει φάει κανένας σας εκεί να μας πει αν αξίζει; Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για το μαγαζί Μια φίλη ενώ κάποτε έτρωγε από εκεί, αποφάσισε να πάει με παρέα μια μέρα. Ε και δε προλάβαιναν την τουαλέτα μετά. Μπορεί να ήταν τυχαίο, αλλά ενώ μας έχουν πρήξει στα φυλλάδια, δεν θέλω να το ρισκάρω Το κατάστημα που είναι κοντά μου είναι αυτό της Χαμοστέρνας και σε αυτό αναφέρομαι
Toxo <3 lover Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Την επόμενη φορά που θα επισκεφθώ την Αθήνα θα πάρω την φαν να κάνουμε βόλτα στα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά να δω αν θα βρούμε τραπέζι. Ο Highlander εντάσσεται επίσημα στη λίστα των ανθρώπων που θα ήθελα να με υιοθετήσουν. ΥΓ: Πεινάω τώρα. 1
mclein Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 το Φωτη να παρεις, αυτος βρισκει τραπεζι παντου ! 1
Fotis13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 το Φωτη να παρεις, αυτος βρισκει τραπεζι παντου ! Ισχυει, αλλα να μην ερθει την περιοδο που κανω διατροφη ! 2
Toxo <3 lover Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Θα θυσιαστώ να φάω και για σένα, τι να κάνω. Σπαμ τέλος, αύριο θα επανέλθω με φωτο, καλή μας εβδομάδα! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Την επόμενη φορά που θα επισκεφθώ την Αθήνα θα πάρω την φαν να κάνουμε βόλτα στα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά να δω αν θα βρούμε τραπέζι. Ο Highlander εντάσσεται επίσημα στη λίστα των ανθρώπων που θα ήθελα να με υιοθετήσουν. ΥΓ: Πεινάω τώρα. Toxo στο εγγυούμαι, δεν έχω περιμένει ποτέ για τραπέζι στη ζωή μου
tommybertsen Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Toxo στο εγγυούμαι, δεν έχω περιμένει ποτέ για τραπέζι στη ζωή μου Δεν πήγες στο Juicy Grill Σάββατο, γι'αυτό το λες 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δεν πήγες στο Juicy Grill Σάββατο, γι'αυτό το λες Πόσο? Μέσα στο καλοκαίρι είχαν περάσει 45-50 λεπτά για να κάτσουμε...
tommybertsen Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Πήγα πριν 1.5 μήνα περίπου. Σάββατο. Προς μεσημέρι. 13 παρέες περίμεναν. Περίμενα ότι θα έχει αναμονή, αλλά όχι κι έτσι. Εγώ πάντως, ΔΕΝ περίμενα και δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω. Το τραγικό , από όσα έχω ακούσει , είναι ότι δε κάνουν κρατήσεις.
*nenya* Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Πήγα πριν 1.5 μήνα περίπου. Σάββατο. Προς μεσημέρι. 13 παρέες περίμεναν. Περίμενα ότι θα έχει αναμονή, αλλά όχι κι έτσι. Εγώ πάντως, ΔΕΝ περίμενα και δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω. Το τραγικό , από όσα έχω ακούσει , είναι ότι δε κάνουν κρατήσεις. Α δηλαδή ίδια φάση με το μπαρ-μπεε-κιου. Τράτζικ να έχουν τον κόσμο σε ουρές να περιμένει έξω απ'το μαγαζί... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις