tommybertsen Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Εμένα είναι τα 70kg ο στόχος, είμαι 74kg. Ίδιος στόχος πάνω-κάτω Αλλά αυτό δεν απαγορεύει λίγο αντιφίτνεςς, έτσι δεν είναι;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Εμένα είναι τα 70kg ο στόχος, είμαι 74kg. Ίδιος στόχος πάνω-κάτω Αλλά αυτό δεν απαγορεύει λίγο αντιφίτνεςς, έτσι δεν είναι; Μονο οπτικο. Βαρη, πρσασιναδα και καροτα για μενα (και αυτη τη γαλοπουλα μπλιαχ ). Θα επιστρεψω σιγα-σιγα στις παλιες καλες εποχες (κατοσταρι 14-15"). Αντιο σουβλακια. Αντιο bacon/πιπερια/κρεμμυδι. Αντιο κοσμε.
tommybertsen Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Το βράδυ θα έρθει στενάχωρο post από πλευράς μου, αν θυμηθώ Προτείνω να μην το δεις καν
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Το βράδυ θα έρθει στενάχωρο post από πλευράς μου, αν θυμηθώ Προτείνω να μην το δεις καν Κλεινω τα ματια απο τωρα.
Toxo <3 lover Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μασίνα εχθές. Η δίαιτα καλά κρατεί Όταν αυτή η λέξη σου είναι οικεία από την έκθεση Manus x Machina του Metropolitan Museum of Art και το Met Gala 2016 3
frozex Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Και εγώ σε δίαιτα είμαι, στόχος 80 κιλά και τώρα είμαι 86.3. αυτό ήταν το μεσημεριανό μου (τραγανή πανσέτα by Γιώργος Τσούλης, πουρές πατάτας by Άκης Πετρετζίκης, λουκάνικο Τζουμαγιάς by Σέρρες, σαλάτα λάχανο-καρότο by μπαμπάς), έτσι μια μικρή πρόβα για το τραπέζι των Χριστουγέννων. 9
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Ο διατροφολόγος να φανταστώ στα πρότεινε;
tommybertsen Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Guess what. Homomade burger με τα κλασικα, αυτή τη φορά και μπέικον και ψωμάκια μπριος από το "χωριάτικο " (καλλιθεας). Voila 14
Getta Robo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Guess what. Homomade burger με τα κλασικα, αυτή τη φορά και μπέικον και ψωμάκια μπριος από το "χωριάτικο " (καλλιθεας). Voila Ειναι ελαφρως γλυκο οπως πρεπει, η εχει ουδετερη γευση σαν κλασικο ψωμακι; Για το μπιφτεκι, παρε κεφαλοτυρι στρουγκα απο το bazaar και τριψτο με τον κιμα. Εγγυηση. 1
tommybertsen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Το ψωμάκι είναι ακριβώς αυτό που λες. Ελαφρώς γλυκιζει και έχει πολύ καλή γευση, εξαιρετικό θα έλεγα H τιμή κομματιού είναι 0.40€ Hahaha! Το σκυλί είναι must σε κάθε μπεργκεροκατάσταση. Η απόλυτη ζητιανιά "δώσε μπαμπά λίγο κρεατάκι καλέ γιατί είμαι νηστική " 3
mclein Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Πατάτες baby / καπνιστή πάπρικα / θυμάρι / πιπεριές / μαϊντανό / σάλτσα μουστάρδας. Γεμιστό ρολό λεπτής ζύμης / μοτσαρέλα / φέτες ντομάτας / παρμεζάνα / ανθός αλατιού / ελαιόλαδο / πέστο από φρεσκο βασιλικό. πέννες / φιλετάκια απο στήθος κοτόπουλο / σάλτσα ντομάτας / φρέσκα μυρωδικά / παρμεζάνα / ελαιόλαδο. πέννες / καπνιστό μπέικον / σάλτσα ντομάτας / μαϊντανός / φρέσκο peperoncino / Pecorino Romano. 19
Fotis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 O 'canto Καλαμακι Τα Burgers καλα η σαλατα χαλια . 12
Highlander Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ταβέρνα Ορίζοντες - Άνω Τρίκαλα Κορινθίας Οι καλύτερες τηγανιτές πατάτες που έχω φάει ποτέ σε μαγαζί. Α προπό, δέχτηκα και παρεμβάσεις στο έργο μου όπως θα δείτε παρακάτω. 16
Προτεινόμενες αναρτήσεις