Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα είναι τα 70kg ο στόχος, είμαι 74kg. Ίδιος στόχος πάνω-κάτω :) 

Αλλά αυτό δεν απαγορεύει λίγο αντιφίτνεςς, έτσι δεν είναι; :P 

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα είναι τα 70kg ο στόχος, είμαι 74kg. Ίδιος στόχος πάνω-κάτω :)

Αλλά αυτό δεν απαγορεύει λίγο αντιφίτνεςς, έτσι δεν είναι; :P

Μονο οπτικο. Βαρη, πρσασιναδα και καροτα για μενα (και αυτη τη γαλοπουλα μπλιαχ :( ). Θα επιστρεψω σιγα-σιγα στις παλιες καλες εποχες (κατοσταρι 14-15"). Αντιο σουβλακια. Αντιο bacon/πιπερια/κρεμμυδι. Αντιο κοσμε.

Δημοσ.

Το βράδυ θα έρθει στενάχωρο post από πλευράς μου, αν θυμηθώ :P Προτείνω να μην το δεις καν :D

Κλεινω τα ματια απο τωρα.

Δημοσ.

Μασίνα εχθές. Η δίαιτα καλά κρατεί :P

Όταν αυτή η λέξη σου είναι οικεία από την έκθεση Manus x Machina του Metropolitan Museum of Art και το Met Gala 2016

rmx-new-meme-like-a-madam_fb_334158.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Και εγώ σε δίαιτα είμαι, στόχος 80 κιλά και τώρα είμαι 86.3. αυτό ήταν το μεσημεριανό μου (τραγανή πανσέτα by Γιώργος Τσούλης, πουρές πατάτας by Άκης Πετρετζίκης, λουκάνικο Τζουμαγιάς by Σέρρες, σαλάτα λάχανο-καρότο by μπαμπάς), έτσι μια μικρή πρόβα για το τραπέζι των Χριστουγέννων. 

N5tIan2.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Ο διατροφολόγος να φανταστώ στα πρότεινε; :P

Δημοσ.

Guess what. Homomade burger με τα κλασικα, αυτή τη φορά και μπέικον και ψωμάκια μπριος από το "χωριάτικο " (καλλιθεας).

Voila :)

post-269452-0-44821400-1510518798_thumb.jpg

post-269452-0-41238100-1510518862_thumb.jpg

post-269452-0-99689900-1510518901_thumb.jpg

• Like 14
Δημοσ.

Guess what. Homomade burger με τα κλασικα, αυτή τη φορά και μπέικον και ψωμάκια μπριος από το "χωριάτικο " (καλλιθεας).

Voila :)

Ειναι ελαφρως γλυκο οπως πρεπει, η εχει ουδετερη γευση σαν κλασικο ψωμακι;

Για το μπιφτεκι, παρε κεφαλοτυρι στρουγκα απο το bazaar και τριψτο με τον κιμα. Εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.

Το ψωμάκι είναι ακριβώς αυτό που λες. Ελαφρώς γλυκιζει και έχει πολύ καλή γευση, εξαιρετικό θα έλεγα :) H τιμή κομματιού είναι 0.40€

Hahaha! Το σκυλί είναι must σε κάθε μπεργκεροκατάσταση. Η απόλυτη ζητιανιά "δώσε μπαμπά λίγο κρεατάκι καλέ γιατί είμαι νηστική " :P

• Like 3
Δημοσ.

Πατάτες baby / καπνιστή πάπρικα / θυμάρι / πιπεριές / μαϊντανό / σάλτσα μουστάρδας.

image.jpg

Γεμιστό ρολό λεπτής ζύμης / μοτσαρέλα / φέτες ντομάτας / παρμεζάνα / ανθός αλατιού / ελαιόλαδο / πέστο από φρεσκο βασιλικό.

image.jpg

πέννες / φιλετάκια απο στήθος κοτόπουλο / σάλτσα ντομάτας / φρέσκα μυρωδικά / παρμεζάνα / ελαιόλαδο.

image.jpg

πέννες / καπνιστό μπέικον / σάλτσα ντομάτας / μαϊντανός / φρέσκο peperoncino / Pecorino Romano.

image.jpg

• Like 19
Δημοσ.

Ταβέρνα Ορίζοντες - Άνω Τρίκαλα Κορινθίας

Οι καλύτερες τηγανιτές πατάτες που έχω φάει ποτέ σε μαγαζί.

Α προπό, δέχτηκα και παρεμβάσεις στο έργο μου όπως θα δείτε παρακάτω.

IMAG2524.jpg

IMAG2525.jpg

IMAG2526.jpg

IMAG2527.jpg

• Like 16
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...