Anorymous Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 εταιριες πολυμπλεντερ... τα call centers εξερχομενων κλησεων ειναι ,ηταν και θα ειναι πλυντηριο εργαζομενων... https://www.google.gr/search?q=2106713111&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=941jVaDWNcqxsAGetoPoCQ Κατασκευή κοινωφελών έργων ηλεκτρικού ρεύματος και τηλεπικοινωνιών και call center για χρεη forthnet,ασφαλειες,promo marketing,ασφαλιστικό πρακτορείο,Web Designer / Developer παρομοιες εταιριες κυριως call centers που δανειζουν υπαλληλους ειναι η Adecco, ICAP, Manpower,teleperf ormance,Paladino,newsphone κτλ σχεδον ολες ξεκινανε απο 220 εως 260 4ωρο και κανα 2ωρο υπερωρια που την πληρωνουν κανονικα ή 520ε 8ωρο Ξεχασες την mellon που μας τα εχει σουπερ ντουπερ υπερ τσουρεκια καθε τρεις και λιγο.
Anorymous Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Καλυτερα security η delivery 1000 φορες. ναι αλλα πρεπει να εχεις στο ενα διπλωμα και στο αλλο αδεια
AntiCambeR Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Και ποιο ειναι το προβλημα σε αυτο,το οικονομικο?Δανειζεσαι και τα επιστρεφεις οταν εργαστεις. Το δυσκολο δεν ειναι να βρεις τα χρηματα,αλλα να εισαι ικανος να ανταπεξελθεις σε αυτες τις δουλειες. Συν Αθηνα και Χειρα Κινει. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2015 από AntiCambeR
ghostman13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Οι εταιρείες τηλεφωνικών κέντρων προσλαμβάνουν νέους εργαζόμενους και τους μαθαίνουν το δύσκολο εργασιακό μονοπάτι της ζούγκλας στην Ελλάδα για να είναι έτοιμοι με την εργασιακή εμπειρία που θα αποκομίσουν, να πολεμήσουν και να προσφέρουν στην κοινωνία, εσείς τις βρίζετε. Μακάρι να ανοίξουν και άλλες τέτοιες εταιρείες γιατί μόνο θετικά έχουν να προσφέρουν, τα υπόλοιπα είναι γκρίνιες τεμπελάκων. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Οι εταιρείες τηλεφωνικών κέντρων προσλαμβάνουν νέους εργαζόμενους και τους μαθαίνουν το δύσκολο εργασιακό μονοπάτι της ζούγκλας στην Ελλάδα για να είναι έτοιμοι με την εργασιακή εμπειρία που θα αποκομίσουν, να πολεμήσουν και να προσφέρουν στην κοινωνία, εσείς τις βρίζετε. Μακάρι να ανοίξουν και άλλες τέτοιες εταιρείες γιατί μόνο θετικά έχουν να προσφέρουν, τα υπόλοιπα είναι γκρίνιες τεμπελάκων. αυτές οι εταιρίες έχουν μόνο καλό να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, προτείνω να κάνουμε έρανο και πορεία συμπαραστασης υπέρ τους.
Unabomber Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Οι εταιρείες τηλεφωνικών κέντρων προσλαμβάνουν νέους εργαζόμενους και τους μαθαίνουν το δύσκολο εργασιακό μονοπάτι της ζούγκλας στην Ελλάδα για να είναι έτοιμοι με την εργασιακή εμπειρία που θα αποκομίσουν, να πολεμήσουν και να προσφέρουν στην κοινωνία, εσείς τις βρίζετε. Μακάρι να ανοίξουν και άλλες τέτοιες εταιρείες γιατί μόνο θετικά έχουν να προσφέρουν, τα υπόλοιπα είναι γκρίνιες τεμπελάκων. Eιναι το ονειρο μου, καποια μερα να μπορεσω να εργαστω σε μια τετοια. 2
AntiCambeR Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ειναι πολυ καλες εταιριες,αλλα δεν ξερω αν παρεχουν ψυχολογο και ψυχιατρο,η 1 απο τα 2.
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Οι εταιρείες τηλεφωνικών κέντρων προσλαμβάνουν νέους εργαζόμενους και τους μαθαίνουν το δύσκολο εργασιακό μονοπάτι της ζούγκλας στην Ελλάδα για να είναι έτοιμοι με την εργασιακή εμπειρία που θα αποκομίσουν, να πολεμήσουν και να προσφέρουν στην κοινωνία, εσείς τις βρίζετε. Μακάρι να ανοίξουν και άλλες τέτοιες εταιρείες γιατί μόνο θετικά έχουν να προσφέρουν, τα υπόλοιπα είναι γκρίνιες τεμπελάκων. Και τώρα, με κάθε τηλεφώνημα σε άνεργο και αγορά προϊόντος που θα σας διαφημίσουμε, δώρο ένα γεύμα στα συσσίτια του δήμου σας. Σύντομα κοντά σας.
Anorymous Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Και ποιο ειναι το προβλημα σε αυτο,το οικονομικο?Δανειζεσαι και τα επιστρεφεις οταν εργαστεις. Το δυσκολο δεν ειναι να βρεις τα χρηματα,αλλα να εισαι ικανος να ανταπεξελθεις σε αυτες τις δουλειες. Συν Αθηνα και Χειρα Κινει. Ναι εδω δεν σου δινουν βερεσε απο το ψιλικατσιδικο θα σου δωσουν δσνεικα για διπλωμα, + μερικοι θελουν να εχεις δικο σου παπι + διπλωμα δεν μπορουν να βγαλουν ολοι. Τωρα για το δυσκολο εξαρταται που θα πεσεις.
AntiCambeR Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ναι εδω δεν σου δινουν βερεσε απο το ψιλικατσιδικο θα σου δωσουν δσνεικα για διπλωμα, + μερικοι θελουν να εχεις δικο σου παπι + διπλωμα δεν μπορουν να βγαλουν ολοι. Τωρα για το δυσκολο εξαρταται που θα πεσεις. Οταν σε καποια στιγμη της ζωης σου εχεις δουλεια φροντιζεις να κανεις καποια πραγματα που θα σου ειναι χρησιμα για την υπολοιπη ζωη σου η για μερικα χρονια μετα.1 απο αυτα ειναι το διπλωμα,εκτος και αν δεν το εχεις καθολου στην οδηγηση.Τοτε ισως καλυτερα να το αφησεις.Το επομενο βημα ειναι να αγορασεις μηχανακι, η αμαξι η και τα 2.Αν δεν τα κανεις οταν εχεις τα χρηματα πριν την κριση που οι μισθοι ηταν ικανοποιητικοι μετα ειναι δυσκολο εως αδυνατον.Γιατι η θα εχεις δουλεια με λιγα χρηματα η καθολου και θα εισαι ανεργος. Οι 2 αυτες δουλειες ειναι δυσκολες,οπου και να "πεσεις".Ο 1 εργοδοτης θα ειναι χειροτερος απο τον αλλον.Για ρωτα καποιον που τις κανει για να καταλαβεις.Βασικα πρεπει να τις κανεις ο ιδιος για να καταλαβεις πραγματικα. Και γιατι δεν μπορουν καποιοι να βγαλουν διπλωμα,εννοεις να μην "το εχουν" καθολου στην οδηγηση? Εσυ φροντισες να τα κανεις αυτα?
Anorymous Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Οταν σε καποια στιγμη της ζωης σου εχεις δουλεια φροντιζεις να κανεις καποια πραγματα που θα σου ειναι χρησιμα για την υπολοιπη ζωη σου η για μερικα χρονια μετα.1 απο αυτα ειναι το διπλωμα,εκτος και αν δεν το εχεις καθολου στην οδηγηση.Τοτε ισως καλυτερα να το αφησεις.Το επομενο βημα ειναι να αγορασεις μηχανακι, η αμαξι η και τα 2.Αν δεν τα κανεις οταν εχεις τα χρηματα πριν την κριση που οι μισθοι ηταν ικανοποιητικοι μετα ειναι δυσκολο εως αδυνατον.Γιατι η θα εχεις δουλεια με λιγα χρηματα η καθολου και θα εισαι ανεργος. Οι 2 αυτες δουλειες ειναι δυσκολες,οπου και να "πεσεις".Ο 1 εργοδοτης θα ειναι χειροτερος απο τον αλλον.Για ρωτα καποιον που τις κανει για να καταλαβεις.Βασικα πρεπει να τις κανεις ο ιδιος για να καταλαβεις πραγματικα. Και γιατι δεν μπορουν καποιοι να βγαλουν διπλωμα,εννοεις να μην "το εχουν" καθολου στην οδηγηση? Εσυ φροντισες να τα κανεις αυτα? Δεν μπορουν γιατι εχουν προβληματα υγειας εγω εχω πολυ μεγαλη μυωπια και δεν μπορω να βγαλω διπλωμα. Επισης δεν θελησα ποτε μηχανη και ουτε ειχα λεφτα δικα μου για να αγορασω , ο αδερφος μου εχει δουλεψει ντελιβερι σε τυροπιταδικο και ηταν πολυ χαλαρα εφυγε γιατι τον ξαναπηραν στην παλια του δουλεια, εχει δουλεψει και σε σουβλατσιδικο και ντελιβερι ανταλακτικα και παλευεται. Το μεγαλύτερο παλουκι ειναι κουριερ εκει εχει τρελο μαμηση.
DerZornGottes Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Χθες καθώς πέρναγα απ'έξω απ' το τοπικό πετ σοπ, είδα οτι ζητάνε ταμίες, ίσως τις γλιτώσω τις τηλεπωλήσεις τελικά
redhotstef Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 εγω δεν θα ειχα προβλημα να με βριζουν στο τηλεφωνο παντως, μεσα στη δουλεια ειναι και αυτα, το βλεπεις σαν χαβαλε.
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δεν μπορουν γιατι εχουν προβληματα υγειας εγω εχω πολυ μεγαλη μυωπια και δεν μπορω να βγαλω διπλωμα. Επισης δεν θελησα ποτε μηχανη και ουτε ειχα λεφτα δικα μου για να αγορασω Και εγώ έχω σοβαρά θέματα με την όραση, ακόμα και να μου χάριζαν το δίπλωμα δεν θα το έπαιρνα. Γενικώς πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτά τα προβλήματα και να κοιτάξουμε για άλλη δουλειά, δεν μπορεί να γίνει και κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα