AntiCambeR Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δεν μπορουν γιατι εχουν προβληματα υγειας εγω εχω πολυ μεγαλη μυωπια και δεν μπορω να βγαλω διπλωμα. Επισης δεν θελησα ποτε μηχανη και ουτε ειχα λεφτα δικα μου για να αγορασω , ο αδερφος μου εχει δουλεψει ντελιβερι σε τυροπιταδικο και ηταν πολυ χαλαρα εφυγε γιατι τον ξαναπηραν στην παλια του δουλεια, εχει δουλεψει και σε σουβλατσιδικο και ντελιβερι ανταλακτικα και παλευεται. Το μεγαλύτερο παλουκι ειναι κουριερ εκει εχει τρελο μαμηση. Ενταξει,δεν το ειπες πιο πριν οτι εχεις προβλημα ορασης,ειπες απλα οτι διπλωμα δεν μπορουν να βγαλουν ολοι. Ποτε σου δεν εχεις εργαστει,ποσο χρονων εισαι?Νομιζω ειχες γραψει οτι ειχες σπουδασει κατι.
Anorymous Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Και εγώ έχω σοβαρά θέματα με την όραση, ακόμα και να μου χάριζαν το δίπλωμα δεν θα το έπαιρνα. Γενικώς πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτά τα προβλήματα και να κοιτάξουμε για άλλη δουλειά, δεν μπορεί να γίνει και κάτι άλλο. Ξερεις ποση ελληναραδες γνωστοι μου λενε ε σιγα μωρε λαδωσε να το παρεις Ενταξει,δεν το ειπες πιο πριν οτι εχεις προβλημα ορασης,ειπες απλα οτι διπλωμα δεν μπορουν να βγαλουν ολοι. Ποτε σου δεν εχεις εργαστει,ποσο χρονων εισαι?Νομιζω ειχες γραψει οτι ειχες σπουδασει κατι. Εχω εργαστει σε χαζες δουλειες τηλεφωνικες ερευνες, ιδιαιτερα σε παιδακια και φυλλαδια και πληρωμενα αρθρα σε sites και στο blog μου αλλα σοβαρη κανονικη δουλεια δεν εκανα ποτε πλην το εξαμηνο της πρακτικης. Πτυχιο ΤΕΙ ηλεκτρολογιας εχω και ειμαι 31.
Silverage Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Θα ήθελα να δουλέψω για μια μέρα σε ένα τηλεφωνικό κέντρο απο περιέργεια να δω πως είναι.
Anorymous Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Θα ήθελα να δουλέψω για μια μέρα σε ένα τηλεφωνικό κέντρο απο περιέργεια να δω πως είναι. Σε εχουν με ενα ακουστικο 6 ωρες το οποιο καλει αυτοματα και εσυ πριζεις τον αλλο να παρει συνδεση.
bilya Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Σε εχουν με ενα ακουστικο 6 ωρες το οποιο καλει αυτοματα και εσυ πριζεις τον αλλο να παρει συνδεση.μεσημέρι κυρίως για να τους σπας ακόμα περισσότερο τα νεύρα 1
Anorymous Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 μεσημέρι κυρίως για να τους σπας ακόμα περισσότερο τα νεύρα και ειναι και ΣΚ ειναι ο τελειος τηλεφωνητης
insomnia888 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 ποσα τηλ. κάνουν την ώρα; εκατοντάδες, υπάρχει ένα λογισμικό που καλεί αυτόματα και μόλις απαντήσει ο υποψήφιος πελάτης, εσύ λες για χιλιοστή φορά το ραβασάκι, συνήθως το κλείνουν, σου λένε δεν ενδιαφέρομαι. Αν έχεις το κουράγιο να λες 600 φορές σε 6 ώρες "γεια σας είμαι ο τάδε και σας καλώ για την απίστευτη προσφορά σταθερής και ιντερνετ που ισχύει μόνο για σήμερα" χωρίς να παραλύσει η γλώσσα σου και να λάβεις 598 χυλόπιτες χωρίς να το πάρεις αρνητικά, δοκίμασέ το, εγώ δεν το αντέχω. Ένα άλλο αρνητικό επίσης είναι οτι σε παρακολουθούν τί λες και σου κάνουν συνέχεια παρατηρήσεις οτι θα μπορούσες να το κάνεις καλύτερα και ότι έχασες πώληση, κατά την δική τους κρίση βέβαια... Καταλήγοντας...απίστευτη πίεση. Στείλε αιτηση σε σουπερ μαρκετ, τώρα που καλοκαιριάζει ψάξε τα καφε/μπαράκια, κάτι πιο ανθρώπινο
DerZornGottes Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Πάντως κανένας δεν σχολίασε οτι στο σίτε γράφουν 500 € το 4ωρο.... Για μένα αυτό είναι το πιο μεγάλο giveaway ότι είναι απατεώνες. Σε ένα ελαιοχρωματιστή θείο μου του πρόσφεραν δουλειά στη Σάμο 12ωρο με 500€. Και αυτοί δίνουν τόσα στο 4ωρο;
insomnia888 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Είναι μικτά...αλλά φοβάμαι οτι ο ξάδελφος σου πιάστηκε κορόιδο, καλυτερα να δουλέψει σε ξενοδοχείο στη Σάμο Επίσης να επισημανω τα εξης. Σε μια οποιαδήποτε δουλειά γραφείου θα έρθει καθημερινά η ώρα που θα κάνεις χαβαλε με συναδέλφους, θα πάρεις ενα τηλέφωνο από το κινητό σου, θα μπεις για λίγο στο facebook. Αντίθετα στα call centers ,απαγορεύεται στο χώρο εργασίας να μιλάς με το διπλανό σου, απαγορεύεται να μπαινεις στο ίντερνετ, απαγορεύεται να έχεις το κινητό σου στο γραφείο και να απαντας όταν σε καλουνε, απαγορεύεται να πας τουαλέτα παρά μόνο στο διάλειμμα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα