EvilEyes Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, την άλλη εβδομάδα φεύγουν οι δικοί μου για Βερολίνο για 2 εβδομάδες οδικώς. Επειδή το θεωρώ ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι ξεχωριστό σε οτι αφορά τσιγάρα, πουράκια ή καπνό στριφτού, θα ήθελα εάν γνωρίζετε να μου προτείνετε καμιά καλή μάρκα να τους πω να μου φερουν. Δε θέλω πολύ βαρύ τσιγάρο και δε θα με χάλαγε να είναι και με γεύσεις. Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες.
Giorgos_Volos96 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω για Γερμανία αλλά στην Ολλανδία έχουν σίγουρα black devil με ότι γεύση μπορείς να φανταστείς (φράουλα,μπανάνα κτλπ). Στην Ελλάδα...μόνο σοκολάτα και βανίλια....
Superuser Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Όχι μόνο είναι ακριβότερα (19 τσιγάρα 5€), είναι και χειρότερης ποιότητας σε σχέση με τά ελληνικά Μόνο τα Davidoff αξίζουν
kage Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Όχι μόνο είναι ακριβότερα (19 τσιγάρα 5€), είναι και χειρότερης ποιότητας σε σχέση με τά ελληνικά Μόνο τα Davidoff αξίζουν απο φιλο που πηγε 2-3 φορες προηγουμενο μηνα ο καπνος ειναι αρκετα πιο φτηνος απο δω και γι αυτο εφερε κουτα.νομιζω old holborn..δεν ειπε κατι για χειροτερη ποιοτητα. Γερμανικος καπνος που νομιζω τον φεραν κ ελλαδα ειναι ο pueblo Επεξ/σία 29 Μαΐου 2015 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα