Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και η δικιά μου εμπειρία είναι απόλυτα θετική με τριψήφιο αριθμό παραγγελιών...τις λίγες φορές που χρειάστηκα το σέρβις έκανε το πολύ 10 μέρες. Ένα μικροπροβληματάκι είχα 3-4 φορές με προϊόντα που έλεγε διαθεσιμότητα σε 2-3 ημέρες αλλά ήταν παραπάνω.

Συνήθως όμως προτιμώ αυτά που έχει άμεσα διαθέσιμα και τα έχω την επόμενη μέρα χωρίς μεταφορικά (στην επαρχία)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το e-shop ξερω μονο οτι ειχε χρεοκοπησει πριν κατι χρονια.. τωρα πως το κρατησε ανοιχτο ο τυπος δεν ξερω!

και αυτος που το εχει γνωριζω οτι ειναι πολυ πειστικος και μαζευει ευκολα επενδυτες για διαφορα project του (εχει πατενταρει το e-",...".gr). Το να μην πληρωνει τωρα το ΦΠΑ μια επιχ. δεν νομιζω πως γινεται, εκτος αν εχει ζημιες (που παλιοτερα σιγουρα ειχε)

Δημοσ.

το e-shop ξερω μονο οτι ειχε χρεοκοπησει πριν κατι χρονια.. τωρα πως το κρατησε ανοιχτο ο τυπος δεν ξερω!

και αυτος που το εχει γνωριζω οτι ειναι πολυ πειστικος και μαζευει ευκολα επενδυτες για διαφορα project του (εχει πατενταρει το e-",...".gr). Το να μην πληρωνει τωρα το ΦΠΑ μια επιχ. δεν νομιζω πως γινεται, εκτος αν εχει ζημιες (που παλιοτερα σιγουρα ειχε)

Το e-shop συνεχίζει και λειτουργεί επειδή άνοιξε σε πάνω σε κάποιες άλλες επιχειρήσεις/μαγαζιά μόνο έτσι εξηγείται.

Το pc1.gr και το plus4u.gr  είναι πια ίδια εταιρεία  δηλαδή μαζί με το e--shop.gr

• Super Moderators
Δημοσ.

Το να μην πληρωνει τωρα το ΦΠΑ μια επιχ. δεν νομιζω πως γινεται, εκτος αν εχει ζημιες (που παλιοτερα σιγουρα ειχε)

τα σχεδόν 10m οφειλές στο δημόσιο πάντως που είχε ήταν από μη επιστροφή ΦΠΑ σύμφωνα με τα links που δώθηκαν...

Δημοσ.

συνεχιζετε ακομα και αγοραζετε απο αυτο το σαπιομαγαζο.

μετα ομως θα μπαινετε στο αλλο τοπι και θα κλαιγεστε γιατι η μητρικη που δωσατε πισω στο σερβις επιστραφηκε με στραβωμενα πινακια που τα ειχατε κανει εσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ παλιά ότι αγόραζα από εκεί ήταν στην κυριολεξία ελαττωματικό λες και πέρνανε σκάρτα προιόντα και τα διάθεταν στην αγορά σε χαμηλές τιμές η καλύτερα προϊόντα που δεν είχαν περάσει τα quality test στις εταιρείες και τα δίνανε όσο όσο σε προμηθευτές.

Ολα αυτά όταν είχε πρωτοανοίξει το κατάστημα και στα πρώτα του χρόνια. 

Τα τελευταία χρόνια ότι έχω αγοράσει είναι μια χαρά και χωρίς προβλήματα. Να πω την αλήθεια  όμως ποτέ δεν κάνω ακριβές αγορές από εκεί η hardware που θέλω να είναι αξιόπιστο όπως gpu κτλ και αυτό λόγο της φοβίας που μου έχει δημιουργηθεί από τα προβλήματα που είχα παλιά.

Αυτές τις αγορές τις κάνω πάντα από πλαισιο αν είναι διαθέσιμες η από εξωτερικό. Ποτέ ότι έχω αγοράσει από πλαίσιο δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα.

Δημοσ.

Έχω αγοράσει τα άπειρα από eshop. Ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα... Τώρα ήμουν τυχερός, δεν έχει προβλήματα το eshop τι να πω?  Εγώ πάντως είμαι 1000% ευχαριστημένος πελάτης

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ έχω ξοδέψει τετραψηφια πόσα στο eshop, κυρίως επειδη είναι το μόνο με τζάμπα μεταφορικά στην περιοχή μου από το πρώτο σεντ. Όσο για τις αργοποριες που λένε κάποιοι, παρειγγειλα κάτι το Σάββατο απόγευμα που έλεγε 4-7 εργάσιμες και σήμερα πρωί πρωι ήρθε, σύνολο 1 εργάσιμη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω εκτος απο τη οκταμβιτ που ειναι μονο για εταιρειες, χρησιμοποιω το eshop επαγγελματικα με συμφωνια πανω απο 7 χρονια. Εχω αγορασει πραγματικα εκατονταδες πραγματα και δεν ειχα ουτε μια φορα προβλημα σε τπτ.

Αν ειχα εστω και μια φορα θα τους ειχα διακοψει..... με παρακαλανε οι προμηθευτες.

7 χρόνια επαγγελματίας και δεν έχεις βρει κάτι καλύτερο από Oktabit(τιμές θάνατος) & ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ e-shop (τιμές λιανικής);;;; Ή δεν ξέρεις να ψάχνεις προμηθευτές ή βολεύτηκες με τα σάπια του e-shop.

Εγώ μόνο games (για προσωπική χρήση) για pc έχω πάρει κανα 2 φορές από εκεί και τίποτα άλλο μιας και από γνωστούς μου άκουσα τα χειρότερα όσον αφορά το RMA και το after sales τους.

Τέλος, το e-shop έχει ενταχθεί εδώ και κάποια χρόνια στο άρθρο 99 περί πτώχευσης όπου σημαίνει ότι πληρώνει τους πιστωτές/προμηθευτές όοοοποτε θέλει και αν θέλει. Και φυσικά όποτε θέλει κλείνει το μαγαζάκι και πάει Μπαχάμες λολ. Από μένα μακρυά 

Δημοσ.

7 χρόνια επαγγελματίας και δεν έχεις βρει κάτι καλύτερο από Oktabit(τιμές θάνατος) & ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ e-shop (τιμές λιανικής);;;; Ή δεν ξέρεις να ψάχνεις προμηθευτές ή βολεύτηκες με τα σάπια του e-shop.

Εγώ μόνο games (για προσωπική χρήση) για pc έχω πάρει κανα 2 φορές από εκεί και τίποτα άλλο μιας και από γνωστούς μου άκουσα τα χειρότερα όσον αφορά το RMA και το after sales τους.

Τέλος, το e-shop έχει ενταχθεί εδώ και κάποια χρόνια στο άρθρο 99 περί πτώχευσης όπου σημαίνει ότι πληρώνει τους πιστωτές/προμηθευτές όοοοποτε θέλει και αν θέλει. Και φυσικά όποτε θέλει κλείνει το μαγαζάκι και πάει Μπαχάμες λολ. Από μένα μακρυά 

To eshop ανταγωνίζεται μια χαρά τους άλλους προμηθευτές...κι έχει και μεγάλη ποικιλία και δωρεάν μεταφορικά. Αν έχει κάνει και συμφωνία όπως λέει για ακόμα καλύτερες τιμές ή για τρόπο πληρωμής που τον βολεύει δεν βρίσκω γιατί είναι κακό να ψωνίζει από εκεί..:)

Δημοσ.

οτι ναναι λεμε...... μια μητρικη που εσεις την παιρνετε 100 ευρω λιανικη, απο το φθηνοτερο μαγαζι που θα βρειτε, εγω την παιρνω 55-60 απο την οκταμπιτ χωρις το φπα και αν πιασω και καποιους στοχους ετησιως που τους πιανω παντα μου κανει ενα σωρο δωρα. Απο e-shop παιρνω κυριως αλλα πραγματα που δεν εχει η οκταμπιτ. Αλλα δεν ειναι το θεμα μας απο που και πως αγοραζω εγω..........συζητηση για το e-shop κανουμε εδω.

Τωρα αν υπαρχουν αλλοι προμηθευτες πιο φθηνοι, μπορει και να υπαρχουν αλλα δε με ενδιαφερει διοτι δε παιζει ρολο το ποσο αγοραζεις μονο αλλα το ποτε πληρωνεις, το πως, μια διαδικασια εμπιστοσυνης δλδ που χτιζεται δυσκολα. Χτιζεται ομως αν πληρωνεις.

Δημοσ.

Λες άραγε η Octabit να μπορεί να μας δώσει και μας δίχως σε αυτήν την τιμή δίχως ΦΠΑ και ποιοι είναι οι στόχοι, να δω μήπως τους πιάσω και εγώ;

Δημοσ.

Λες άραγε η Octabit να μπορεί να μας δώσει και μας δίχως σε αυτήν την τιμή δίχως ΦΠΑ και ποιοι είναι οι στόχοι, να δω μήπως τους πιάσω και εγώ;

Αν είσαι επαγγελματίας πάρτους τηλέφωνο...

...κυρίως επειδη είναι το μόνο με τζάμπα μεταφορικά στην περιοχή μου από το πρώτο σεντ.

...κι έχει και μεγάλη ποικιλία και δωρεάν μεταφορικά.

Άντε πάλι με τα δωρεάν μεταφορικά.

Ρε παιδιά που το βλέπετε αυτό και δε το βλέπουμε εμείς οι υπόλοιποι;

Δωρεάν μεταφορικά έχει για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός βιβλίων που είναι 30€.

Δημοσ.

Αν είσαι επαγγελματίας πάρτους τηλέφωνο...

Άντε πάλι με τα δωρεάν μεταφορικά.

Ρε παιδιά που το βλέπετε αυτό και δε το βλέπουμε εμείς οι υπόλοιποι;

Δωρεάν μεταφορικά έχει για παραγγελίες άνω των 90€ εκτός βιβλίων που είναι 30€.

Έχεις δίκιο, δεν το διευκρίνισα. Έχει δωρεάν μεταφορικά για παραλαβή από το κατάστημα. Βολεύει κυρίως για επαρχία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...