idomeneas26 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Βρε παιδια στο βιογραφικό σημείωμα ειναι σωστο να βάλω επαγγελματική εμπειρία η οποιά είναι παντελως ασχετη με την θέση εργασιας που ζητάω και με το αντικείμενο σπουδών μου;
zio10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Επίσης, κάτι που σε μας φαίνεται εντελώς αυτοί μπορεί να το συσχετίσουν με κάποιο τρόπο!
Suntory Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Επίσης, κάτι που σε μας φαίνεται εντελώς αυτοί μπορεί να το συσχετίσουν με κάποιο τρόπο! αυτό είναι καλύτερο να το σκεφτεί ο υποψήφιος και να το γράψει ετσι ώστε να φαίνεται καθαρά η συσχέτιση.
GreekMonkey Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ρε σεις. Γραφω οτι ξερω τις ταδε γλωσσες πληροφορικης, οτι εχω κανει αυτα τα προτζεκτ. Πρεπει στο τελος να πω οτι ξερω να χειριζομαι και εξελ και γουορντ; πληροφορικαριος ειμαι, δεν εξεπακουεται;
zio10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ρε σεις. Γραφω οτι ξερω τις ταδε γλωσσες πληροφορικης, οτι εχω κανει αυτα τα προτζεκτ. Πρεπει στο τελος να πω οτι ξερω να χειριζομαι και εξελ και γουορντ; πληροφορικαριος ειμαι, δεν εξεπακουεται; Για μένα όχι, δεν είναι αυτονόητο. Άρα καλύτερα να το γράψεις!
Lanike71 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ρε σεις. Γραφω οτι ξερω τις ταδε γλωσσες πληροφορικης, οτι εχω κανει αυτα τα προτζεκτ. Πρεπει στο τελος να πω οτι ξερω να χειριζομαι και εξελ και γουορντ; πληροφορικαριος ειμαι, δεν εξεπακουεται; Είσαι πληροφορικός και όχι, δεν εξυπακούεται.Οπότε γράψ' το καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα