Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδια στο βιογραφικό σημείωμα ειναι σωστο να βάλω επαγγελματική εμπειρία η οποιά είναι παντελως ασχετη με την θέση εργασιας που ζητάω και με το αντικείμενο σπουδών μου; 

Δημοσ.

Επίσης, κάτι που σε μας φαίνεται εντελώς αυτοί μπορεί να το συσχετίσουν με κάποιο τρόπο! :)

Δημοσ.

Επίσης, κάτι που σε μας φαίνεται εντελώς αυτοί μπορεί να το συσχετίσουν με κάποιο τρόπο! :)

αυτό είναι καλύτερο να το σκεφτεί ο υποψήφιος και να το γράψει ετσι ώστε να φαίνεται καθαρά η συσχέτιση.

Δημοσ.

Ρε σεις. Γραφω οτι ξερω τις ταδε γλωσσες πληροφορικης, οτι εχω κανει αυτα τα προτζεκτ. Πρεπει στο τελος να πω οτι ξερω να χειριζομαι και εξελ και γουορντ; πληροφορικαριος ειμαι, δεν εξεπακουεται;

Δημοσ.

Ρε σεις. Γραφω οτι ξερω τις ταδε γλωσσες πληροφορικης, οτι εχω κανει αυτα τα προτζεκτ. Πρεπει στο τελος να πω οτι ξερω να χειριζομαι και εξελ και γουορντ; πληροφορικαριος ειμαι, δεν εξεπακουεται;

Για μένα όχι, δεν είναι αυτονόητο. Άρα καλύτερα να το γράψεις!

Δημοσ.

Είσαι πληροφορικός και όχι, δεν εξυπακούεται.Οπότε γράψ' το καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...