geogeok Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Γεια σας το facebook εχει κανα μηνα που δε μου βγαζει στους στενους φιλους like και comments. Γενικα απο ενα ατομο που θελω δε μου βγαζει τα λαικ του, στις προσφατες ενημερψσεις μου βγαζει καπιες φορες μερικα αλλα οχι ολα.Ειναι επιλεγμενο το "get notification" υπαρχει καπιος τροπςο να διωρθωθει αυτο?
Apple fanboy Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Είναι προφανές πως σε έχει βάλει σε ειδική λίστα,και δεν βλέπεις όλες τις ενημερώσεις που κάνει. Δοκίμασες να γίνεις μπάτσος στη δίωξη ηλ.εγκλήματος; Και ΚΥΠατζής επίσης,κάτι θα βλέπεις..
mary Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Γεια σας το facebook εχει κανα μηνα που δε μου βγαζει στους στενους φιλους like και comments. Γενικα απο ενα ατομο που θελω δε μου βγαζει τα λαικ του, στις προσφατες ενημερψσεις μου βγαζει καπιες φορες μερικα αλλα οχι ολα.Ειναι επιλεγμενο το "get notification" υπαρχει καπιος τροπςο να διωρθωθει αυτο? Δεν υπαρχει πιθανοτητα απλα να μην εχει καποια δραστηριοτητα;
geogeok Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δεν υπαρχει πιθανοτητα απλα να μην εχει καποια δραστηριοτητα; βλεπω λαικ της σε φωτογραφιες και π[οστ αλλα δε μου τα βγαζει ουτε στους στενους ουτε στα ποιο προσφατα... Δοκιμασα να βαλω κι αλλους και παλι δε μου βγαζει λαικ και κομεντς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα