TeZaS Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Σε ένα αρχείο word έχω στο κείμενο μερικές συναρτήσεις. Τις έχω βάλει με το εργαλείο για συναρτήσεις και έχω κάνει στοίχιση στο κέντρο. Θέλω να βάλω στην ίδια γραμμή τέρμα δεξιά όμως και μια αρίθμηση για κάθε συνάρτηση, έτσι ώστε να μπορώ στο κείμενό μου να την αναφέρω. Αν προσθέσω κείμενο μετά την συνάρτηση αλλάζει όλη η στοίχιση της συνάρτησης. Μπορώ με κάποιον τρόπο, χωρίς να μετακινηθεί απο τον κέντρο η συνάρτηση να βάλω την αρίθμηση? Έχω δεί σε εργασίες που το έχουν κάνει, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται.
andreapaog328 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 εγω στη διππλωματική μου τοχα κανει οπως δείχνει ο μουστακαλής εδω πέρα αυτόματα να βάλεις αρίθμιση δίπλα δε πιστευω να γίνεται. θα πρέπει να τις παρεις μια μια copy paste να τις βαλεις στον πινακα που θα φτιάξεις 1
ApSiMan Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Όχι πίνακες όχι πίνακες!!!! Θα σου βγάλει την παναγία.... Όταν εισάγεις ένα αντικείμενο στο word (εικόνες, γραφήματα κλπ) σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις captions. Το caption έχει αυτόματη αρίθμηση και μπορείς να του δώσεις και ιδιότητα hyperlink. Δες το παρακάτω βίντεο: Με αντίστοιχο τρόπο που κάνει στην εικόνα θα το κάνεις και στις συναρτήσεις.
andreapaog328 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 ναι η αλήθεια είναι οτι οι πίνακες δεν είναι και ότι πιο βολικό. αν βρείς τιποτα πιο εύκολο παιξε με κεινο
TeZaS Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Τελικά με τον πίνακα τις κάνω, δεν έβγαλα άκρη με τα captions
sphinxgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Πάρε εικονίτσες με αριθμούς απο το google και κάντες εισαγωγή σαν εικόνες εκεί που θες!
whodatinsomniaK Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Με πίνακα και caption στο δεξι κελί ειναι ο πιο σωστός τρόπος. Αν θες να έχεις και την αρίθμηση με Χ.Υ όπου Χ το κεφάλαιο και Y το νουμερο της συνάντησης, πρέπει να δτιάξεις μόνος σου τη συνάρτηση που αριθμεί. Σε αυτο το σημειο ειναι που πια βλέπεις πως ειναι πιο βολικό να χρησιμοποιείς λατεχ
ApSiMan Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 +1 για το latex. Πίνακες παιδιά είναι για άλλη δουλειά. Οι πίνακες είναι για να φτιάξεις σωστά στοιχισμένα δεδομένα το ένα δίπλα από το άλλο (και κάτω κλπ). Ο αγαπητός TeZas πρέπει να χρησιμοποιήσει captions. Όταν χρησιμοποιείτε πίνακες για να κάνετε "καλύτερη" στοίχιση, στο τέλος θα σας βγει χειρότερο. Θα "σπάσει" το κείμενο. Τα captions είναι απλά. Επιλέγεις το figure-> insert caption, επιλέγεις την κατηγορία του Caption (μπορείς να προσθέσεις και άλλες μόνος) και τέλος, Αυτόματη αρίθμηση σε όλα, αν χρειαστεί να προσθέσεις μια συνάρτηση ενδιάμεσα θα σου φτιάξει μόνο του την αρίθμηση. Υπόψην: αν πάει για paper διδακτορικού ή πτυχιακή μεταπτυχιακού παίζει έντονα να στο ακυρώσουν με χρήση πίνακα (είναι αυστηροί με το format των κειμένων)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα