Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..Υπαρχει μια μητρικη απο την οποια λειπει ενα pin το οποιο εσπασε..Η μητρικη ποσταρει απλα δεν γνωριζω τι επιπτωσεις μπορει να εχει αν συνδεθουν ολα τα περιφερειακα πανω της...

Αν παιζει ρολο μπορω να ανεβασω φωτογραφια της...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Pin στον επεξεργαστή λες?

οι ιντελ δεν εχουν πιν στον επεξεργαστη , αλλα στην μητρικη :-) 

βρες τι κανει το πιν που κοπηκε. πιθανως ειναι περισσευουμενο. αν οχι τοτε πιθανοτατα δεν θα ανοιξει το πισι

δες το λινκ της υπογραφης μου αν θες να παιξεις μαζι της

Δημοσ.

Δεν μπορει να ξερει καποιος αν θα εμφανιστεί καποιο προβλημα στην πορεια... αλλα αφου μποθταρει μαλλον δεν υπαρχει θεμα ... απλα αφηστε τον επεξεργαστή σε default settings!

Δημοσ.

Δεν ανοιγει το Link ανεβασε την φοτο κατευθειαν εδω!! 

Καλά και να ανοίξει το λινκ πάλι δε θα καταλάβουμε ποιο pin είναι σε καμιά περίπτωση εκτός αν βγάλεις καμιά φωτό πολύ μεγάλης ανάλυσης.

Πρέπει να κάνεις αυτό που σου είπε ο conkal, να μετρήσεις τη θέση του για να δεις ποιο είναι και τι ρόλο παίζει.

Για να δουλεύει πάντως πιθανόν να είναι κάποιο πλεονάζον ground ή Vcc

Δημοσ.

WalkerSW γιατι ο cpu σε default settings και οχι κλοκαρισμα; Ποια ειναι μια λογικη τιμη κατα τη γνωμη σας; Υπαρχει πιθανοτητα επισκευης γιατι εχω ανθρωπο που κανει ψιλοδουλειες σε καρτες τροφοδοτικα...

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι δεν την εχω στα χερια μου(αλλα θα μαθω σιγουρα)...Αν ειναι αυτο τι παιζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...