Προς το περιεχόμενο

gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποια γνώμη για το συγκεκριμένο site?? Δεν ειμαι συνιθισμένος σε αγορές απο εξωτερικό και με φοβίζει... Θέλω να παρω ένα smartphone.. Γενικώς είναι αξιόπιστο?

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα το xiaomi battery bank και δεν είχα κανένα πρόβλημα, απλά θες PayPal. Έχει εξευτελιστικα χαμηλές τιμές, για το support κρατάω μια επιφύλαξη...

• Like 1
Δημοσ.

Ως προς τις τιμές είναι σίγουρα το φθηνότερο. Ως προς το support δεν ξέρω, έχω ακούσει και θετικά και αρνητικά. Στον τομέα του support μακράν το καλύτερο είναι το vickmall όπου μόνο θετικές εμπειρίες έχει ακούσει (επισκευάζει κινητά δωρεάν ακόμα και πολλούς μήνες μετά την αγορά κάτι που σπάνια το κάνουν τα άλλα καταστήματα από Κίνα). Βέβαια το vickmall είναι πιο ακριβό (σε κάποιες συσκευές λίγο σε άλλες περισσότερο). Κοιτα και στα 2 το κινητό που θες και αποφάσισε. Προσωπικά προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω για να έχω υποστήριξη/εγγύηση. Επίσης το vickmall έχει και αποθήκη στην Ελλάδα με τιμές 20 ευρώ παραπάνω αλλά με παραλαβή σε μια εργάσιμη και χωρίς φόβο τελωνείου φόρων κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

παρελαβα χθες απο gearbest 3 powerbank no name.Κανενα δε φορτιζει και επισης κανενα δε φορτιζεται.Χρησιμοποιω ενα φορτιστη με εξοδο 5.1V 850mA ο οποιος λειτουργει κανονικα σε αλλες συσκευες.Καταλαβαινω οτι δε φορτιζονται τα powerbank γιατι χρησιμοποιω ενα μετρητη καταναλωσης ρευματος.Οταν φορτιζω ενα αλλο ΤP LINK powerbank καταναλωνει 5-6 W/h.Σε αυτα τιποτα...0..Αυτα λενε οτι εχουν input 5V 1A. Αυτο σημαινει minimum 1A?Νομιζω οτι ισχυει μεχρι 1Α.To TP LINK γραφει 2Α αλλα φορτιζει κανονικα με τον 850mA.3 στα 3 ελαττωματικα?Εστειλα μυνημα και θα ζητησω πισω τα λεφτα μου.Τωρα αν μου ζητησουν να επιστρεψω πισω τα powerbank δε ξερω τι παιζει με τις τιμες των ΕΛΤΑ για εξωτερικο.

Δημοσ.

0-200 γραμμάρια συστημένο είναι  5,40 €
201-500 γραμμάρια είναι 9,20 €
501-1000 γραμμάρια  είναι 15,00€

Δημοσ.

16 € τα αγορασα και θα χρεωθω 15 € για να τα επιστρεψω?Και αυτα τα 16 € λογικα θα μου τα κανουν refund αφου παραλαβουν τα χαλασμενα...αμα τα παραλαβουν...καταλαβα...μακρια απο gearbest απο εμενα...Μεσω paypal  μπορω να ζητησω refund χωρις να επιστρεψω?εχει τυχει αυτο σε καποιον?

Δημοσ.

Τα ταχυδρομικά της επιστροφής μπορείς να τα ζητήσεις από το paypal. Δες εδώ:

https://www.paypal.eu/returns/

Έτσι τα επιστρέφεις, παίρνεις πίσω τα 15 από το paypal, παίρνεις και τα 16 από το gearbest και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Δημοσ.

ωραια..με πεισατε και θα παρω τα smartphone που θελω απο vickmall... αλλες δυο ερωτησεις (ισως χαζες)..

1.δεν εχω paypal!! υπαρχει καποιο θεμα να πληρωσω με visa?

2.με τα τροφοδοτικα των smartphone θα εχω κανενα θεμα επειδη ερχονται απο κινα? 

Δημοσ.

ωραια..με πεισατε και θα παρω τα smartphone που θελω απο vickmall... αλλες δυο ερωτησεις (ισως χαζες)..

1.δεν εχω paypal!! υπαρχει καποιο θεμα να πληρωσω με visa?

2.με τα τροφοδοτικα των smartphone θα εχω κανενα θεμα επειδη ερχονται απο κινα? 

1)Κανε paypal.. 10 λεπτα υπόθεση ειναι!

2)Δεν ειναι τροφοδοτικα ειναι φορτιστες που σημενει οτι δεν θα εχεις θεμα.

3)Τα κινητά παρε τα ενα/παραγγελια οχι ολα μαζι!

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω κάνει μια παραγγελία στην Gearbest από της 18 Μαΐου η οποία πληρώθηκε στης 13 Ιουνίου μέσω PayPal και ακόμα τίποτα λέει my order processing...τη λέτε οτι μπορεί να εχει συμβεί απ οτι είδα έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα,

Εκανα χθες μια παραγγελια στο Gearbest πλήρωσα και σήμερα έλαβα το παρακάτω μήνυμα:

Thanks for your order at gearbest

We've received the payment information,and now please help us confirm this payment.

Your order is now ON HOLD,we need to complete this one-time verification.

This is a standard anti-fraud check for online payment,please check our website for more details here :

http://www.gearbest.com/about/verify-payment.html

We will process your order as soon as we receive the payer's ID confirmation.

Please provide us the following documents:

1) 1 color photo of your identity card or passport or driving license.

The photo must show clearly, the full name, expiry date, signature and address if applicable.

You can hide the date of birth and document number for your privacy.

2) 1 credit card photo of the card used for the payment

For your safety , please just show the cardholder's name,the expiry date and the last 4 numbers.

If you have paid with a virtual credit card please send us sreenshot of your electronic bills, which shows the card number and details.

If you have paid by Paypal,please send the credit card's copy that you have registered in PayPal.

Kindly make sure both attachments' size do not exceed 2 MB.

Please rest assured that we just want to make sure that this transaction was indeed made by the cardholder.

Our goal is to ensure this order's safety for both of us.

As we do not wish to delay your order please kindly reply us within 3 business days.

We guarantee all data you send will be destroyed as soon as the payment has been verified, in accordance with our Privacy Policy.

We look forward to hearing from you soon

Please feel free to contact us if you have any question, we are happy to help.

Thank you very much for your help and understanding.

Best Regards.

wujuan

gearbest Customer Service

http://www.gearbest.com/

Εχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό??? Ταυτότητες και κάρτες?

Δημοσ.

Μην κανεις τιποτα ακομα!Μπορει να ειναι Fishing email.

Στειλτους στο support τους κατευθειαν και ρωτα τι και πως.Γιατι με ταυτοτητα και καρτα μπορει να σου παρουν λεφτα αερα!Αμα μου τα δωσεις και μενα τα στοιχεια αυτα και γω σου κανω αγορα οσο εχει η καρτα οριο.Καταλαβες?

Ολα αυτα με επιφυλαξη δεν μου ετυχε ποτε.Μεσω paypal παντα πληρωνα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...