anwnymh29 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ενταξει επηρεαστηκα απο τον κσσσσσσ sound ή μαλλον δεν περιμενα να επηρεαστω απο αυτον!!Εχω φοβια με τα φιδια οπως ολος ο κοσμος φανταζομαι.. Το ερωτημα ειναι σοβαρο,δεν τρολλαρω! Μπορει το φιδι να ανεβει τοιχο υψους 10 μετρων πχ?Τα ελκουν καποιες μυρωδιες?Γιατι καταληγουν σε αρκετες περιπτωσεις σε σπιτια τα σκασμενα??
11demian111 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Γιατί τα σπίτια έχουν ποντίκια, και ειδικά στις περιοχές όπου υπάρχει έντονη βλαστηση
insomnia888 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Παντού ανεβαίνουν τα σκασμενα..μέχρι και στο κρεβάτι σου, φυσικά και τα έλκουν οι μυρωδιές, η γιαγιά μου ενα πρωί είχε βρεί ενα φίδι παγιδευμένο σε ενα γυάλινο μπουκάλι με γάλα. Υπαρχουν παγίδες για φίδια, Βάλτα στην αυλή και ξέγνοιασες
anwnymh29 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Παντού ανεβαίνουν τα σκασμενα..μέχρι και στο κρεβάτι σου, φυσικά και τα έλκουν οι μυρωδιές, η γιαγιά μου ενα πρωί είχε βρεί ενα φίδι παγιδευμένο σε ενα γυάλινο μπουκάλι με γάλα. Υπαρχουν παγίδες για φίδια, Βάλτα στην αυλή και ξέγνοιασες Μην με δουλευεις μωρε..σοβαρα ρωταω InfernoN νομιζω στην εν λογω φωτο/περιπτωση το φιδι σταθηκε στα κενα αυτου του τοιχου..μπορουν ομως σε δεκα μετρα τοιχο πχ να ανεβουν?σε εναν λειο τοιχο δλδ..
InfernoN Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 αυτος ο συνδυασμος των topic/post σου με το profile photo πρεπει να σταματησει επιτελους btw 2
Δημοφιλής ανάρτηση Alxnks Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 αυτο λογικα εχασε, αφου επεσε πανω στην ουρα του! 31
anwnymh29 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Το τελευταιο αλλο λιγο και θα εκανε Μαιανδρο!
green gordon Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ακομα προσπαθουμε να λυσουμε αν μπορει ενας ανθρωπος να τα βαλει με λυκο-σκυλο. Οταν αποφασισουμε θα πιασουμε αυτο το θεμα. 6
redhotstef Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 δεν μπορει ρε παιδια ρα φιδια γλιστρανε. Οι φωτογραφιες ψευτικες μου φαινονται. Πιστευω μπορουν μονο να ανεβουν σε τοιχο σε υψος ισο με το μισο μηκος του σωματος τους. Αυτο εχει μια λογικη που βαριεμαι να την γραψω, αλλα να ανεβει ολοκληρο.. ο τοιχος πρεπει να ειναι κεκλυμενος. 1
anwnymh29 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 δεν μπορει ρε παιδια ρα φιδια γλιστρανε. Οι φωτογραφιες ψευτικες μου φαινονται. Πιστευω μπορουν μονο να ανεβουν σε τοιχο σε υψος ισο με το μισο μηκος του σωματος τους. Αυτο εχει μια λογικη που βαριεμαι να την γραψω, αλλα να ανεβει ολοκληρο.. ο τοιχος πρεπει να ειναι κεκλυμενος. Μην βαριεσαι...θα ηρεμησεις καποιες ψυχες Δεν νομιζω οτι οι φωτο ειναι ψευτικες ,δειχνουν ακριβως αυτο που λες εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα