Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει επηρεαστηκα απο τον κσσσσσσ sound ή μαλλον δεν περιμενα να επηρεαστω απο αυτον!!Εχω φοβια με τα φιδια οπως ολος ο κοσμος φανταζομαι..

Το ερωτημα ειναι σοβαρο,δεν τρολλαρω! Μπορει το φιδι να ανεβει τοιχο υψους 10 μετρων πχ?Τα ελκουν καποιες μυρωδιες?Γιατι καταληγουν σε αρκετες περιπτωσεις σε σπιτια τα σκασμενα??

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παντού ανεβαίνουν τα σκασμενα..μέχρι και στο κρεβάτι σου, φυσικά και τα έλκουν οι μυρωδιές, η γιαγιά μου ενα πρωί είχε βρεί ενα φίδι παγιδευμένο σε ενα γυάλινο μπουκάλι με γάλα. Υπαρχουν παγίδες για φίδια, Βάλτα στην αυλή και ξέγνοιασες

Δημοσ.

Παντού ανεβαίνουν τα σκασμενα..μέχρι και στο κρεβάτι σου, φυσικά και τα έλκουν οι μυρωδιές, η γιαγιά μου ενα πρωί είχε βρεί ενα φίδι παγιδευμένο σε ενα γυάλινο μπουκάλι με γάλα. Υπαρχουν παγίδες για φίδια, Βάλτα στην αυλή και ξέγνοιασες

Μην με δουλευεις μωρε..σοβαρα ρωταω :P

InfernoN νομιζω στην εν λογω φωτο/περιπτωση το φιδι σταθηκε στα κενα αυτου του τοιχου..μπορουν ομως σε δεκα μετρα τοιχο πχ να ανεβουν?σε εναν λειο τοιχο δλδ..

Δημοσ.

Ακομα προσπαθουμε να λυσουμε αν μπορει ενας ανθρωπος

να τα βαλει με λυκο-σκυλο.

Οταν αποφασισουμε θα πιασουμε αυτο το θεμα.

• Like 6
Δημοσ.

δεν μπορει ρε παιδια ρα φιδια γλιστρανε. Οι φωτογραφιες ψευτικες μου φαινονται.

Πιστευω μπορουν μονο να ανεβουν σε τοιχο σε υψος ισο με το μισο μηκος του σωματος τους. Αυτο εχει μια λογικη που βαριεμαι να την γραψω, αλλα να ανεβει ολοκληρο.. ο τοιχος πρεπει να ειναι κεκλυμενος.

• Like 1
Δημοσ.

δεν μπορει ρε παιδια ρα φιδια γλιστρανε. Οι φωτογραφιες ψευτικες μου φαινονται.

Πιστευω μπορουν μονο να ανεβουν σε τοιχο σε υψος ισο με το μισο μηκος του σωματος τους. Αυτο εχει μια λογικη που βαριεμαι να την γραψω, αλλα να ανεβει ολοκληρο.. ο τοιχος πρεπει να ειναι κεκλυμενος.

Μην βαριεσαι...θα ηρεμησεις καποιες ψυχες :)

Δεν νομιζω οτι οι φωτο ειναι ψευτικες ,δειχνουν ακριβως αυτο που λες εσυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...