Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Γνωρίζω ότι ίσως δεν είναι σωστή η τοποθέτηση σου συγκεκριμένου  θέματος στο φορουμ, αλλά η βοήθεια σας θα ήταν πολύτιμη.

Έχω κερδίσει ένα ταμπλέτ σε έναν ένδοεταιρικο  διαγωνισμό, είναι ολοκαίνουριο και σφραγισμένο.

Από τον Μάρτιο το έχω βάλει στις αγγελίες κάνοντας και συχνά  ανανεώσεις. Eχω ρίξει αρκετά την τιμή αλλά δεν έχω λάβει ούτε ένα private message.

Είμαι κοπέλα και δεν τα πάω και τόσο καλά με την τεχνολογία οπότε ένα τέτοιο μηχάνημα δεν μου είναι απαραίτητο.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το πως να κινηθώ για να πουληθεί.

Όλες οι προτάσεις και συμβουλές είναι δεκτές.

Το μοντέλο είναι το παρακάτω επισυνάπτω και ένα λινκ .

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

HP ElitePad 1000 G2 10.1-Inch Tablet PC, Atom Z3795/4GB/128GB SSD/WiFi/GPS/W8.1 Pro (J6T90AW)

http://www.mgmanager.gr/tabletpc/47937-hp-elitepad-1000-g2-101-inch-tablet-pc-atom-z37954gb128gb-ssdwifigpsw81-pro-w-docking-j6t90aw.html

post-336400-0-04342400-1432757526_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα συμφορουμιτισα.

Ανοιξε μια αγγελια εδω, όπως έκανες αλλά τη κλείδωσες. Γιατι;

Βαλε φωτογραφιες  του προιόντος, αν δε το εχει ανοιξει ακομα καλυτερα, μαζι με τα χαρακτηριστικα του, οπως αυτη τη φωτο

Και πιο χαμηλη τιμη. Αν δεν εχεις αναγκη και βιαζεσαι να το διωξεις αστο και 650 ευρω.

Πολυ σημαντικο για να μη σε νομιζουν για απατεώνα γραψε: "Μονο στην -περιοχη μου- και μονο με ανταλλαγη χερι με χερι"

Επισης μη δεχτεις να το στειλεις σε κανεναν αν δε δεις πρωτα λεφτα.

Δημοσ.
 Mary1

σέυχαριστω πολυ το εχω βαλει με αναλυτικη περιγραφη αρκετες φορες με λινκ και φωτο. 

Καμμια ανταποκριση 

Δημοσ.

Ε τοτε δεν εχεις παρα να περιμενεις.Καποια στιγμη θα βρεθει αγοραστης. :-)

Δημοσ.

Οχι mary1 ..... Δεν θα βρεθει σε αυτην την τιμη... Ουτε και θα προτεινω τιμη μην θεωρηθει οτι εχω βλεψεις.... Αλλα σ'αυτην την τιμη δυσκολακι το βλεπω,δεν καταλαβαινω γιατι κοστολογειται τοσο με τα συγκεκριμενα specs....

Δημοσ.

Ειναι πολυ ωραιο μηχανακι αλλα η τιμή του ειναι αρκετά τσιμπημένη δυστυχώς. Σε αυτά τα λεφτα υπαρχουν πολυ καλύτερα win tablets

Για εμενα ειτε χρησιμοποιησε το. Πιστευω θα σε βολέψει η απο την στιγμη που δεν εχεις πληρώσει κατι για αυτο δώσε το σε τιμη χώμα 

πχ 300Ε απλα για να βαλεις ενα καλουτσικο ποσο στην τσέπη... 

Οχι mary1 ..... Δεν θα βρεθει σε αυτην την τιμη... Ουτε και θα προτεινω τιμη μην θεωρηθει οτι εχω βλεψεις.... Αλλα σ'αυτην την τιμη δυσκολακι το βλεπω,δεν καταλαβαινω γιατι κοστολογειται τοσο με τα συγκεκριμενα specs....

Εχει καποια πολυ καλα τεχνικα χαρακτηριστικα (128ssd , 4gb ram, gorilla glass 3, 1920x1200) αλλα χωλένει σε επεξεργαστή..... αμα είχε εναν ι3 πανω θα αξιζε!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι ssd αλλα e-mmc.... Πληροφοριακα....

Ναι οκ μικρή η διαφορα!

Γτ δεν δοκιμαζεις να το δουλέψεις λιγο... Ειναι κριμα , εχεις ενα καλο μηχανακι στα χερια και με λιγη συνηθεια εγώ πιστευω θα σε βολεψει.

Ειδικα απο την στιγμή πυο δεν εισαι πολυ της τεχνολογιάς εγώ πιστευω οτι θα αντικαταστήσει σε πολλα τον υπολογιστή σου!

Δημοσ.

Καταλαβαίνω οτι ειναι αρκετα ακριβό κι 900 ευρω ειναι πολλα,αλλα 600 ευρω εκπτωση δε νομιζεις οτι ειναι πολλα?

Εχω ηδη τανπλετ και laptop οποτε δεν μου χρειαζεται. Δεν λεω σε καμιια περιπτωη να το δωσω 900 αλλα συνβιβαζομαι με αρκετα λιγοτερα  :( 

Δημοσ.

Καταλαβαίνω οτι ειναι αρκετα ακριβό κι 900 ευρω ειναι πολλα,αλλα 600 ευρω εκπτωση δε νομιζεις οτι ειναι πολλα?

Εχω ηδη τανπλετ και laptop οποτε δεν μου χρειαζεται. Δεν λεω σε καμιια περιπτωη να το δωσω 900 αλλα συνβιβαζομαι με αρκετα λιγοτερα   :(

Ποιο ταμπλες έχεις? Παιζει αυτο το δώρο να ειναι καλύτερο!

Δημοσ.

Εχω ενα Samsung Note 8 το οποιο με εξυπηρετει απολυτα.Ξερω οτι ειναι χιλιες φορες καλυτερο αλλα ειναι σφραγισμενο κι εχω περισσοτερο αναγκη τα χρηματα αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.

Παντως αντιστοιχα και καλύτερα win tablets ξεκινάνε απο τα 570.

http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet/f/292255_342122_351679_517781/Windows-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-32-GB-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-1920-x-1080-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-3-GB.html

Οποτε εσύ πρεπει να πεσεις τουλαχιστον ενα κατοσταρικο κατω απο αυτή την τιμη για να εχεις ελπιδες να φύγει!

• Like 1
Δημοσ.

Κοπελια 900+ ειχε αρχικη τιμη οταν υπηρχε στα ραφια.... Στο λινκ που παρεθεσες βλεπεις και εσυ οτι δεν υπαρχει πλεον... Θελω να πω οτι κατι που ειχε αρχικη τιμη το '12 π.χ. ενα κινητο 500€ ,δεν μπορεις να ζητας σημερα αυτα τα λεφτα εστω και σφραγισμενο...

Ας βρεθει αγοραστης κι η τιμη ειναι απολυτα συζητησιμη!!

Θα πρεπει να βαλεις και αγγελια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...