MT60RS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ^ ρε man εχεις να μου δανεισεις κανα κλειδι για μονομπρατσο;
ultralisk Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ο τύπος απλά θα ξεκάνει ότι σέρνεται σε αυτόν τον πλανήτη...deadly snake όπως λέει μόνο που αυτήν την φορά το εξολόθρευσε ο σκύλος του
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 https://vid.me/6Ket ...... Εις απαντησιν μερικων εδω.... 1
anwnymh29 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 https://vid.me/6Ket ...... Εις απαντησιν μερικων εδω.... κρυαδα της στιγμης..
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Χαχαχα δεσποινις ανωνυμη ,εδω γελαμε.... Βλεπεις ποτε δεν υποστηριξα οτι ειμαι απο τον ομφαλο της Αθηνας και γεννηθεις εις την Ακροπολη... Εσεις ισως,αλλα εγω ειμαι απο επαρχια (Χαλικι Αιτωλικου) και η προφορα μας εδω αυτη ειναι... Θελετε μηπως να την αλλαξουμε ωστε να ηχει πιο ευηχα στα ντελικατα αυτακια σας;;;
anwnymh29 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Χαχαχα δεσποινις ανωνυμη ,εδω γελαμε.... Βλεπεις ποτε δεν υποστηριξα οτι ειμαι απο τον ομφαλο της Αθηνας και γεννηθεις εις την Ακροπολη... Εσεις ισως,αλλα εγω ειμαι απο επαρχια (Χαλικι Αιτωλικου) και η προφορα μας εδω αυτη ειναι... Θελετε μηπως να την αλλαξουμε ωστε να ηχει πιο ευηχα στα ντελικατα αυτακια σας;;; Ειμαι επαρχιωτισσα και εγω.. Ειλικρινα εκανα πλακα,αν σε προσβαλλα να πεσει διαγραφη αμεσα. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δεν με προσεβαλε....απλα.. I didn't catch your sense of humor....
anwnymh29 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δεν με προσεβαλε....απλα.. I didn't catch your sense of humor.... Κρυαδα απλα....
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ξεκολλα....δεν εχω θεμα... Το εχω φαει στην μαπα αυτο χιουμορ και εχω ανοσια... 1
anwnymh29 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ξεκολλα....δεν εχω θεμα... Το εχω φαει στην μαπα αυτο χιουμορ και εχω ανοσια... Εκανα επεξεργασια διοτι δεν ειχα καμια κακη προθεση!! (ο κσσσσσ μπροστα σου ειναι ενα μηδεν)
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δεν χρειαζοταν να κανεις τιποτα... Οπως σου ειπα απλα δεν επιασα το χιουμορ και νομισα οτι με περιεπαιζες για την προφορα μου... Αφου ηταν αστειο το δεχομαι και αν σε κανει να γελας μπορω να σου πω πολλα τετοια που τα λεμε εμεις οι ιδιοι... Μια λεξη με 5 ι(φθογγος)..... Πιριμιτρικη...(περιμετρικη).....προσβολη θα ηταν αν σου ζητουσα να το σβησεις....αυτην την προφορα εμαθα και δεν ντρεπομαι... 1
anwnymh29 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δεν χρειαζοταν να κανεις τιποτα... Οπως σου ειπα απλα δεν επιασα το χιουμορ και νομισα οτι με περιεπαιζες για την προφορα μου... Αφου ηταν αστειο το δεχομαι και αν σε κανει να γελας μπορω να σου πω πολλα τετοια που τα λεμε εμεις οι ιδιοι... Μια λεξη με 5 ι(φθογγος)..... Πιριμιτρικη...(περιμετρικη).....προσβολη θα ηταν αν σου ζητουσα να το σβησεις....αυτην την προφορα εμαθα και δεν ντρεπομαι... Φιλε μου αγαπω καθε Ελληνικο φθογγο και προφορα..Σου επαναλαμβανω ειμαι και εγω επαρχιωτισσα,το μηνυμα το εσβησα γιατι οντως ηταν κακογουστο.Κλεινω εδω την οφτοπια! κσσσσσσσσσσσ! 1
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 ..... Ουτε και χρειαζοταν να με συγκρινεις με τον κσσσσσσ..... Μου λειπει το space γυαλι.... 1
ducatirulez Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 ^ ρε man εχεις να μου δανεισεις κανα κλειδι για μονομπρατσο; Ευκολα! Ποιο εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα