Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο τύπος απλά θα ξεκάνει ότι σέρνεται σε αυτόν τον πλανήτη...deadly snake όπως λέει μόνο που αυτήν την φορά το εξολόθρευσε ο σκύλος του

Δημοσ.

Χαχαχα δεσποινις ανωνυμη ,εδω γελαμε.... Βλεπεις ποτε δεν υποστηριξα οτι ειμαι απο τον ομφαλο της Αθηνας και γεννηθεις εις την Ακροπολη... Εσεις ισως,αλλα εγω ειμαι απο επαρχια (Χαλικι Αιτωλικου) και η προφορα μας εδω αυτη ειναι... Θελετε μηπως να την αλλαξουμε ωστε να ηχει πιο ευηχα στα ντελικατα αυτακια σας;;;

Δημοσ.

Χαχαχα δεσποινις ανωνυμη ,εδω γελαμε.... Βλεπεις ποτε δεν υποστηριξα οτι ειμαι απο τον ομφαλο της Αθηνας και γεννηθεις εις την Ακροπολη... Εσεις ισως,αλλα εγω ειμαι απο επαρχια (Χαλικι Αιτωλικου) και η προφορα μας εδω αυτη ειναι... Θελετε μηπως να την αλλαξουμε ωστε να ηχει πιο ευηχα στα ντελικατα αυτακια σας;;;

Ειμαι επαρχιωτισσα και εγω.. Ειλικρινα εκανα πλακα,αν σε προσβαλλα να πεσει διαγραφη αμεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκολλα....δεν εχω θεμα... Το εχω φαει στην μαπα αυτο χιουμορ και εχω ανοσια...

Εκανα επεξεργασια διοτι δεν ειχα καμια κακη προθεση!!

(ο κσσσσσ μπροστα σου ειναι ενα μηδεν)

Δημοσ.

Δεν χρειαζοταν να κανεις τιποτα... Οπως σου ειπα απλα δεν επιασα το χιουμορ και νομισα οτι με περιεπαιζες για την προφορα μου... Αφου ηταν αστειο το δεχομαι και αν σε κανει να γελας μπορω να σου πω πολλα τετοια που τα λεμε εμεις οι ιδιοι... Μια λεξη με 5 ι(φθογγος)..... Πιριμιτρικη...(περιμετρικη).....προσβολη θα ηταν αν σου ζητουσα να το σβησεις....αυτην την προφορα εμαθα και δεν ντρεπομαι...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειαζοταν να κανεις τιποτα... Οπως σου ειπα απλα δεν επιασα το χιουμορ και νομισα οτι με περιεπαιζες για την προφορα μου... Αφου ηταν αστειο το δεχομαι και αν σε κανει να γελας μπορω να σου πω πολλα τετοια που τα λεμε εμεις οι ιδιοι... Μια λεξη με 5 ι(φθογγος)..... Πιριμιτρικη...(περιμετρικη).....προσβολη θα ηταν αν σου ζητουσα να το σβησεις....αυτην την προφορα εμαθα και δεν ντρεπομαι...

Φιλε μου αγαπω καθε Ελληνικο φθογγο και προφορα..Σου επαναλαμβανω ειμαι και εγω επαρχιωτισσα,το μηνυμα το εσβησα γιατι οντως ηταν κακογουστο.Κλεινω εδω την οφτοπια! κσσσσσσσσσσσ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...