silve Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Γεια χαρά. Ψάχνω αυτές τις μέρες να αγοράσω μια ψησταριά υγραερίου για το μπαλκόνι. Τα χρήματα που διαθέτω είναι 150 ευρώ. Έχει κανείς σχετική εμπειρία με τέτοια ψησταριά; Υπάρχουν πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα, τι πρέπει να προσέξω ίσως. Είμαι λίγο άσχετος με το αντικείμενο. Πάντως με λίγο ψάξιμο βρήκα την Landmann GrillChef 12375. Τι λέτε είναι καλή;
gorgoman Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Φίλε χρησιμοποιώ ψησταριά υγραερίου 3 χρόνια.Την είχα πάρει πρπροσφορά από practiker 200euro και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω ψήσει κιλά κρέας και λαχανικά. Έχει επίσης και ένα μάτι για τηγάνι.
silve Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ναι γενικά είναι πολύ βολική με το υγραέριο γιατί να βάζεις κάρβουνα κάθε εβδομάδα δεν είναι και ότι καλύτερο. Και ταλαιπωρία είναι και κακό στην υγεία κάνει. Εμένα μου "έκατσε" αυτή που γράφω παραπάνω και λογικά θα επιλέξω αυτή. Αν γνωρίζετε κάτι για την συγκεκριμένη ή αν έχετε καμία άλλη πρόταση, ευπρόσδεκτη εννοείται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα