Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα εβαλα τον SSD SAMSUNG 850 EVO και τα αποτελεσμα απο το magician ειναι τα εξης....

ειμαι οκ? ή κατι ειναι λαθος?

post-268165-0-15264800-1432822022_thumb.png

post-268165-0-82440600-1432822030_thumb.png

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι δεν ειναι λογικα αποτελεσματα εκτος και αν εχεις γεματη την ram ή εχεις πολυ λιγη ραμ ή εχουν καποιο προβλημα οι ρυθμισεις του προγραμματος

ή ο δισκος παντα ε..

Δημοσ.

τι να πω...τον δισκο τον αγορασα πριν δυο μερες....8 gb εχω ram...μονο το λειτουργικο φορτωσα στο δισκο...τι μπορω να κανω για να δουλεψει σωστα?

Δημοσ.

Sorry.. Εννοώ για τους sata controllers. Εγκατέστησε τους πιο πρόσφατους intel rst για το σύστημά σου και ξανακάνε test.

• Moderators
Δημοσ.

οτι πρεπει το θεμα!

σημερα μου ηρθε και μενα 850 εβο 250γβ

λαπτοπ με ι7 2.4 8γβ ραμ

ενεργοποιησα το ραπιδ,στο optimization εβαλα το max performance αλλα μια βγαζει 900 μια 3000+ μια 4900 

τιποτα σταθερο! Καμια ιδεα?!

• Moderators
Δημοσ.

επαναφερω το θεμα! εβαλα το δισκο στον σταθερο μου! εκανα φορματ αλλα μαλακιζεται! εχω ενεργοποιηση rapid! στο bios το εχω βαλει στο AHCI <εχω επιλεξει το max performance και στο benchmark παει το πολυ 2000 και κατι ψηλα!
καμια ιδεα?

• Moderators
Δημοσ.

τα ιδια κ γω...αν ξερει καποιος ας δωσει τα φωτα του...τζαμπα λεφτα πεταξα...

δεν φταιει ο δισκος! στο λαπτοπ χτυπουσα 5+

Δημοσ.

τι φταιει φιλε? ο δισκος το ξερω οτι ειναι μια χαρα...αλλα κατι φταει που δεν ανταποκρινεται σωστα....εγω αυτο ρωταω απλα

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον εχω βρηκα που ειναι το προβλημα μου ακομη δεν εχω βρει λυση!

Πηγα στο Samsung MAgician και στην επιλογη Disk πανω πανω μου λεει οτι εχω ενεργοποιημενο το AHCI αλλα οτι ο δισκος εινα ισυνδεδεμενος σε sata 2 port. Μητρικη εχω την M4A87TD EVO

http://www.asus.com/Motherboards/M4A87TD_EVO/

δεν εχει Sata 2 υποδοχη κανονικα. Εψαξα πως να το ενεργοποιησω με registry edit + στο bios εβαλα επιλογη να δουλευει μονο σε 6gb/s η σατα υποδοχη αλλα παλι τα ιδια! 

Καμια ιδεα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...