Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

στο επιτραπεζιο και μενα χαμηλα ειναι τα σκορ στο magician αλλα το pc παει μια χαρα! Και σου ξαναλεω οτι διαβασα οτι δεν ειναι αξιοπιστα τα αποτελεσματα. Ποση ωρα κανεις να δεις την επιφανεια εργασιας?

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασε και με το rapid mode στο off. Στο desktop που το είχα ενεργοποιήσει χειρότερη αίσθηση είχα παρόλο που τα νούμερα στα bench ήταν 10 φορές καλύτερα. (ξέρω ξέρω την μνήμη μετράει στην ουσία). Με 8.1 πάντως και τον 840 evo βλέπω desktop σε λιγότερο από 5 sec 

Δημοσ.

το δοκιμασα αλλα οσον αφορα την εκκινηση και το σβησιμο του laptop οι χρονοι ειναι ιδιοι...αντε να κανει 2 δευτερολεπτα πιο γρηγορα με rapid...μηπως φταιει το λειτουργικο? (λεω εγω τωρα :P ) προσπαθω να δω τι φταιει...δεν εχω και αλλο pc ή laptop να τον δοκιμασω και εκει να δω τα αποτελεσματα...

• Moderators
Δημοσ.

οχι δεν θα πρεπε να φταιει το λειτουργικο. Δοκιμασε το σε υπολογιστη φιλου! αρκει να χεις ορεξη να κανεις φορματ :P

Δημοσ.

μολις τον αγορασα παω να τον συνδεσω and guess what.....  δεν εχει καλωδια... ημαρτον χαθηκε ο κοσμος να βαζανε? το μικρο το εχω απο mobo αλλα μου λειπει το αλλο. Ποιο χρειαζομαι? και μπορειτε να μου πειτε ενα καλο στηριγμα?

Ακυρο το καλωδιο παιδες βρηκα! παλι καλα, που να τρεχα βραδιατικα.

παιζει κανα καλο στηριγμα?

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί ποιος δίσκος έρχεται με καλώδιο και δεν το ξέρω;

Για στήριγμα Εγώ δεν έχω ιδέα. Είναι τόσο ελαφρύς που με μια βίδα τον έβαλα και είναι μια χαρα

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη βλεπω πολλα παιδια να εχουν χαμηλα νουμερα(τα RADOMS ΚΥΡΙΩΣ) θα πω τι εχω παρατηρησει στον δικο μου δισκο(840 pro).

Oταν κι εγω τον ειχα βαλει ακομη και με recovery(χωρις φορματ αλλα backup)παρ'ολο που τσεκαρισα τις επιλογες απο το Magician disable και enable καποια πραγματα(hibernation,prefetch,και το system restore)απλα το magician δεν μπορεσε να τα απενεργοποιησει οταν εκανα ελεγχο manual σε dos επιπεδο.

Oταν τα απενεργοποιησα με DOS εντολες και απο τα windows ο δισκος επιασε οτι λεει.Εχω ανεβασει και σχετικα screenshots σε αλλο θεμα.

Οσοι εχετε Intel chipset(μητρικη) βαλτε τα RST(rapid storage technology)drivers.

powercfg -h off(Πληκτρολογηστε αυτο σε DOS command).

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/turn-system-restore-on-off#1TC=windows-7(καιγια τα windows 8 το ιδιο ειναι).

Bαλτε εικονικη μνημη cache απο 200-2000 MB στον δισκο.

Aπενεργοποιηση prefetch απο διεργασιες και απο registry.

Και ξαναδοκιμαστε.Το rapid mode ειναι καλο οταν εχετε αρκετη φυσικη μνημη και δεν θα δειτε διαφορα οτπικα τουλαχιστον.

• Like 2
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα αλανια!! εχω ρυθμιση AHCI και sata 3

Όχι δεν έχεις αφου το γράφει και μόνο του , ενεργοποίησες το ahci απο το bios ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω τα αναμενόμενα random write iops. Win 10, z77, intel rapid13, ahci, sata 3 και rapid on. Θεωρώ δηλαδή πως τα έχω κάνει όλα, αλλά και πάλι...

WiAy1qD.jpg

Δημοσ.

εγω παλι εχω αλλο προβλημα ενω κανω κανονικα Install τους intel rst μεσα στο bios η επιλογη rapid intel storage technology απενεργοπειηται μετα απο reboot

δε ξερω τι να κανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...