Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αργό format γίνεται για να εντοπιστούν τυχόν bad sectors και να απομονωθούν. Ο ssd δεν έχει bad sectors οπότε δεν χρειάζεται.

• Like 2
  • Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το αργό format γίνεται για να εντοπιστούν τυχόν bad sectors και να απομονωθούν. Ο ssd δεν έχει bad sectors οπότε δεν χρειάζεται.

Όπως το πες.

Δημοσ.

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Δεν θα βελτιωθεί με το format. Ποιος ο λόγος να κάνεις full format? Quick format μόνο.

To είπα μόνο και μόνο για το αν βελτιώνει την ζωή/υγεία του!

Δημοσ.

To είπα μόνο και μόνο για το αν βελτιώνει την ζωή/υγεία του!

Ναι μωρέ. Μάλλον δεν το είχα διατυπώσει καλά στην αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα εγω εχω αυτα τα αποτελεσματα ειναι καλα?

Έχεις ενεργοποιημένο το rapid mode. Κάνε το disable(θα σου ζητήσει επαννεκίνηση). Και γράψε ποιο cpu+mobo έχεις.

Δημοσ.

στο samsung magician

Το samsung magician δεν είναι firmware είναι λογισμικό διαχείρισης. Μην μπερδεύεσαι. Ναι εδώ κάποιες μέρες βγήκε η νέα έκδοση του samsung magician, αλλά κάποιο firmware δεν εχει βγει. Για την ακρίβεια είχε βγει κάποιους μήνες πριν, αλλά αποσύρθηκε γιατί δημιούργησε προβλήματα σε ssd. Σε όσους είχε θέμα ο ssd μετά από αυτό το firmware, ο ssd αντικαταστάθηκε.

Δημοσ.

Εχει βγει φιλος και μαλιστα το εχω περασει :)

RZc02pj.png

Το samsung magician δεν είναι firmware είναι λογισμικό διαχείρισης. Μην μπερδεύεσαι. Ναι εδώ κάποιες μέρες βγήκε η νέα έκδοση του samsung magician, αλλά κάποιο firmware δεν εχει βγει. Για την ακρίβεια είχε βγει κάποιους μήνες πριν, αλλά αποσύρθηκε γιατί δημιούργησε προβλήματα σε ssd. Σε όσους είχε θέμα ο ssd μετά από αυτό το firmware, ο ssd αντικαταστάθηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...