Silverage Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Το αργό format γίνεται για να εντοπιστούν τυχόν bad sectors και να απομονωθούν. Ο ssd δεν έχει bad sectors οπότε δεν χρειάζεται. 2
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Το αργό format γίνεται για να εντοπιστούν τυχόν bad sectors και να απομονωθούν. Ο ssd δεν έχει bad sectors οπότε δεν χρειάζεται. Όπως το πες.
cpttony Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Δεν θα βελτιωθεί με το format. Ποιος ο λόγος να κάνεις full format? Quick format μόνο. To είπα μόνο και μόνο για το αν βελτιώνει την ζωή/υγεία του!
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 To είπα μόνο και μόνο για το αν βελτιώνει την ζωή/υγεία του! Ναι μωρέ. Μάλλον δεν το είχα διατυπώσει καλά στην αρχή. 1
Pure Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα εγω εχω αυτα τα αποτελεσματα ειναι καλα?
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα εγω εχω αυτα τα αποτελεσματα ειναι καλα? Έχεις ενεργοποιημένο το rapid mode. Κάνε το disable(θα σου ζητήσει επαννεκίνηση). Και γράψε ποιο cpu+mobo έχεις.
Pure Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ναι ενεργοποιημένο το εχω cpu intel i5 6600 και mobo msi z170 krait gaming
Pure Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα βγηκε καινουργιο firmware δεν ξερω τι αλλαξε ομως
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα βγηκε καινουργιο firmware δεν ξερω τι αλλαξε ομως Που το είδες?
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 στο samsung magician Το samsung magician δεν είναι firmware είναι λογισμικό διαχείρισης. Μην μπερδεύεσαι. Ναι εδώ κάποιες μέρες βγήκε η νέα έκδοση του samsung magician, αλλά κάποιο firmware δεν εχει βγει. Για την ακρίβεια είχε βγει κάποιους μήνες πριν, αλλά αποσύρθηκε γιατί δημιούργησε προβλήματα σε ssd. Σε όσους είχε θέμα ο ssd μετά από αυτό το firmware, ο ssd αντικαταστάθηκε.
BloodDonor89 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εχει βγει φιλος και μαλιστα το εχω περασει 1
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εχει βγει φιλος και μαλιστα το εχω περασει Το samsung magician δεν είναι firmware είναι λογισμικό διαχείρισης. Μην μπερδεύεσαι. Ναι εδώ κάποιες μέρες βγήκε η νέα έκδοση του samsung magician, αλλά κάποιο firmware δεν εχει βγει. Για την ακρίβεια είχε βγει κάποιους μήνες πριν, αλλά αποσύρθηκε γιατί δημιούργησε προβλήματα σε ssd. Σε όσους είχε θέμα ο ssd μετά από αυτό το firmware, ο ssd αντικαταστάθηκε.
BloodDonor89 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Οταν εγκατεστησα την εκδοση 4,9 του magician μου εβγαλε και το νεο firmware δεν ξερω αν ειναι ιδιο η οχι!! Ισως ειναι καινουριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα