Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την asrock 970 pro3 με τον fx6300.
ενω μου δουλευε πενα πηγα να τα βαλω σε αλλο κουτι και τα εβαλα!
ομως δεν ανοιξε ποτε! βρε δοκιμασα τα παντα σε αλλον υπολογιστη και δουλευαν το μονο που δεν ειδα επειδη δεν εχω δευτερα ειναι ο επεξεργαστης και η μητρικη......
ετσι λοιπον επειδη ο επεξεργαστης δυσκολο να καηκε παρατηρησα πως μυριζε καμμενο στο southbridge και οντως τον ανοιγω παλι και κατω απο την ψυχτρα του southbridge πυρωνε ενα μικρο μικρο διοδακι?αντιστασουλα? κατι τετοιο που απο εκει ερχοταν το καμμενο. να σημειωσω οτι ολα τα ανεμυστηρια και τα κολπα δουλευαν αλλα η οθονη νεκρη.και τα μπιπ και αυτα δεν ακουγοντε,δεν υπαρχουν!
ετσι την πηγα στο eshop που ειχα εγγυηση και την επομενη μερα με πηραν και μου λενε η μητρικη σου δουλυει τελεια σε μας και καναμε και ενα bios update μπας και σου εφταιγε αυτο. οποτε την στελνουν πισω και παω και την περνω. ωστοσο εγω δουλευα με αλλη μητρικη και επεξεργαστη στο ιδιο κουτι με ιδια οθονη και ραμ και σκληρους και καρτα γραφικων! αφου την παρελαβα την μητρικη τα συνδεω ολα παλι και τιποτα τα ιδια δοκιμασα τα πανταααααα εκανα και clear cmos αλλα τιποτα. τα ανεμηστιρια δουλευουν αλλα η οθονη και τα μπιπ ανιπαρκτα! λετε να φταιει ο επεξεργαστης? η να φταιει το eshop που με δουλευει????

Δημοσ.

Απαίτησε να γίνει δοκιμή μπροστά σου ή και περιέγραψε οτι ακριβώς μας είπες τώρα εδώ! ;)

Καλή τύχη!

(θα έλεγα για αποστάτες κουτιού αλλα για να δουλεύει η άλλη λογικά έχει!)

Δημοσ.

ναι παντα τα προσεχω.
το να γινει δοκιμη μπροστα μου δυσκολο γιατι πρεπει να ειναι μακρυα απο εμενα και λογω δουλειας πιεζομαι πολυ με τις ωρες.
επεξεργαστης δεν παιζει να ειναι ετσι?
αλλα αφου καρβουνιαζε το διοδακι η μητρικη θα νε πω τους δουλεψε? και τι λογο εχουν να μου πουν ψεμματα?

Δημοσ.

Να σου πούνε ψέματα για να μην χρειαστεί να κάνουν αντικατάσταση.

Αλλά μια ιδέα κάπως επικίνδυνη...

Να το λειτουργήσεις χωρίς ψύχτρα και να καεί έτσι ώστε να το αλλάξουν σίγουρα... :ph34r:

Σαν τελική επιλογή φυσικά, κάτσε να δούμε τι θα πούνε άλλο εδώ μέσα ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...