Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εισαι κ@υλιαρα , συναισθηματική αλλά και συμπλεγματική οσο δεν πάει άλλο , είσαι ευαίσθητη, ξερεις να ζητάς συγνώμη (αφού τα έχεις κάνει όλα πουτ@να πρώτα) κολλάς με ζώδια της φωτιάς ! για τα κινεζικά ας έρθει να μας πει ο Λεφακης 1
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Α ρε Μάου, στην αναζωπύρωσε για τα καλά βλέπω η Ελενάρα τη θρεντάρα Τίτλος θέματος: Τι ζώο είσαι ? Aπορία: 6 μήνες μετά; 2
dimitrisOP Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 ανακαλυψα οτι ειμαι σκορπιος απο ζωο , συνηθως με φωναζουν γαιδουρι 3
Adon1s Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ιχθυς με Τοξοτη ( ;; Δε ξερω) κΙ άλογο κατα τους Κινεζους..Δε ξερω τι μππρει να σημαινει
alsakari Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Υδροχωριάρα είμαι φυσικά !!!! Εεεεεετσι! 11/2 ομοαίματε!
Dare-Devil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Γουρούνι για την κοπέλα μου , γαϊδούρι για την μανα μου !!! Μπερδεμένη κατάσταση !!! 8
Glikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν κάνω λάθος ο ωροσκόπος ορίζεται ανάλογα την ωρα που γεννήθηκε κάποιος. Το κινέζικο πως το βρίσκω? Μπορεί να είμαι τίποτα ζώδιό υπό εξαφάνιση και να μην το ξέρω.
*nenya* Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν κάνω λάθος ο ωροσκόπος ορίζεται ανάλογα την ωρα που γεννήθηκε κάποιος. Το κινέζικο πως το βρίσκω? Μπορεί να είμαι τίποτα ζώδιό υπό εξαφάνιση και να μην το ξέρω.
Grim Ripper Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Τοξότης με ωροσκόπο Αιγόκερο απ' όσο μου είχαν πει κάποτε. Όχι ότι καλύτερο απ' ότι κατάλαβα. Στο κινέζικο είμαι Μαϊμού (του νερού).
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα δηλώνω σκύλος, αύριο δεν ξέρω τι avatar μου ξημερώνει.. 2
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Α ρε Μάου, στην αναζωπύρωσε για τα καλά βλέπω η Ελενάρα τη θρεντάρα Ναι αλλα και μεις δεν την αφήσαμε ετσι την Ελεναρα ε ? την στείλαμε για δουλειά στη Ν. Υόρκη φωτομοντέλο ------------ Καλά εγώ στο κινέζικο δεν είμαι τίποτα ? πριν το 1912 που έχω γεννηθεί δεν είχαν ζώδια οι κιτρινιαριδες ?
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ασε δεν μπορούμε να κοιμηθούμε απο την αγωνία μας , εγω το πρώτο που κοιτάω οταν ξυπνήσω ειναι την πρόβλεψη της ημέρας ! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα