Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιασάρικος :)

Τα κινεζικα τι φάση είναι, ξέρει να μας διαφωτίσει κανείς ?

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρθενος στο ζωδιο

(εγωιστης αλλα οχι ψωνιο, απολυτος , ξεκαθαρος , ειλικρινης κτλπ) δεν ξερω αμα ειναι ολοι οι παρθένοι ετσι.

• Like 1
Δημοσ.

Πείτε και καμιά γνώμη για τα ζώδια, ποια σας αρέσουν και ποια όχι!

Εγώ Κριός είμαι, μου αρέσουν τα λιονταράκια και Υδροχόοι, δεν μου πολύ αρέσουν οι σκορπιοί που είναι εκδικητικοί και δεν ξεχνάνε ποτέ και οι καρκίνοι που είναι συμπλέγματικοι και νομίζουν ότι είναι το κέντρο της γης!

• Like 1
Δημοσ.

Πείτε και καμιά γνώμη για τα ζώδια, ποια σας αρέσουν και ποια όχι!

Εγώ Κριός είμαι, μου αρέσουν τα λιονταράκια και Υδροχόοι, δεν μου πολύ αρέσουν οι σκορπιοί που είναι εκδικητικοί και δεν ξεχνάνε ποτέ και οι καρκίνοι που είναι συμπλέγματικοι και νομίζουν ότι είναι το κέντρο της γης!

Η αλήθεια είναι πως έχουμε μνήμη πολλών GB και δεν ξεχνάμε εύκολα. Μα το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις... Όπως μπορεί να μην ξεχνάμε το πόσο σκάρτα μπορεί να μας φέρθηκε κάποιος, έτσι δεν ξεχνάμε το καλό που μας έκανε κάποιος. Μπορεί να μας δώσουν ένα και να δώσουμε πίσω πέντε, κι όχι από αίσθηση υποχρέωσης, αλλά πηγαίας ευγνωμοσύνης.

*εκδικητικοί μόνο όταν αξίζει να μπούμε στον κόπο και να χαλάσουμε ενέργεια

Είμαστε παρεξηγημένοι τα μάλα!

Εγώ μ' αυτούς που νιώθω σα στο σπίτι μου είναι οι Καρκίνοι.

Φουλ επικοινωνία! :wub:

• Like 3
Δημοσ.

Αν και με ωροσκοπο καρκινο , αν και τους αγαπω... θεωρω οτι μπορει να σε στειλουν ψυχιατρειο για πλακα και φυσικα ποτε δεν φταινε για τιποτα απλα αναγκαστηκαν γιατι δεν αντεξε η αγνη ψυχουλα τους την αδικια και τον πονο και μετα τους ζητας και συγνωμη απο πανω.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε μνήμη πολλών GB και δεν ξεχνάμε εύκολα. Μα το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις... Όπως μπορεί να μην ξεχνάμε το πόσο σκάρτα μπορεί να μας φέρθηκε κάποιος, έτσι δεν ξεχνάμε το καλό που μας έκανε κάποιος. Μπορεί να μας δώσουν ένα και να δώσουμε πίσω πέντε, κι όχι από αίσθηση υποχρέωσης, αλλά πηγαίας ευγνωμοσύνης.

*εκδικητικοί μόνο όταν αξίζει να μπούμε στον κόπο και να χαλάσουμε ενέργεια

Είμαστε παρεξηγημένοι τα μάλα!

Εγώ μ' αυτούς που νιώθω σα στο σπίτι μου είναι οι Καρκίνοι.

Φουλ επικοινωνία! :wub:

Και εγω ειμαι χαρακτηρας που κρατάει αν και παρθένος. Αλλα εγω δεν το βλέπω εκδικητικα το βλέπω οτι οφειλεις αμα γινει μια μαλακια εις βαρος σου να πάρεις μετρα ωστε να μη ξανασυμβει δευτερη φορά. Θυμαμαι παλιοτερα ηταν μια στη δουλεια η οποια προσπαθουσε να μου δυσκολεψει τη ζωη σε κάποιες φασεις χωρις λογο και οταν μετα ηθελε διευκολυνση σε μια βάρδια να ανταλλαξουμε της αρνηθηκα και παρεξηγηθηκε κιολας χαχα περιμενε οτι θα κανει μλκιες και εγω μετα θα ειμαι κυριος. Θυματα ψάχνουνε!Αμα θες ο αλλος να ειναι σωστος θα εισαι και εσυ σωστος απεναντι του.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγω ειμαι χαρακτηρας που κρατάει αν και παρθένος. Αλλα εγω δεν το βλέπω εκδικητικα το βλέπω οτι οφειλεις αμα γινει μια μαλακια εις βαρος σου να πάρεις μετρα ωστε να μη ξανασυμβει δευτερη φορά. Θυμαμαι παλιοτερα ηταν μια στη δουλεια η οποια προσπαθουσε να μου δυσκολεψει τη ζωη σε κάποιες φασεις χωρις λογο και οταν μετα ηθελε διευκολυνση σε μια βάρδια να ανταλλαξουμε της αρνηθηκα και παρεξηγηθηκε κιολας χαχα περιμενε οτι θα κανει μλκιες και εγω μετα θα ειμαι κυριος. Θυματα ψάχνουνε!Αμα θες ο αλλος να ειναι σωστος θα εισαι και εσυ σωστος απεναντι του.

Ακριβώς αυτό. Περνάς απ' το ταμείο και πληρώνεις ό,τι έχεις βάλει στο καλάθι σου. ;)

Αν και πολλές φορές προσπερνάω, ενώ δεν πρέπει. Damn it.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιά είναι η Λίτσα Πατέρα του φόρουμ να μου εξηγήσει τί σημαίνει να είμαι Ιχθύς με Καρκίνο αλλά και Δρακαινα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...