anwnymh29 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ιχθεις με ωροσκοπο καρκινο ειμαι,σεληνη στον καρκινο,αρη στην Αφροδιτη,Δια στην Παρθενο ....Αλλα ουτε και εγω ασχολουμαι. Aρη στην Αφροδιτη εγραψα??χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα 2
Mau-Maus Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ιχθεις με ωροσκοπο καρκινο ειμαι,σεληνη στον καρκινο,αρη στην Αφροδιτη,Δια στην Παρθενο ....Αλλα ουτε και εγω ασχολουμαι. Μωρό κολλάμε πολύ εμείς το ξέρεις ?? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩΩΩΩ ρεεεεε Να μην τους κάνεις :Ρ ε , αν τους κάνεις , ας στο ανταποδώσουν φέτος τουλάχιστον , αντε το πολύ του χρονου 2
Praetorianos Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εκδικητικοί! Τους κάνεις κάτι σήμερα, στο ανταποδίδουν μετά από 10 χρόνια! Δεν ξεχνάνε ποτέ.. «Μα, δεν λένε πως είναι εκδικητικοί;» Ναι, είναι. Προσέξτε, όμως: δεν σε πειράζουν ποτέ αν δεν τους πειράξεις. Και ως συναισθηματικό ζώδιο γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πόσο υποφέρεις από την εκδίκησή τους. Άλλωστε, φρόντισαν πρώτα αυτοί να σε χτυπήσουν στην αχίλλειο πτέρνα σου. Αυτός είναι και ο λόγος που ανταποδίδουν το χτύπημα, καθώς πιστεύουν πως μόνο αν υποφέρεις θα μάθεις. Εκδικητικότητα = ξεσκαρτάρισμα των ευαίσθητων παρεξηγιάρηδων. Αντιθέτως όποιοι αντί να μυξοκλαίγονται μας αντιμετωπίσουν στα ίσα, γίνεται της κολάσεως: O Σκορπιός αποτελεί το απόλυτο ερωτικό ζώδιο.[/b] Το πάθος του είναι τόσο μεγάλο που μπορεί από ευλογία να γίνει κατάρα. Αποτελεί πόλο έλξης για το αντίθετο φύλο και θα κάνει ότι περνάει το χέρι του για να κατακτήσει τον υποψήφιο σύντροφο του. Από μέσα του πηγάζει η ανάγκη να παρέχει στο σύντροφο του ηδονή. Περιμένει όμως το ίδιο σε αντάλλαγμα. Ο Σκορπιός ξέρει πολύ καλά τη δυνατότητα του στον έρωτα. Ως ειδήμων της μεταμόρφωσης γνωρίζει ότι ο έρωτας δεν είναι μόνο ο σαρκικός αλλά κυρίως είναι ο ψυχικός. 1
stelios18120 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Είμαι αιγόκερως και φιδεμπορας στο κινεζικό αφού λέτε οτι είναι φίδια όσοι ειναι μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 1990 καθότι είμαι γεννηθείς 01/01/1990 πρωτοχρονιάτικος
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 εγώ δεν είμαι ζώο, είμαι τοξότης!! ζήλιαααααα ψώραααα είστε ζωααααααα ωροσκόπο πώς βρίσκουμε? omg εδώ λέει οτι θα βγάλω πρόβλημα σε μέση,μηρούς,συκώτι 1
pitogiro Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ζυγός εδώ Τώρα σχετικά με άλλα ζωάδια, έχω παρατηρησει ότι με ελκύουν οι κοπέλες που είναι δίδυμες (στο ζώδιο εννοώ, αλλά και δίδυμες να ήταν δε με χάλαγε ), ενώ ταυτόχρονα μάλλον δεν τα πάω καλά με άντρες διδύμους. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Είμαι αιγόκερως και φιδεμπορας στο κινεζικό αφού λέτε οτι είναι φίδια όσοι ειναι μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 1990 καθότι είμαι γεννηθείς 01/01/1990 πρωτοχρονιάτικος Eσύ πρωτοχρονιάτικος, εγώ χριστουγεννιάτικος, μια χαρά.. καλά Χριστούγεννα καλή Πρωτοχρονιά. 2
Mau-Maus Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 ωροσκόπο πώς βρίσκουμε? Βρες ώρα και μέρα που γεννήθηκες κ πες τα στην ανώριμη που δεν ασχολείται να στο βρει στο λεπτό 2
stelios18120 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Eσύ πρωτοχρονιάτικος, εγώ χριστουγεννιάτικος, μια χαρά.. καλά Χριστούγεννα καλή Πρωτοχρονιά. Εμένα με ζαλίζουν οτι και καλά όσοι έχουν γεννηθεί πρωτοχρονιά είναι τυχεροί κτλπ!! Στους αλλους φέρνω τύχη σε εμένα παλι όχι... 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Βρες ώρα και μέρα που γεννήθηκες κ πες τα στην ανώριμη που δεν ασχολείται να στο βρει στο λεπτό αν σου πω οτι μου το ρωτούσαν πρόσφατα... χωρίς πλάκα 1
HALF EVIL Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ιχθείς , αλλά δεν ξέρω ωροσκόπο, πειράζει; Θυμάμαι ότι γεννήθηκα Πέμπτη 10 το πρωί.
Mau-Maus Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Θυμάμαι ότι γεννήθηκα Πέμπτη 10 το πρωί. Δεν φτάνει !! έτος και μήνα φίλε , αναφερσου
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Θυμάμαι ότι γεννήθηκα Πέμπτη 10 το πρωί. πως το θυμάσαι ? :P βρήκα και ωροσκόπο διδυμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα