V for Vagelis Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εκδικητικοί! Τους κάνεις κάτι σήμερα, στο ανταποδίδουν μετά από 10 χρόνια! Δεν ξεχνάνε ποτέ.. Κατα τ άλλα δε πιστεύεις ε; :Ρ 1
anwnymh29 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Τα χειροτερα ζωδια ειναι οι ζυγοι...Αλλα ειπαμε..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!! 1
HALF EVIL Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Χα χα το βρήκα http://www.anew.gr/astrology/ascendant/ Ταύρος. Με τον ωροσκόπο σας στον Ταύρο έχετε μια λογική και ρεαλιστική άποψη για τη ζωή και γενικά πατάτε γερά στο έδαφος και με τα δυο σας πόδια (παρόλο που μπορεί πότε-πότε να πετάτε στα σύννεφα). Οι άλλοι συχνά σας βλέπουν σαν ένα πρότυπο δύναμης, αξιοπιστίας και σταθερότητας. Είστε, πράγματι, καταπληκτικά συνεπής αφού κατέχετε μεγάλες δυνάμεις αντοχής και δεν σας αρέσουν οι αλλαγές μέσα στην καθημερινή ρουτίνα. Ενεργείτε προσεκτικά και μεθοδικά και δεν συμβιβάζεστε εύκολα με το απροσδόκητο. Προσαρμόζεστε δύσκολα με τις καινούργιες καταστάσεις. Αν και έχετε ένα ευχάριστο, ευγενικό παρουσιαστικό, είστε φοβερά επίμονος και ισχυρής θέλησης χαρακτήρας. Προχωρείτε με το δικό σας ρυθμό και αρνείστε την ώθηση από οτιδήποτε πριν αισθανθείτε σίγουρος γι’ αυτό. Μπορεί να κολακεύεστε και να πείθεστε από την ομορφιά, τον έρωτα ή τη στοργή για να κάνετε οτιδήποτε, αλλά κανείς δεν μπορεί να σας εξαναγκάσει να κάνετε κάτι που δεν έχει πρώτα ωριμάσει καλά μέσα σας. Δεν μπαίνετε στη διαδικασία να πολεμήσετε κάτι ή κάποιον, απλώς αντιστέκεστε επίμονα σε κάθε απόπειρα να σας αναγκάσουν να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. Όταν έχετε ένα στόχο, είστε υπερβολικά προσκολλημένος σ' αυτόν και είναι δύσκολο να σας τραβήξει κάποιος την προσοχή. Η ισχυρογνωμοσύνη σας συχνά φέρνει σε δύσκολη θέση τους άλλους καθώς δεν είναι εύκολο για σας να μετακινηθείτε από τη θέση σας. Ακόμα και όταν θυμώνουν οι άλλοι μαζί σας δεν αντιδράτε. Φαίνεστε ήρεμος, ατάραχος και απαθής τις περισσότερες φορές, αλλά πίσω από το γαλήνιο αυτό παρουσιαστικό σας κρύβεται μια μεγάλη δύναμη. Σε μία πάλη θελήσεων συχνά νικάτε, εξαιτίας της μεγάλης σας επιμονής. Η ανάγκη σας για ασφάλεια συχνά μπορεί να ευθύνεται που αργείτε να το πάρετε απόφαση και ν’ αλλάξετε πολλά πράγματα. Νιώθετε περισσότερο άνετα μέσα σε σταθερές, σχετικά αμετάβλητες συνθήκες και έχετε επίσης και μια ισχυρή επιθυμία για απτή εξασφάλιση, π.χ. ένα δικό σας σπίτι, χρήματα στην τράπεζα, ασφάλεια εργασίας, κλπ. Η άλλη πλευρά της τάσης σας για σταθερότητα είναι ότι εύκολα μπαίνετε μέσα σε μια πορεία και ακολουθείτε μια οικεία κατάσταση (εργασία, γάμο, ή οτιδήποτε άλλο) ακόμη και όταν έχει χάσει τη ζωτικότητα και το ενδιαφέρον της. Έχετε μεγάλη αγάπη για το φυσικό κόσμο και είστε ευτυχής με τις ανέσεις. Είστε αρκετά αισθησιακός μ' έναν πολύ φυσικό τρόπο και γνωρίζετε πώς να ευχαριστείτε τον εαυτό σας. Έλκεστε από το αντίθετο φύλο μ' έναν πολύ γήινο τρόπο. Είστε επίσης ένας μεγάλος εραστής της ομορφιάς και οι προτιμήσεις σας είναι βασικά παραδοσιακές ή κλασικές, πάντως όχι και τόσο σύγχρονες. Δεν πέφτει και πολύ έξω πως το θυμάσαι ? :P βρήκα και ωροσκόπο διδυμος Γράφτηκε στην Ιστορία :P 2
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εμένα με ζαλίζουν οτι και καλά όσοι έχουν γεννηθεί πρωτοχρονιά είναι τυχεροί κτλπ!! Mας ζηλεύουν πρόσεχε.. χάντρα πάντα να φοράς. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Χαχαχαχα χάντρα και σκόρδα Και σκόρδα ναι. Αν θες να κρατάς τους άλλους σε απόσταση το σκορδάκι συστήνεται.
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δίδυμος είμαι και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει και πολλά καλά για το ζώδιό μου...(τα χειρότερα έχω ακούσει για την ακρίβεια! ) 1
mathsrule Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά, εσείς που ξέρετε από ζώδια, εγώ που είμαι Ταύρος (έτσι μου λένε) είμαι καλός ή όχι; Ακούω τους μισούς να με βρίζουν για το ζώδιό μου και τους άλλους μισούς να μου λένε ότι είμαι στιβαρός χαρακτήρας κτλ.. Τι παίζει τελικά με την πάρτη μου;
anwnymh29 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά, εσείς που ξέρετε από ζώδια, εγώ που είμαι Ταύρος (έτσι μου λένε) είμαι καλός ή όχι; Ακούω τους μισούς να με βρίζουν για το ζώδιό μου και τους άλλους μισούς να μου λένε ότι είμαι στιβαρός χαρακτήρας κτλ.. Τι παίζει τελικά με την πάρτη μου; Κερατα...κερατα βλεπω!
Pa0ki Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Toξότης είμαι, αλλά όχι αρκετα χαζός ώστε να ξέρω κάτι παραπάνω 1
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Σκουλήκι. Ελιωσα. Παρθενος εδω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα