TriLoBiTe Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Παρθενος εδω. Ο πρώτος που το δήλωσε, έσπασες την παρθενιά. 4
*nenya* Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ψάρι με ωροσκόπο Καρκίνο μου είπε μια φιλενάδα μου. Τί κερδίζω; Στο Κινέζικο γουστάρω που είμαι Δράκος. Όχι γουρούνι, σκύλος και μαλακίες. Φανταστικά πλάσματα μόνο!! 1
Mau-Maus Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ψάρι με ωροσκόπο Καρκίνο μου είπε μια φιλενάδα μου. Τί κερδίζω; Εναν κριό με ωροσκόπο τοξότη !! Γαμώτο το θέμα δεν είναι να αναφερόμαστε , το θέμα είναι να λέμε ποια ζώδια γουστάρουμε , ποια όχι και γιατιιιι !! πάει θα μου το κλείσετε το μαγαζί χαχααχααααχ
*nenya* Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Βασικά....το θέμα σου λέει 'Τί ζώο είσαι?' Είμαι γάτα, γουστάρω γάτους, μισώ σκύλους γιατί τους τρέχουν αηδιαστικά σάλια και επίσης βρωμάνε. Οκ τώρα;;;; 1
V for Vagelis Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Γαμώτο το θέμα δεν είναι να αναφερόμαστε , το θέμα είναι να λέμε ποια ζώδια γουστάρουμε , ποια όχι και γιατιιιι !! Πως βρίσκω ποια γουστάρω και ποια όχι; Α; 3
Mau-Maus Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Κοίτα, εδώ σε αυτόν τον πλανήτη αν περνάμε καλά με κάποιον αυτό σημαίνει ότι τον γουστάρουμε! Αν όχι τότε δεν τον γουστάρουμε! Αυτός ο κάποιος επειδή υποχρεωτικά θα έχει γεννηθεί μια μέρα , θα του αναλογεί και το αντίστοιχο ζώδιο! Τους ανθρώπους λοιπόν που περνάμε καλά , που ταιριάζουμε, που θέλουμε να πηδιόμαστε, που θέλουμε να κάνουμε παρέα μαζί τους τους γουστάρουμε ~άρα και τα ζώδια τους ~ τους υπόλοιπους όχι ~άρα ούτε και τα ζώδια τους ~ ελπίζω να βοήθησα Ευχαριστώ 2
8elwADSL Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Το πιο φλώρικο αντρικό ζώδιο γαμώτο Καρκίνος πιο ευαίσθητος δε πάει! Δε πιστεύω όμως σ αυτά! 1
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Τα χειροτερα ζωδια ειναι οι ζυγοι...Αλλα ειπαμε..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!! Περίμενε να σε τρελάνω. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι ζυγός. Από εκεί και πέρα μια πρώην μου είπε ότι είμαι ζυγός με ωροσκόπο ζυγό και στο κινέζικο είμαι κόκορας.
Antwni Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Είμαι Υδροχόος με οροσκόπο Ιχθεί (από ότι μου έχουν πει για τον οροσκόπο). Καυλύτερα τα πηγαίνω με τα παραπάνω ζώδια (στο άλλο φύλο ) Πάμε ρε υδροχοάρες!!! 1
ADHD Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ψαρι, εχω ακουσει απο διαφορους ειδικους οτι δεν ειναι ιδιαιτερα καλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα