Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταυρος με τοξοτη, ωροσκοπο.

Για τα πρακτικα, εχω να πω πως το χειροτερο με διαφορα ζωδιο ειναι ο Διδυμος. Διπροσωπος και μουλωχτος.

Οι παρθενοι -αν και τα παω καλα με αυτους- με κουραζουν με τα αισθηματικα τους. Πολυ αναλυση, πολυ κλαψιαριδες.

• Like 1
Δημοσ.

Παρθένος

Οι παρθενοι -αν και τα παω καλα με αυτους- με κουραζουν με τα αισθηματικα τους. Πολυ αναλυση, πολυ κλαψιαριδες.

Ανάλυσέ το μου λίγο αυτό αν θες, γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά άδικο και η δική μου εμπειρία δεν συνάδει με την διαπίστωσή σου, καλό θα είναι να μην προβάλλουμε τις δικές μας εμπειρίες με τέτοιον τρόπο ώστε να λαμβάνουν θέση γενικής αλήθειας γιατί κάποιοι μπορεί να πληγωθούν ή να θιχτούν .

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλυσέ το μου λίγο αυτό αν θες, γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά άδικο και η δική μου εμπειρία δεν συνάδει με την διαπίστωσή σου, καλό θα είναι να μην προβάλλουμε τις δικές μας εμπειρίες με τέτοιον τρόπο ώστε να λαμβάνουν θέση γενικής αλήθειας γιατί κάποιοι μπορεί να πληγωθούν ή να θιχτούν .

Η παραθεση σου, προς απαντηση μου στο ερωτημα σου.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ταυρος με τοξοτη, ωροσκοπο.

Για τα πρακτικα, εχω να πω πως το χειροτερο με διαφορα ζωδιο ειναι ο Διδυμος. Διπροσωπος και μουλωχτος.

Συγγνώμη τι εννοεις πολλη ανάλυση και πολυ κλαψιάρηδες?
Δημοσ.

Συγγνώμη τι εννοεις πολλη ανάλυση και πολυ κλαψιάρηδες?

Η παραμικρη λεπτομερεια δε θα μεινει ασχολιαστη. Θα σας τριβελίζει το μυαλο. Και πολυ συναισθηματικοι ρε παιδιμ.....

• Like 1
Δημοσ.

Και ποιά είναι η λογιή εξήγηση πίσω από τα ζώδια; Δηλαδή εγώ σαν υδροχόος γιατί να είμαι γαματός σαν άτομο; Επειδή γεννήθηκα τον πιο σκατένιο μήνα του χρόνου;

Δημοσ.

Και ποιά είναι η λογιή εξήγηση πίσω από τα ζώδια; Δηλαδή εγώ σαν υδροχόος γιατί να είμαι γαματός σαν άτομο; Επειδή γεννήθηκα τον πιο σκατένιο μήνα του χρόνου;

http://www.independent.co.uk/news/science/babies-born-in-winter-are-bigger-brighter-and-more-successful-523070.html

http://www.motherandbaby.co.uk/2014/10/babies-born-in-winter-are-more-easy-going-say-scientists

Δημοσ.

Το ότι τα περισσότερα παιδιά γενικότερα γεννιούνται το καλοκαίρι και έτσι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να βγουν pleb, δεν το λαμβάνουν υπόψιν οι "έρευνες";

Δημοσ.

Έλα τώρα, μην ζηλεύεις :P

Δεν ζηλεύω, απλά δήλωσα ένα fact :P

Για του λόγου το αληθές:

1411397457208_wps_39_Those_of_us_who_fee

Βέβαια αυτό είναι για το murica. Περίπου τα ίδια πρέπει να ισχύουν και για Ελλάδα.

Δημοσ.

Το ότι τα περισσότερα παιδιά γενικότερα γεννιούνται το καλοκαίρι και έτσι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να βγουν pleb, δεν το λαμβάνουν υπόψιν οι "έρευνες";

http://www.livescience.com/32728-baby-month-is-almost-here-.html

Συμφωνώ αλλά οι διαφορές είναι μικρές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...