InfernoN Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 what if i tell you, το greek team ειναι μια μικροσκοπικη κουκιδα μεσα σε μια αλλη μικροσκοπικη κουκιδα και ολο αυτο x9999999 γιαυτους που δινουν λεφτα, πραγματικα δεν βρισκω σχολιο να κανω
Mike4533 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 what if i tell you, το greek team ειναι μια μικροσκοπικη κουκιδα μεσα σε μια αλλη μικροσκοπικη κουκιδα και ολο αυτο x9999999 γιαυτους που δινουν λεφτα, πραγματικα δεν βρισκω σχολιο να κανω Μιλάς με γρίφους γέροντα Αν εννοείς ότι είναι μικροσκοπικό μπροστά σε piratebay και παρόμοιους trackers νομίζω ήδη το ξέρουμε αυτό οι περισσότεροι.
Nistisimos Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Απάντηση από Greeek-Team: Η Προσωρινή αδυναμία σύνδεσης με την σελίδα οφείλεται σε πρόβλημα του Datacenter και πρόβλημα Hardware στο server. Γίνονται όλες οι ενέργειες για την σύντομη αποκατάσταση του προβλήματος, ζητάμε την κατανόηση σας. 2
thelos257 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Απάντηση από Greeek-Team: Η Προσωρινή αδυναμία σύνδεσης με την σελίδα οφείλεται σε πρόβλημα του Datacenter και πρόβλημα Hardware στο server. Γίνονται όλες οι ενέργειες για την σύντομη αποκατάσταση του προβλήματος, ζητάμε την κατανόηση σας. Εγω τους εστηλα και δεν μ απαντησαν.
Nistisimos Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Εγω τους εστηλα και δεν μ απαντησαν. Μου απάντησαν σε 30 δεύτερα 1
thelos257 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μου απάντησαν σε 30 δεύτερα Εισαι τυχερος αντε με το καλο. 1
BIKER1000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Θα ήθελα να απαντήσω σε όλους αυτούς που σχολιάζουν λίγο ειρωνικά όσον αφορά τις δωρεές. Η σελίδα αυτή με εξυπηρετεί γενικά (Greek team). κατεβάζω ένα σορό πράγματα. έργα, σειρές μουσική , περιοδικά, ντοκιμαντέρ κλπ. το να κάνω μια μικρή δωρεά ανα 2-3 χρόνια δεν είναι κάτι φοβερό. Μπορείς να το πεις στήριξη, επιβράβευση ή απλά μια βοήθεια για να συνεχίσει ο τράκερ να υφίσταται, παρόλο που κατεβάζω απο 10δες άλλα σιτε τσάμπα. 8
sargus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Θα ήθελα να απαντήσω σε όλους αυτούς που σχολιάζουν λίγο ειρωνικά όσον αφορά τις δωρεές. Η σελίδα αυτή με εξυπηρετεί γενικά (Greek team). κατεβάζω ένα σορό πράγματα. έργα, σειρές μουσική , περιοδικά, ντοκιμαντέρ κλπ. το να κάνω μια μικρή δωρεά ανα 2-3 χρόνια δεν είναι κάτι φοβερό. Μπορείς να το πεις στήριξη, επιβράβευση ή απλά μια βοήθεια για να συνεχίσει ο τράκερ να υφίσταται, παρόλο που κατεβάζω απο 10δες άλλα σιτε τσάμπα. Σωστός! Μη δίνετε σημασία στους άλλους. Κλασσικοί τζαμπατζήδες Ελληνάρες! Εγώ στο Greek team δεν έχω δώσει (αν και θα έπρεπε) αλλά με την ίδια λογική έχω δώσει στη wikipedia. Μας προσφέρουν τόσα πράγματα δωρεάν (στην ουσία έχει αλλάξει η ζωή μας στο πως κάνουμε κάποια πράγματα) που κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο κοντόφθαλμοι που πρέπει πρώτα να τα χάσουν για να καταλάβουν την αξία τους. 7
kos36 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εγω δεν καταλαβαίνω πως πηρε απαντηση καποιος αφου οπως ειπωθηκε επεσε ο σερβερ λογικα δεν υπαρχει και mailserver σωστα; πως παιρνουν και απαντουν σε mail;
dj_jim Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Απάντηση από Greeek-Team: Η Προσωρινή αδυναμία σύνδεσης με την σελίδα οφείλεται σε πρόβλημα του Datacenter και πρόβλημα Hardware στο server.Γίνονται όλες οι ενέργειες για την σύντομη αποκατάσταση του προβλήματος, ζητάμε την κατανόηση σας. 1
kos36 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Απάντηση από Greeek-Team: Η Προσωρινή αδυναμία σύνδεσης με την σελίδα οφείλεται σε πρόβλημα του Datacenter και πρόβλημα Hardware στο server.Γίνονται όλες οι ενέργειες για την σύντομη αποκατάσταση του προβλήματος, ζητάμε την κατανόηση σας. Ρε παιδια υπαρχει αυτο το mail σε μια photo να το δουμε; 1
thelos257 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια υπαρχει αυτο το mail σε μια photo να το δουμε; Καλημερα μου απαντησαν και μενα: Αντε με το καλοοοοοοο 2
vapits Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Guys ελπίζω η απάντηση να ισχύει και να μην υπάρχουν νομικά ζητήματα. Για την δουλειά μου μεταξύ άλλων διαχειρίζομαι server σε πολλαπλούς μεγάλους providers ή και μικρότερους από το εξωτερικό. Τέτοιο πρόβλημα με τέτοια διάρκεια δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ ούτε έχω διαβάσει να έχει αντιμετωπίσει κάποιος ποτέ. Από την άλλη στη σελίδα στο FB έχουν σβηστεί πάρα πολλά μηνύματα (εδώ κι ένα χρόνο) και statuses κι αυτό με έβαλε στις σκέψεις που αναφέρω παραπάνω περι νομικών. Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί για εμένα πρόκειται με διαφορά ο καλύτερος ελληνικός tracker ever. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Στο fb δεν έχουν σελίδα, άλλοι καπηλεύονται το name. Για το πρόβλημα, τείνω να πιστέψω πως θα είναι μόνιμο. Τόσα χρόνια μέλος και τέτοιο πρόβλημα, χωρίς κάποια ενημέρωση, δεν θυμάμαι στο παρελθόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις