sakisvele Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Ακόμα κάτω, άντε να δούμε...υπομονη και αναμενουμε ως την Δευτερα 2
monokeros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 λογικο μου ακουγεται...το προβλημα ειναι οτι τα cc θα διαρκεσουν καιρο οποτε αν δεν βρουν καποιο τροπο να πληρωσουν (πχ με καποιον που ζει εξωτερικο) τοτε... δεν εχουν σχεση τα CC με αυτο .. απλά απαγορεύονται ολες οι συναλλαγες online στο εξωτερικό με χρεωστικη ή πιστωτικη καρτα ! αυτό απο σήμερ,α με τα νεα μέτρα, αλλάζει ! οπότε , λογικά οσοι είχαν πρόβλημα και με αγορές απο paypal , τωρα δεν θα έχουν γιατι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανονικά την κάρτα τους ! αντε να δουμε 1
halkx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω οτι αλλάζει κάτι απο αύριο όσον αφορά τις πληρωμές στο εξωτερικό με πιστωτικη καρτα ή paypal...τουλάχιστον έτσι κατάλαβα διαβάζοντας το ΦΕΚ της ΠΝΠ... Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2015 από halkx
babylonx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Και γω από όσο ξέρω δε θα ανοίξουν οι πληρωμές για έξω από αύριο. Επίσης δεν είναι απίθανο ο ιδιοκτήτης να μην είναι κάτοικος Ελλάδας, ακόμη και ΕΕ. Μη ξεχνάμε ότι σε πολλές χώρες της ΕΕ (αν όχι όλες, δε το γνωρίζω) η διατήρηση ιστοσελίδας με τέτοιο υλικό διώκεται ποινικά και έχουν πέσει στο παρελθόν καμπάνες. Φήμες λένε ότι τον ιδιοκτήτη του greek tracker τον κυνηγούσαν οι μπάτσοι στο Dusseldorf όπου και διέμενε μόνιμα όταν έγινε η επιχείρηση και κλείσανε πριν λίγα χρόνια ένα σωρό τορεντάδικα. Είναι πολύ υψηλού ρίσκου κίνηση για κάποιον που ζεί μέσα στα Ελληνικά σύνορα κατά τη γνώμη μου. 1
thelos257 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλημερα εχω στηλει μηνυμα στο [email protected] αλλα ακομα να μ απαντησουν. Εσεις στηλατε μηνυμα ;
thelos257 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μου ηρθε αυτο το εμαιλ παιδια οποτε κανενας λογος ανησυχιας. 2
rojo fuego Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου ........ αλλά επειδή η υπομονή είναι αρετή θα περιμένω μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο τις Δευτέρας καί μετάααααα ΥΓ. Υπομονή κύριοι χε! 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 <p>Έχασες την υπομονή σου γιατι έπεσε ένα site με παράνομες ταινίες κτλ και δεν έχεις να κατεβάσεις;<br /> χεστηκανε μετά αυτοί αν εσυ δεν ξαναμπεις. Μήπως πρεπει να σου έχουν υποχρέωση κιόλας;</p> 2
Mike4533 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 zmREttI.png Μου ηρθε αυτο το εμαιλ παιδια οποτε κανενας λογος ανησυχιας. Είναι θέμα χρόνου τότε ας ελπίζουμε... Πάντως δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση αν και δεν νομίζω αλλά πιο πάνω που λέτε για χώρες κλπ η I.P. που σου δίνει πάντα όταν μπαίνεις στο greek team είναι από Ελβετία . 1
thelos257 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Είναι θέμα χρόνου τότε ας ελπίζουμε... Πάντως δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση αν και δεν νομίζω αλλά πιο πάνω που λέτε για χώρες κλπ η I.P. που σου δίνει πάντα όταν μπαίνεις στο greek team είναι από Ελβετία . Δηλ ;
sotosu Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Χαχαχαχαχ σωστός ☺ <p>Έχασες την υπομονή σου γιατι έπεσε ένα site με παράνομες ταινίες κτλ και δεν έχεις να κατεβάσεις;<br /> χεστηκανε μετά αυτοί αν εσυ δεν ξαναμπεις. Μήπως πρεπει να σου έχουν υποχρέωση κιόλας;</p>
kage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) ................... Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2015 από kage
broxopios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 κανα ινβιτε για το επομενο καλυτερο ?νμζ γαλαξυ Ποιο είναι αυτό?
rojo fuego Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΜ !!!!! <----- Έκρηξη Εάν ήθελα να δω ταινίες μόνο, μπορούσα να δω καί εδώ (POPCORN.TIME) ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑ! <p>Έχασες την υπομονή σου γιατι έπεσε ένα site με παράνομες ταινίες κτλ και δεν έχεις να κατεβάσεις;<br />χεστηκανε μετά αυτοί αν εσυ δεν ξαναμπεις. Μήπως πρεπει να σου έχουν υποχρέωση κιόλας;</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις