Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λογικο μου ακουγεται...το προβλημα ειναι οτι τα cc θα διαρκεσουν καιρο οποτε αν δεν βρουν καποιο τροπο να πληρωσουν (πχ με καποιον που ζει εξωτερικο) τοτε...

δεν εχουν σχεση τα CC με αυτο .. απλά απαγορεύονται ολες οι συναλλαγες online στο εξωτερικό με χρεωστικη ή πιστωτικη καρτα ! αυτό απο σήμερ,α με τα νεα μέτρα, αλλάζει ! οπότε , λογικά οσοι είχαν πρόβλημα και με αγορές απο paypal , τωρα δεν θα έχουν γιατι

θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανονικά την κάρτα τους ! 

αντε να δουμε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω οτι αλλάζει κάτι απο αύριο όσον αφορά τις πληρωμές στο εξωτερικό με πιστωτικη καρτα ή paypal...τουλάχιστον έτσι κατάλαβα διαβάζοντας το ΦΕΚ της ΠΝΠ...

Επεξ/σία από halkx
Δημοσ.

Και γω από όσο ξέρω δε θα ανοίξουν οι πληρωμές για έξω από αύριο.

Επίσης δεν είναι απίθανο ο ιδιοκτήτης να μην είναι κάτοικος Ελλάδας, ακόμη και ΕΕ. Μη ξεχνάμε ότι σε πολλές χώρες της ΕΕ (αν όχι όλες, δε το γνωρίζω) η διατήρηση ιστοσελίδας με τέτοιο υλικό διώκεται ποινικά και έχουν πέσει στο παρελθόν καμπάνες.

Φήμες λένε ότι τον ιδιοκτήτη του greek tracker τον κυνηγούσαν οι μπάτσοι στο Dusseldorf όπου και διέμενε μόνιμα όταν έγινε η επιχείρηση και κλείσανε πριν λίγα χρόνια ένα σωρό τορεντάδικα. Είναι πολύ υψηλού ρίσκου κίνηση για κάποιον που ζεί μέσα στα Ελληνικά σύνορα κατά τη γνώμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου ........ αλλά επειδή η υπομονή είναι αρετή θα περιμένω μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο τις Δευτέρας καί μετάααααα :devil:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:

ΥΓ. Υπομονή κύριοι χε! 

• Like 1
Δημοσ.

<p>Έχασες την υπομονή σου γιατι έπεσε ένα site με παράνομες ταινίες κτλ και δεν έχεις να κατεβάσεις;<br />

χεστηκανε μετά αυτοί αν εσυ δεν ξαναμπεις. Μήπως πρεπει να σου έχουν υποχρέωση κιόλας;</p>

• Like 2
Δημοσ.

attachicon.gifzmREttI.png

Μου ηρθε αυτο το εμαιλ παιδια οποτε κανενας λογος ανησυχιας.

Είναι θέμα χρόνου τότε ας ελπίζουμε...

Πάντως δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση αν και δεν νομίζω αλλά πιο πάνω που λέτε για χώρες κλπ η I.P. που σου δίνει πάντα όταν μπαίνεις στο greek team είναι από Ελβετία .

• Like 1
Δημοσ.

Είναι θέμα χρόνου τότε ας ελπίζουμε...

Πάντως δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση αν και δεν νομίζω αλλά πιο πάνω που λέτε για χώρες κλπ η I.P. που σου δίνει πάντα όταν μπαίνεις στο greek team είναι από Ελβετία .

Δηλ ;

Δημοσ.

Χαχαχαχαχ σωστός ☺

<p>Έχασες την υπομονή σου γιατι έπεσε ένα site με παράνομες ταινίες κτλ και δεν έχεις να κατεβάσεις;<br />

χεστηκανε μετά αυτοί αν εσυ δεν ξαναμπεις. Μήπως πρεπει να σου έχουν υποχρέωση κιόλας;</p>

Δημοσ.

:mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad: ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΜ !!!!! <----- Έκρηξη

Εάν ήθελα να δω ταινίες μόνο, μπορούσα να δω καί εδώ (POPCORN.TIME) ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...