Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραιο το κολπο με την πετονια, αλλα ειναι εφαρμοσιμο μονο σε μπαλκονια που εχουν μια ευθεια, εχω κυκλικο (την ατυχια μου μεσα) και δεν μπαινει κατι τετοιο.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, orck είπε

Ωραιο το κολπο με την πετονια, αλλα ειναι εφαρμοσιμο μονο σε μπαλκονια που εχουν μια ευθεια, εχω κυκλικο (την ατυχια μου μεσα) και δεν μπαινει κατι τετοιο.

Γιατί να μην γίνεται;Βάζεις σε 3-4 σημεία 3 βάσεις με λίγα cm ύψος στις οποίες θα δένει η μπετονιά.Κάτι που να μπορεί να δένει η να κολλάει,η να βιδώνει γύρω από το κάγκελο.1 σε κάθε άκρη και 1-2 βάσεις στο κυκλικό σημείο ανάλογα πόση μεγάλη κούρμπα κάνει το κάγκελο.

Σκέψου κάτι που θα μπορεί να προσαρμοστεί στο κάγκελο το οποίο πχ θα κολλάει με σιλικόνη η ταινία διπλής όψεως,η κάποιο σφιχτηράκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/29/2015 στις 1:28 ΜΜ, Adon1s είπε

σε κάτι χωράφια έχει και κάτι τζούφια κανόνια που ρίχνουν τζούφιες κανονιές για να τρομάζουν τα πτηνά κλπ και να φεύγουν , μπαίνει στο αυτόματο και ανά 2-3 λεπτά νομίζω ρίχνει απο μια .

Καλη ιδεα, αλλα θα προτεινω λιγοτερο χρονο. Καθε 10" για να ειναι σιγουρο οτι δεν θα μεινει καποιος ξυπνιος στην γειτονια

*Τωρα προσεξα οτι ειναι του '15, but still...

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
5 ώρες πριν, fuz10n είπε

εγω ετσι απαλλαχτηκα παντως μετα απο προταση συναδελφου.

image.jpg

Ωραιο. Θελει και καδο για να χεζουν μεσα; Χα χα χα!

θελει πολυ καιρο να δοκιμαστει αυτο με την μπετονια, μην βιαζεστε να χαρειτε.

Δημοσ.

πανε 3-4 χρονια... εχω να δω κατι απο προπερσι. αλλα οκ ευκολο μονο στο καγκελο καθοντουσαν

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η χοντρη μπετονια γιατι να τα ενοχλει; Γιατι δεν θα πατανε πανω; Ψιλη μπετονια λεω εγω για να κοβονται.

Επισης για να δεσει η μπετονια, αν βρουμε χοντρα πιαστακια, σαν χοντρα μανταλακια, για να το δεσουμε πανω. Γιατι σε εμενα κατεβαινουν μεσα στο μπαλκονι και οχι μονο στο καγκελο, και πρεπει να τους κοψω την πορεια

Δημοσ.
Στις 3/5/2018 στις 6:05 ΜΜ, kinderas είπε

νομιζω μονο η δεκαοχτουρες κανουν γλου γλουυυ :P 

η δεκαοχτούρες κάνουν "δεκαοχτώ " :P Γλου γλου κάνουν τα περιστέρια μόνο.

Καλό αυτό με την πετονιά καθώς και το δικό μου θέμα, λύθηκε μερικώς με αυτοσχέδια "καρφιά" (πλαστελίνη, μερικές θηκούλες από το jumbo και ξύλινα καλαμάκια 😛 Δεν ξαναπροσπάθησαν να καθίσουν ). Καθόντουσαν πάνω στις ντουλάπες του μπαλκονιού εμένα και έχεζαν ότι είχε πάνω. Άλλαξα θέση τα πράγματα και έκανα το παραπάνω. Πλέον έρχονται σπάνια και αμολάνε καμία στα κάγκελα. Αυτό με την πετονιά είναι doable αλλά στις άκρες του μπαλκονιού έχω πράγματα, δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω αυτό με τον κάδο. 

• Like 1
Δημοσ.

Εαν εχετε κυκλικο μπαλκονι οπως εγω και θελετε να βαλετε σπαγγο παρτε μια ιδεα απο την φωτο.Εχω τρυπησει το καγκελο και εγω περασει ντιζα μεσα.Βιδωμα πανω κατω με παξιμαδι και ροδελα.Στο πανω μερος εβαλα.....μπαλακια του πινγκ πονγκ τα οποια τα κολλησα με λιγο θερμοσιλικονη.Εννοειτε παλι σιλικονη εκει που θα πιασει η ροδελα για να μην παιρνει νερο το καγκελο απο μεσα και σαπισει.Μετα ενα χερακι καλο βαψιμο και ετοιμο.Στο τοιχο εχω βαλει γωνιες με ουπατ (μικρο 4-6mm max).Ο γειτονας μου εχει περιστερωνα οποτε ειχα τεραστιο θεμα.Απο τοτε που εβαλα καρφια στην ταρατσα και σπαγγο στο μπαλκονι δεν εχω ξαναδει σκατο περιστεριου.Για σπαγγο προτεινω αυτους τους κερωμενους,δεν παθαινουν τιποτα.Ντιζες εχει στα leroy ανα μετρο αν θυμαμαι καλα και τις κοβεις οσο θες.Γενικα πολυ μικρο κοστος για ολο το εγχειρημα.

1.jpg

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/6/2018 στις 3:18 ΜΜ, JiovanniGeorgeo είπε

Ρε παιδιά απαγορεύεται να τα μαζέψεις για μαγείρεμα τα γκρίζα πουλιά της αθήνας αν έχεις άδεια κυνηγού;

Θα φας τους αρουραίους του αέρα;

• Like 3
Δημοσ.

Εσεις λετε για περιστερια.Εγω τι να πω που χθες εβγαλα 5 νυχτεριδες μωρα απο ενα φωτιστικο βεραντας (και να πει κανεις οτι μενω σε κανενα βουνο στο Μαρουσι μενω)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cumulus είπε

Εσεις λετε για περιστερια.Εγω τι να πω που χθες εβγαλα 5 νυχτεριδες μωρα απο ενα φωτιστικο βεραντας (και να πει κανεις οτι μενω σε κανενα βουνο στο Μαρουσι μενω)

Οι νυχτερίδες καλές είναι τρώνε όλα τα έντομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...