BlackDarkFlag Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Αν αποφασίζατε να μετακομίσετε σε μια άλλη χώρα είτε για σπουδές, είτε για δουλειά, είτε επειδή το ταίρι σας ήταν από εκεί, ποια χώρα θα προτιμούσατε και σε ποια χώρα δε θα θέλατε με τίποτα να πάτε;
LiquidTroll Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δύσκολη ερώτηση.... έχοντας ζήσει Αγγλία για 4 χρόνια , δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ζήσω ξανα σε βόρεια Χώρα. Ήμαστε Ελληνάρες(με την καλή έννοια πάντα) , και λόγω καιρού και νοοτροπίας δεν μου πολύ ταιριάζει. Θα ήθελα να δοκιμάσω σε πιο Μεσογειακές χώρες , Ισπανια-Ιταλια κλπ. Απο την άλλη , εάν πχ. ήμουνα ναυπηγός όπως έχω έναν φίλο , θα πήγαινα και Κορέα. Ο συγκεκριμένος φίλος , γουστάρει τόσο πολύ την δουλειά του , που δεν τον νοιάζει τπτ άλλο. Με την ίδια λογική , αν γουστάρεις την δουλειά σου ή τις υποδομές που έχουν οι σπουδές σου και το τι σου μαθαίνουν, μπορεί τα υπόλοιπα να μην σε αγγίζουν. 1
lifeowner771 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Αγγλια θα ειναι η πρωτη μου επιλογη μολις τελειωσω το πανεπιστημιο και κανω μεταπτυχιακο.Για αλλες χωρες δεν το εχω σκεφτει ιδιαιτερα.Ισως να διαλεγα Ολλανδια.Θα πρεπει να ειμαι σε περιοχη με λιμανι κοντα, λογω της δουλειας που θελω να ακολουθησω. Δεν θα ηθελα να πηγαινα Γερμανια.Ειναι ωραια για διακοπες, αλλα μεχρι εκει.
Unabomber Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δεδομενου οτι τωρα μενω ny και ldn, θα ηθελα καποια στιγμη να παω σε πιο ηρεμο περιβαλλον, Δεν θα ελεγα οχι για Valparaiso ή να χαθω σε ενα ηρεμο μερος στον Καναδα…. 2
BlackDarkFlag Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Θα ήθελα να ζήσω για λίγο στη Σουηδία εγώ. Έχω ακούσει πολλά για το κράτος τους, έχω δει εικόνες σε ντοκυμαντέρ, έχουν και ωραίες γυναίκες.. αλλά το -30C που χτυπάει κάποιες φορές το χειμώνα με τρομάζει.. βαθιά κατάψυξη είναι. Από την άλλη δε θα πήγαινα ποτέ Ρωσία νομίζω. Πολύ οπισθοδρομικοί.
Unabomber Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Θα ήθελα να ζήσω για λίγο στη Σουηδία εγώ. Έχω ακούσει πολλά για το κράτος τους, έχω δει εικόνες σε ντοκυμαντέρ, έχουν και ωραίες γυναίκες.. αλλά το -30C που χτυπάει κάποιες φορές το χειμώνα με τρομάζει.. βαθιά κατάψυξη είναι. Από την άλλη δε θα πήγαινα ποτέ Ρωσία νομίζω. Πολύ οπισθοδρομικοί. Πηγαινε Βορεια Κορεα, και θα δεις οτι οι Ρωσοι ειναι αιωνες μπροστα…. 2
zio10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Αν αποφασίζατε να μετακομίσετε σε μια άλλη χώρα είτε για σπουδές, είτε για δουλειά, είτε επειδή το ταίρι σας ήταν από εκεί, ποια χώρα θα προτιμούσατε και σε ποια χώρα δε θα θέλατε με τίποτα να πάτε; Θα εξαντλούσα τις πιθανότητες να μείνω εδώ είτε βρίσκοντας δουλειά σε άλλη πόλη είτε φέρνοντας το "ταίρι" στην Ελλάδα Πηγαινε Βορεια Κορεα, και θα δεις οτι οι Ρωσοι ειναι αιωνες μπροστα…. Μπορείς να πας στη Β. Κορέα ως τουρίστας;!
Unabomber Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Θα εξαντλούσα τις πιθανότητες να μείνω εδώ είτε βρίσκοντας δουλειά σε άλλη πόλη είτε φέρνοντας το "ταίρι" στην Ελλάδα Μπορείς να πας στη Β. Κορέα ως τουρίστας;! http://en.wikipedia.org/wiki/Tourism_in_North_Korea http://www.tripadvisor.co.uk/Tourism-g294443-North_Korea-Vacations.html 1
zio10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 http://en.wikipedia.org/wiki/Tourism_in_North_Korea http://www.tripadvisor.co.uk/Tourism-g294443-North_Korea-Vacations.html Μάλιστα....thanks αλλά θα το αφήσω για αργότερα το ταξιδάκι...
totem_lost Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Θα πήγαινα Νορβηγία. 'Εχεις πάει ως τουρίστας; :Ρ
Gtr34 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 'Εχεις πάει ως τουρίστας; :Ρ Δεν την έχω επισκεφτεί ακόμα
BlackDarkFlag Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ότα λέω για το ποια χώρα θα προτιμούσατε, δεν εννοώ να μείνετε για πάντα. Προσωρινά (έστω) είτε στα πλαίσια κάποιου erasmus, είτε για την εμπειρία.. μη το παίρνετε υποχρεωτικά για μετανάστευση. Πιο πολυ για εμπειρία το ρωτάω. Αλλά για διαμονή ενός χρονικού διαστήματος που επιτρέπει να νιώσεις κάτοικος αυτής της ΄χωρας και όχι τουρίστας.
Sova Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Θα προτιμούσα τη Γερμανία. Μου αρέσει η οργάνωση, η αυστηρότητα και η πειθαρχία αυτής της χώρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα