Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα πήγαινα οπουδήποτε εκτός Ευρώπης και ΗΠΑ.

Δεν θα πήγαινα με τίποτα Ευρώπη και ΗΠΑ   :-D

Δημοσ.

Δεδομενου οτι τωρα μενω ny και ldn, θα ηθελα καποια στιγμη να παω σε πιο ηρεμο περιβαλλον, 

Δεν θα ελεγα οχι για Valparaiso ή να χαθω σε ενα ηρεμο μερος στον Καναδα….

ήσυχα μέρη στον Κανδά υπάρχουν πολλά. Κυρίως δυτικό Καναδά ή βόρειο Οντάριο. 

Μην πας τίποτα Yukon/NWT γιατί πραγματικά, ότι και να πούμε για την ομορφιά του τόπου είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ παγωμένο. Η αρραβωιάρα είναι από Yellowknife NWT, γεννήθηκε στο Inuvik (ψάξτε το αν θέλετε....)

Υπάρχουν μέρη ΠΟΛΥ κρυα αλλά μετά υπαρχει και το Βανκούβερ που είναι σαν 2ο Λονδίνο θα έλεγα

Προσωπικά, λίγο η τύχη λίγο η τρέλα κατέληξα εδώ που κατέληξα, στο Εντμοτον Αλμπέρτα. Ένα μέσες άκρες Τέξας του Καναδά με πολύ χρήμα λογο των Oil sands. Θα το συνηστούσα για την ποιότητα ζωής που είναι απαράλακτη, χωρίς να χρειάζεται να ζεις σε μια πόλη 10 εκατομυρίων. Έχει το ίδιο πλυθησμό με Σαλόνικα και μετράει αυτό για μένα από άποψη ισοροπίας (καμιά 10 φορές την έκταση όμως επίσης)

• Like 3
Δημοσ.

Oπουδήποτε μπορώ να φοράω όλο το χρόνο κοντομάνικα και να υπάρχει θάλασσα

Δημοσ.

Κάπου ήσυχα...πάρα πολύ ήσυχα με σχετικά καλό βιοτικό επίπεδο.Ο καιρός δεν με νοιάζει τόσο όπως επίσης και οι άνθρωποι.Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο αυτόνομος.

Καλή επιλογή η Νορβηγία όπως επίσης και Νέα Ζηλανδία.

Μέρη που δεν θα πήγαινα ποτέ για εγκατάσταση ακόμα και αν με πλήρωναν.

US,Μουσουλμανικές χώρες,Αφρική,London,Paris,Mother Russia.

Δημοσ.

όλοι εδώ θέλουμε να μείνουμε βλέπω .. εγώ θα πήγαινα κάπου βόρεια. Θέλω καθαρό και δροσερό αέρα, ποτάμια λίμνες και πράσινο. Από ανθρώπους δεν με πολυνοιάζει αν θα είναι πυκνοκατοικημένα , με ησυχία κτλ , πάνω από όλα το κλίμα !!! Για Σουηδία - Ισλανδία θα με έβλεπα. 

Δημοσ.

anywhere but here

αλλα εχω ζησει Βερολινο και μου αρεσε οποτε 1ο στανταρακι και 2ο Αμερικη μονο σε συγκεκριμενες πολιτειες

Δημοσ.

Εάν δεν υπήρχε το κώλυμα προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων θα είχα φύγει ΑΥΡΙΟ για Βρυξέλλες.

μιλας σοφα γεροντα B) :cool: B)

Δημοσ.

Φεύγω σε μια βδομάδα για δουλειά στη Νότια Σουηδία. Ελπίζω για πολύ καιρό.

Εντάξει η νότια πρέπει να έχει πιο ήπιο κλίμα...:P :D

Καλή αρχή και καλή τύχη!

Δημοσ.

Δε ξέρω αν υπάρχει χώρα που δε θα πήγαινα έστω για κανα εξάμηνο/χρόνο αν μου προσφερόταν κάποια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία. Ισως θα προτιμούσα να γυρίσω τις: Νεα Ζηλανδία, Καναδά, Αυστραλια, ΗΠΑ, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ιαπωνία. Χώρες δηλαδή με όμορφη/εντυπωσιακή φύση, όμορφες πόλεις καθως και με μεγάλη προσφορά αθλητικών δραστηριοτήτων στη φύση.

Μόνιμα θα εμενα σε οποιαδήποτε δυτική χώρα με καλύτερη ποιότητα ζωής της Ελλάδας (και υπάρχουν πολλές... :Ρ).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...