Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρασκευή σήμερα και είπα και εγώ μήπως έχει κανείς καμιά καλή ιδέα. Σκέφτομαι πολύ σύντομα να μετακομίσω στην Χιλή άλλα δεν ξέρω τι δουλειά θα  μπορούσα να κάνω εκεί. καμιά καλή ιδέα???  α και από εκπαίδευση ηλεκτρολόγος από Τ.Ε.Ε , καμιά ελπίδα.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι στο άκυρο πας?Χωρίς να έχεις βρει δουλειά πιο πριν?Τουλάχιστον έχεις κάποιον γνωστό/συγγενή εκεί να σε βοηθήσει?

Δημοσ.

Παρασκευή σήμερα και είπα και εγώ μήπως έχει κανείς καμιά καλή ιδέα. Σκέφτομαι πολύ σύντομα να μετακομίσω στην Χιλή άλλα δεν ξέρω τι δουλειά θα  μπορούσα να κάνω εκεί. καμιά καλή ιδέα???  α και από εκπαίδευση ηλεκτρολόγος από Τ.Ε.Ε , καμιά ελπίδα.

Aς μεινουμε στο ''κοκκινο'' για λιγο…..   :ph34r:

• Like 24
Δημοσ.

όχι ρε παιδιά η κοπέλα μου είναι από εκεί. και από τη στιγμή που είμαι άνεργος εδώ θα πρέπει να πάω εγώ εκεί. Σαντιάγκο θα πάω. 

γιατί σταμάτησες το διάβασμα ? παρασκευή δεν βάζουμε τα περίεργα θέματα? ε και το δικό μου περίεργο είναι άλλα αληθινό 

• Like 2
Δημοσ.

Παρασκευή

I stopped reading...

• Like 2
Δημοσ.

όχι ρε παιδιά η κοπέλα μου είναι από εκεί. και από τη στιγμή που είμαι άνεργος εδώ θα πρέπει να πάω εγώ εκεί. Σαντιάγκο θα πάω. 

γιατί σταμάτησες το διάβασμα ? παρασκευή δεν βάζουμε τα περίεργα θέματα? ε και το δικό μου περίεργο είναι άλλα αληθινό 

Aφου η κοπελα σου ειναι απο κει, θα ξερει καλυτερα, γιατι δεν την ρωτας ? 

• Like 5
Δημοσ.

Aφου η κοπελα σου ειναι απο κει, θα ξερει καλυτερα, γιατι δεν την ρωτας ?

Επειδη ειναι Παρασκευη κι εχουν αργια οι τηλεπικοινωνιακοι παροχοι της Χιλης. Δευτερα που θα ξανανοιξουν οι τηλεφωνικες γραμμες στο Σαντιαγκο.

ναι για αυτό μιλάμε κάθε μέρα αλλά καμιά καλή ιδέα μέχρι τώρα

.

Βρες αλλη
  • Like 2
Δημοσ.

Επειδη ειναι Παρασκευη κι εχουν αργια οι τηλεπικοινωνιακοι παροχοι της Χιλης. Δευτερα που θα ξανανοιξουν οι τηλεφωνικες γραμμες στο Σαντιαγκο

Αυτο δεν το γνωριζα, σορρυ….. :P 

ναι για αυτό μιλάμε κάθε μέρα αλλά καμιά καλή ιδέα μέχρι τώρα

.

Δηλαδη τι σου λεει ? 

Δημοσ.

φωτογραφίες έχω αλλά καμιά δεν έχει πινακίδα santiago. φωτογραφία από το διαβατήριο στην σελίδα με τη σφραγίδα  κάνει?

δηλαδή ρε παιδιά που είναι το περίεργο δεν μπορώ να καταλάβω?

Δημοσ.

φωτογραφίες έχω αλλά καμιά δεν έχει πινακίδα santiago. φωτογραφία από το διαβατήριο στην σελίδα με τη σφραγίδα  κάνει?

δηλαδή ρε παιδιά που είναι το περίεργο δεν μπορώ να καταλάβω?

Θα μας πεις τι σου λεει για τις δουλειες εκει  ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...