Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φωτογραφίες έχω αλλά καμιά δεν έχει πινακίδα santiago. φωτογραφία από το διαβατήριο στην σελίδα με τη σφραγίδα κάνει?

δηλαδή ρε παιδιά που είναι το περίεργο δεν μπορώ να καταλάβω?

Το περίεργο είναι ότι από το 2006 έχεις μηδέν μηνύματα :)
  • Like 2
Δημοσ.

για την φωτογραφία σε λίγο δεν μπορώ να βρω πως να το κάνω σκαναρισμα.

είναι νορμάλ σαν την Ελλάδα ειναι, ειμουνα για 40 μέρες εκεί πέρυσι το καλοκαίρι,. για Ελληνα  μόνο γύρο μπορεί να φανταστεί άλλα είναι δύσκολο για μενα

ε ρε φίλε επειδή δεν γράφω σημενει ότι τρέχει κάτι όλη μέρα ινσομνια βλέπω απλα έχω σκάσει τον τελευταιο καιρό και μια λύση ήταν να πάρω καμιά ιδέα από εσασ

Δημοσ.

κοίτα το ότι είσαι μέλος από το 2006 σου δίνει καλό άλλοθι , αλλά τα 0 μηνύματα όπως και να το κάνουμε προδιαθέτουν αρνητικά  <_<

• Like 1
Δημοσ.

απο την μερα που εφυγα

πωσ βαζω φωτογραφια?

καλά σίγουρα είναι αρνητικό για αυτο και όταν αγόρασα κατι απο τισ αγγελίες στο ινσομνια με ζόρισε λίγο αλλά ειμουν κυριοσ

Δημοσ.

απο την μερα που εφυγα

πωσ βαζω φωτογραφια?

καλά σίγουρα είναι αρνητικό για αυτο και όταν αγόρασα κατι απο τισ αγγελίες στο ινσομνια με ζόρισε λίγο αλλά ειμουν κυριοσ

Κατσε εδω !! Μην πας πουθενα...

Δημοσ.

ok ..για θέμα εμπιστοσύνης και μόνο δίνω το facebook : panossvo

κοίτα το ότι είσαι μέλος από το 2006 σου δίνει καλό άλλοθι , αλλά τα 0 μηνύματα όπως και να το κάνουμε προδιαθέτουν αρνητικά  <_<

και πες ότι θέλω να τρολαρω. λογαριασμό από το 2006 θα έβαζα?

Δημοσ.

Τελικα θα μας πεις τι σκεφτεσαι να κανεις εκει, ή θα προσπαθεις να μας αποδειξεις οτι δεν τρολλαρεις…. ?

btw 2/10  :-(

Δημοσ.

θα πάω εκεί σε ένα μήνα για κανα 2 χρόνια ν μείνω μαζί με την κοπέλα. και μετά Καναδά για πάντα μάλλον. αλλά η μόνη ιδέα  είναι με γύρο και δεν το έχω καθόλου.  αυτό είναι το θέμα καμιά καλή ιδέα.

Δημοσ.

θα πάω εκεί σε ένα μήνα για κανα 2 χρόνια ν μείνω μαζί με την κοπέλα. και μετά Καναδά για πάντα μάλλον. αλλά η μόνη ιδέα  είναι με γύρο και δεν το έχω καθόλου.  αυτό είναι το θέμα καμιά καλή ιδέα.

Καναδα θα πας με τα ποδια ή με βαρκα ?

Εχεις καθολου ιδεα απο Καναδα  και μεταναστευση εκει ?

Δημοσ.

Καναδα θα πας με τα ποδια ή με βαρκα ?

Εχεις καθολου ιδεα απο Καναδα  και μεταναστευση εκει ?

Όταν έρθει ο καιρός θα ανοιχτεί κατάλληλο θέμα! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...