buuren Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Mη φευγεις κι εσυ... ποιος θα δουλεψει για να ξεχρεωσει την πατριδα?
72667 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 ναι . και εχω παει και εχω δουλεψει για 6 μηνεσ και και ξερω τα παντα για το τι πρεπει να κανω για να παω μονιμα εκει. το θεμα μου ειναι τι θα κανω στην χιλη. δεν ξερω με τι μπορεισ να πασ εσυ αλλα με βαρκα δεν παω τον λογαριασμο αφηστετον στα λαμογια πλακα πλακα ενασ φιλος σε αλλο θεμα ειπε οτι θα ηθελε να μεινει και στο valparaiso το οποιο ειναι στην χιλη. ειναι τελεια και εγω αυτο θα ηθελα
Unabomber Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 ναι . και εχω παει και εχω δουλεψει για 6 μηνεσ και και ξερω τα παντα για το τι πρεπει να κανω για να παω μονιμα εκει. το θεμα μου ειναι τι θα κανω στην χιλη. δεν ξερω με τι μπορεισ να πασ εσυ αλλα με βαρκα δεν παω τον λογαριασμο αφηστετον στα λαμογια πλακα πλακα ενασ φιλος σε αλλο θεμα ειπε οτι θα ηθελε να μεινει και στο valparaiso το οποιο ειναι στην χιλη. ειναι τελεια και εγω αυτο θα ηθελα E, αφου ξερεις, τοτε πηγαινε κατευθειαν στον Καναδα, και ασε την Χιλη….. αφου εχεις δουλεψει εκει για 6 μηνες κιολας, θα ειναι ευκολοτερο να βρεις δουλεια.
72667 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 ειναι η κοπελα μου εκει και μεχρι να βγει η αδεια εργασειας θελει χρονο.
72667 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 E, αφου ξερεις, τοτε πηγαινε κατευθειαν στον Καναδα, και ασε την Χιλη….. αφου εχεις δουλεψει εκει για 6 μηνες κιολας, θα ειναι ευκολοτερο να βρεις δουλεια. μια με μου λες να σου πω τι θελω να κανω και μια μου λεσ αν θα παω με βαρκα. με τρολαρεις λιγο ε? καθαριζα με καλα λεφτα ομως στο τοροντο
Unabomber Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 μια με μου λες να σου πω τι θελω να κανω και μια μου λεσ αν θα παω με βαρκα. με τρολαρεις λιγο ε? καθαριζα με καλα λεφτα ομως στο τοροντο Τι ειπαμε τελειωσες ?
Unabomber Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 τι θες να πεις? Eννοω απο σπουδες και τετοια. Γιατι για να καθαριζεις καλο χρημα στον Καναδα, πρεπει να εχεις καποιο level απο οτι ξερω.
apple3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Eννοω απο σπουδες και τετοια. Γιατι για να καθαριζεις καλο χρημα στον Καναδα, πρεπει να εχεις καποιο level απο οτι ξερω. καθαριστής ήταν ο ανθρωπος
Unabomber Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 καθαριστής ήταν ο ανθρωπος Ok, my bad….. δεν το καταλαβα….. Oποτε ας ψαξει και στην Χιλη το αντιστοιχο, και ειναι ολοι ευχαριστημενοι……
72667 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 απο εδω και περα λειτουργει το express entry αν εχεις καποια ειδικοτητα που θελουν γινεσαι καναδος. το παλευω αυτο αλλα εχω καιτην κοπελα μου αλλου και ψαχνω να βρω μια μεση λυση
apple3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ok, my bad….. δεν το καταλαβα….. Oποτε ας ψαξει και στην Χιλη το αντιστοιχο, και ειναι ολοι ευχαριστημενοι…… καθαριστής στο καναδά ζεις άνετα με οικογένεια σπίτι αυτοκίνητο και διακοπές. Στη χιλή καθαριστής με το ζόρι έχεις φαί.
72667 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 αν εισαι ηλεκτρολογοσ για παραδειγμα με καλη γνωση αγγλικων εχεισ πολλεσ πιθανοτητες και αν εχεισ και καποιον για δουλεια εισαι 80% μεσα ναι ειναι αληθεια οτι καθαριστης στην χιλη δεν παιζει. για αυτο σπαω το κεφαλι μου. μου αρεσει η κοπελα και το παλευω.
Unabomber Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 καθαριστής στο καναδά ζεις άνετα με οικογένεια σπίτι αυτοκίνητο και διακοπές. Στη χιλή καθαριστής με το ζόρι έχεις φαί. Oποτε μετραει, να το ψαξω και γω για καθαριστης στον Καναδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα