Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ στη γειτονιά έχουμε κάτι γυναίκες στη κλιμακτήριο που ταϊζουν τα γατιά, και έχουν πολλαπλασιαστεί.

Στο εξοχικό τα καλοκαίρια είχα αυτό το θέμα, τώρα το έχω και στην Αθήνα..

Τι θα μπορούσα να βάλω για να τις διώχνει ξέρω γω; 

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

και μενα κοιμαται πανω. απλα βαζω μπροστα και τις παιρνει ο αερας. το κατουρο είναι λιγο πιο σοβαρο. αλλα δε γαμιέται γατόνια ftw

• Like 1
Δημοσ.

Ε δεν γίνεται να βάλω κουκούλα στη ζωή μου, ανά πάσα στιγμή και ολονυχτίς το χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

μονο κουκουλα

ειχα ακουσει και κατι για χλωρινη αν θυμαμαι καλα (οχι πανω στο σμαρτ) γυρω γυρω

Δημοσ.

Είχε φίλος παλιότερα πρόβλημα με γατιά και μέσα στην πυλωτή του, αυτουνού μάλιστα του έριχναν νυχιές στη κουκούλα όταν τους καλάρεσε, kneading πως σκατά το λένε. Θα τονε ρωτήσω τι έκανε. Κάτι έβαζε πάνω (όχι πιτμπουλ) και δεν πλησιάζαν.

Εναλλακτικά, κουκούλα. Αεροβόλα και σφεντόνες πέρα από το «ηθικό» του θέματος μπορεί και να σε τρέξουνε. 

Δημοσ.

Πολυ απλα ενα βραδυ με φεγγαρι βγες και πασαλιψε με ζωμο ψαριου το αμαξι του ενοχλητικου γειτονα η πουλα το smart .

• Like 2
Δημοσ.

Και γω έχω παρόμοιο πρόβλημα. Μια γρια στην πολυκατοικία ταίζει όλα τα γατιά της περιοχής και πολλά από αυτά ανεβαίνουν και κοιμούνται πάνω στο μηχανάκι μου, ειδικά άμα βρέξει το κανουν χάλια. Προς το παρών τις ανέχομαι και απλά άμα τις δω πάνω τις διώχνω αλλά άμα κάνουν καμιά γρατζουνιά στην σέλα θα φάνε κλωτσιά χωρίς δεύτερη σκέψη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις απωθήσω;

Δημοσ.

<p>Και γω έχω παρόμοιο πρόβλημα. Μια γρια στην πολυκατοικία ταίζει όλα τα γατιά της περιοχής και πολλά από αυτά ανεβαίνουν και κοιμούνται πάνω στο μηχανάκι μου, ειδικά άμα βρέξει το κανουν χάλια. Προς το παρών τις ανέχομαι και απλά άμα τις δω πάνω τις διώχνω αλλά άμα κάνουν καμιά γρατζουνιά στην σέλα θα φάνε κλωτσιά χωρίς δεύτερη σκέψη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις απωθήσω;</p>

Κάλυμμα σέλας , και εμείς έχουμε γιατί εχει γατες η γειτονιά .

Δημοσ.

Εδώ στη γειτονιά έχουμε κάτι γυναίκες στη κλιμακτήριο που ταϊζουν τα γατιά, και έχουν πολλαπλασιαστεί.

Στο εξοχικό τα καλοκαίρια είχα αυτό το θέμα, τώρα το έχω και στην Αθήνα..

Τι θα μπορούσα να βάλω για να τις διώχνει ξέρω γω; Βρίσκω τρίχες και σκέφτομαι να τις σκοτώσω με αεροβόλο..

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε η γάτες ούτε η κυρίες που της ταΐζουν.

Αν δεν μπορείς να ζήσεις σε μια κοινωνία που υπάρχουν και τα ζώα τοτε εχεις σοβαρό πρόβλημα.

• Like 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...