Thanos1972 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 αληθεια τι προβλημα υπαρχει που καθονται επανω στο αυτοκινητο?εμενα προσωπικα μαρεσει αυτο να το βλεπω. (δεν υπαρχει περιπτωση να σου το κατουρησουν εαν ανησυχεις για κατι τετοιο). 7
anwnymh29 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Να κατουρησουν οχι δεν παιζει...Αλλα οι πατημασιες στο αμαξι ειναι λιγο σπασιμο,ειδικα αν ειναι και φρεσκοπλυμμενο.
redhotstef Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 αφου το αυτοκινητο δεν τρωει κουτσουλεις απο τα περιστερια καλα εισαι.. οι τριχες φευγουν ευκολα 2
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Γενικά συμπαθώ τις γάτες, όταν βλέπω καμιά στον δρόμο κοντά μου πηγαίνω να την βγάλω φωτογραφία. Τώρα αν είχα θέμα με κάτουρα και ακαθαρσίες σε αμάξι/μηχανάκι, θα αγόραζα μια κουκούλα. 3
kage Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 ειναι γνωστο οτι οι γατες πανε και καθονται κατω απο τα αυτοκινητα,μεσα στην μηχανη,πανω στο καπο για να ζεσταθουν... και αλλοτε σε υφασματινες κουκουλες στα καμπριο...οποτε και αφηνουν τριχες ή καμμια γρατζουνια...Σε καμμια περιπτωση δεν τις διωχνεις αποτομα γιατι γατζωνονται για να φυγουν γρηγορα... στο θεμα αδεσποτα οι ακραιες συμπεριφορες εχουν θεμα ειτε "αγαπης"ειτε "μισους". σε μενα αποφασισε ενα πρατηριο αρτου να πεταει τα σουσαμια,ψωμια εξω απο το μαγαζι πριν κλεισει και κατι αλλοι να ταιζουν στην πλατεια περιστερια σαν να μαστε σε βασιλικο κηπο...οποτε πλεον ολη μερα μαζευονται με τα γνωστα προβληματα(http://www.monumenta.org/article.php?IssueID=2&ArticleID=11&CategoryID=3&lang=gr) καμμια 40αρια περιστερια στον ουρανο ,στα καλωδια δεη,στα πρεβαζια κτλ... πολιτισμος εξελιξη... αντε να εξηγησεις στους δηθεν φιλοζωους(που σιγουρα θα νευριαζαν αν γινοταν σπιτι τους) οτι αυτο που κανουν, σε αλλες χωρες απαγορευεται γιατι ειναι επικινδυνο!! 2
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Άρα άκυρο στην αναζήτηση επίλυσης προβλήματος (πέρα της κουκούλας - που είναι τέρμα impractical / non-sensible / unrealistic) φαντάζομαι ε; Κάτι για sprinkle dried rue διαβάζω, πως ψεκάζεις και απωθεί, αλλά δεν ξέρω τι είναι στα ελληνικά και που το αγοράζω. Κάτι άλλο viable δεν είδα σαν ιδέα στο web. Διάβασα όλο το άρθρο του kage με την μάστιγα των ιπτάμενων αρουραίων και αναρωτιέμαι πόσο μεγαλύτερο θέμα θα είχα. Πραγματικά νιώθω ένα τιποτένιο αδύναμο lowlife being αν δεν μπορώ να απωθήσω το μικρότερο και πιο ανόητο θηλαστικό του είδους felis από ένα περιουσιακό μου στοιχείο, εδώ έξω απ' το σπίτι μου.
akpe Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Αποξηραμένος απήγανος είναι αυτό. Κάποιου είδους βότανο ξέρωγω, υποτίθεται ότι η μυρωδιά του διώχνει γατιά και σκυλιά. Αν έχεις κανα φαρμακείο κοντά σου από αυτά που πουλάνε διάφορα βότανα και λοιπά ομοιοτέτοια ρίξε μια ερώτηση, παίζει να έχουνε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 catnip σε διπλανά αμάξια? 2
adi32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Εγώ έχω βάλει κουκούλα γιατί όλα τα αυτοκίνητα στη γειτονιά έχουν νυχιες και θολουρες στο καπω όπου ανεβαίνουν και κοιμούνται οι γάτες το χειμώνα. Η περιουσία του καθενός έχει αξία και μπορεί να την απέκτησε με πολύ κόπο οπότε θέλει να την προστατέψει και να την διατηρήσει. Κάποιες κυρίες που απέτυχαν στη ζωή τους και οι μόνες τους συναναστροφες είναι τα ζώα πρέπει να προσέχουν λιγο 2
DosCanones Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Το να ταιζεις γατια , πχ στην 3η ηλικια, σημαινει αποτυχημενη ζωη και μηδεν συναναστροφες; Dat insomnia forum. Aπο κει και περα γατα να κατουρησει πανω σε αμαξι αποκλειεται. Μαθηματικα αδυνατον. Νυχιες επισης εξαιρετικα δυσκολο. Αρα το βασικο προβλημα ειναι οτι αφηνουν σημαδια οι πατουσες τους πανω στο μεσο επιδειξης. So, αμα βαριεστε να βαζετε κουκουλες, απλα deal with it. 7
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 catnip σε διπλανά αμάξια? αν φυτέψει catnip λίγο ποιο πέρα απο εκεί που αράζει το αμάξι δεν πρόκειται να ξανασχοληθούν με αυτό , μονίμως κάτω απο το φυτό θα αράζουν . Το έκανε μια γνωστή μας και σκέφτομαι να το κάνω και εγώ τώρα Αποξηραμένος απήγανος είναι αυτό. Κάποιου είδους βότανο ξέρωγω, υποτίθεται ότι η μυρωδιά του διώχνει γατιά και σκυλιά. Αν έχεις κανα φαρμακείο κοντά σου από αυτά που πουλάνε διάφορα βότανα και λοιπά ομοιοτέτοια ρίξε μια ερώτηση, παίζει να έχουνε. αυτό δε διώχνει μόνο τα γατιά αλλα κ εμένα , έχει η μάνα μου κ όποτε το ακούμπησα κατα λάθος μου ήρθε να το πετάξω σε φάση σφαιροβολία Το να ταιζεις γατια , πχ στην 3η ηλικια, σημαινει αποτυχημενη ζωη και μηδεν συναναστροφες; Dat insomnia forum. Aπο κει και περα γατα να κατουρησει πανω σε αμαξι αποκλειεται. Μαθηματικα αδυνατον. Νυχιες επισης εξαιρετικα δυσκολο. Αρα το βασικο προβλημα ειναι οτι αφηνουν σημαδια οι πατουσες τους πανω στο μεσο επιδειξης. So, αμα βαριεστε να βαζετε κουκουλες, απλα deal with it. υσχιεί αλλα θυμάμαι όταν ήμουν μικρός που ένας γείτονας πάρκαρε το βανάκι του συνέχεια δίπλα στο σπίτι μας και ο κεραμιδόγατος (κάμποσα κιλά) που είχα την είχε καταβρεί να κόβει δρόμο πηδώντας απο την ταράτσα μου στην οροφή αντί να κατέβει απο την κληματαριά , lol
*nenya* Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Πολύ μίσος για τις γάτες και τους γατοφιλους. Φροντίζω γάτες=αποτυχία. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Για τα σκυλιά δεν βλέπω να λέτε όμως που σηκώνουν το πόδι και σας κατουρανε όλες τις ζάντες στη σειρά. Η γάτα απλά ΚΑΘΕΤΑΙ/ΚΟΙΜΑΤΑΙ πάνω στο αμάξι. 11
InfernoN Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Το πρόβλημα δεν είναι ούτε η γάτες ούτε η κυρίες που της ταΐζουν. Αν δεν μπορείς να ζήσεις σε μια κοινωνία που υπάρχουν και τα ζώα τοτε εχεις σοβαρό πρόβλημα. και στο εξωτερικο υπαρχουν ζωα και αλλων ειδων μαλιστα στην καθημερινοτητα, αλλα τα πεζοδρομια και τα αμαξια λαμπουν ισως θα επρεπε να εξηγησεις σε ποια ζωα αναφερεσαι 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις