Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι κουκουλα.θα την κατουραν τα σκυλια και θα την ξεσκισουν τα γατια.βαλε και τις τριχες,,στον μηνα πανω,θα την πεταξεις.δες την θετικη πλευρα,δεν προκειτε να δεις αρουρι στην μηχανη ή να σου φαει καλωδια και να ψαχνεσαι με τον ηλεκτρολογο,γιατι πηρε φωτια το οχημα με jump start.

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το κακο με κάποιες γάτες ειναι πως όταν ανεβαίνουν, κάνουν γρατζουνιές στο αυτοκίνητο.Το δικό μου, ειναι γεμάτο σε ενα σημείο απο όπου ανεβαίνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Σε περίπτωση που εχεις αυλή με κήπο μπορείς να αγορασεις απο μεγάλα pet shops κάτι σκόνες που σκόρπιζεις στο χώμα, κρατάνε καιρό και η βροχή ή το πότισμα δεν επηρεάζει τη δράση τους. Απλά απωθούν τις γάτες να πλησιάζουν. Όσο για το κατουρημα αποκλείεται πανω στο αμάξι. Μονο τα αρσενικά γατια ψεκάζουν ίσως τις ρόδες για να οριοθετήσουν την περιοχή τους.

Δημοσ.

Επειδη καποιοι παρεξηγηθηκαν δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακο να ταιζεις ζωα, Το αντιθετο μαλιστα

Ουτε οτι οσοι ταιζουν ζωα ειναι αποτυχημενοι

Καποιοι που ζουν μονο με ζωα και μπορουν να συναναστρεφονται μονο με ζωα και ολη τους η ζωη ειναι τα ζωα για μενα ειναι αποτυχημενοι και φτανουν να αγαπουν τα ζωα και να μισουν τους ανθρωπους

Αυτοι οι ανθρωποι φτανουν να ζουν μεσα σε αθλιες συνθηκες και να μην ενδιαφερονται για την καθαριοτητα των γυρω τους ειτε εχουν γατες ειτε σκυλους  ειτε κουκουβαγιες

Υπαρχουν ανθρωποι που δινουν 700-1500ε για το χρωμα του αυτοκινητου τους ωστε να μην εχει ουτε καν αραχνες και απλα και μονο η γατα να κοιμηθει επανω προκαλει αλλοιωση

• Like 1
Δημοσ.

Για τα σκυλιά δεν βλέπω να λέτε όμως που σηκώνουν το πόδι και σας κατουρανε όλες τις ζάντες στη σειρά. Η γάτα απλά ΚΑΘΕΤΑΙ/ΚΟΙΜΑΤΑΙ πάνω στο αμάξι.

Τώρα θα ανοίξει flame με τους σκυλόφιλους...

Δημοσ.

Υπαρχουν ανθρωποι που δινουν 700-1500ε για το χρωμα του αυτοκινητου τους ωστε να μην εχει ουτε καν αραχνες και απλα και μονο η γατα να κοιμηθει επανω προκαλει αλλοιωση

Αυτό είναι αντιπαράδειγμα μη-αποτυχίας;

• Like 13
Δημοσ.

σχετικά με τα ακριβά αμάξια-βαφές και την αλλοίωση θα πω μόνο οτι τα ακριβά βρακιά θέλουν κ επιδέξιους κώλους , αν έχεις φράγκα για κάτι ακριβό πρέπει να φροντίσεις να το φυλάσσεις και κατάλληλα(μου ήρθε στο μυαλό ο τύπος με την hayabusa που είχε τόσα φράγκα να την πάρει μέχρι και κ γιατι κ ένα βαρβάτο χαλάζι να ρίξει κώλο θα στο κάνει, ένα δυνατό αέρα να βάλει όλο κ κάποιο χαλικάκι θα φύγει και θα στο γδάρει , τα παιδιά της γειτονιάς να βγουν να παίξουν με τη μπάλα πάλι θα χτυπηθεί, οπότε δεν καταλαβαίνω πόσο κακό θα κάνει η γάτα , εκτός αν το αμάξι σου ειναι φτιαγμένο απο ξύλο και γουστάρουν να ξύνουν τα νύχια τους. 

καταλαβαίνω να μη θέλει ο καθένας γάτες πάνω στο αμάξι του αλλα δεν ειναι και κάτι τραγικό. Όσο για αυτά που λέγονται σχήμα λόγου κ εγώ έχω πει κατα καιρούς "ρε να είχα μια καραμπίνα" επειδή με ξύπνησαν 3-4 φορές το ίδιο βράδυ γάτες που πλακωνόντουσαν και στις 6 το πρωί έπρεπε να σηκωθώ για δουλειά αλλα αυτό δε σημαίνει οτι θα το έκανα κιόλας, οπότε μη κολλάτε σε οτι γράφει ο καθένας γιατι μπορεί απλά να μην το εννοεί. 

οι γάτες ειναι χρήσιμες όπως και οι σκύλοι και ο μόνος που φταίει για τη συμπεριφορά τους ειναι ο άνθρωπος. δεν έχει καμια όρεξη ο αδέσποτος σκύλος να γυρνάει πεινασμένος και κυνηγημένος και να κατουράει αμάξια , κάποιος τον παράτησε , επίσης η γάτα που δεν ειναι οικόσιτη και θα καλομάθει επειδή της ρίχνουν τσουβάλια φαγητό δεν φταίει αν αράξει και φέρει κ άλλες τόσες παρέα επειδή βρήκαν φαγητό. Γενικά πρέπει να υπάρχει ενα μέτρο και να μην είμαστε των άκρων, για όλα υπάρχουν λύσεις αρκεί να έχεις όρεξη να τις αναζητήσεις κ όχι να διαλέξεις την εύκολη που καμια φορά είναι και σκατόψυχη , coz karma is a bitch  :-) (πχ γείτονας μου που τις κυνηγούσε μανιωδώς(και έχω και υπόνοιεςοτι είχε σκοτώσει κιόλας κάποιες, μόλις είδε την οχιά λίγα μέτρα απο εκει που έπαιζε η 5χρονη εγγονή του άλλαξε γνώμη και τα τελευταία χρόνια τις ταίζει καθημερινά.)

Δημοσ.

Πολύ μίσος για τις γάτες και τους γατοφιλους. Φροντίζω γάτες=αποτυχία. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

Για τα σκυλιά δεν βλέπω να λέτε όμως που σηκώνουν το πόδι και σας κατουρανε όλες τις ζάντες στη σειρά. Η γάτα απλά ΚΑΘΕΤΑΙ/ΚΟΙΜΑΤΑΙ πάνω στο αμάξι.

Πονάει το κορίτσι ρε παιδί μου, σταμάτα και συ:

http://www.insomnia.gr/topic/485560-γάτες-γιατί/?p=52345373

Δημοσ.

Επειδη καποιοι παρεξηγηθηκαν δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακο να ταιζεις ζωα, Το αντιθετο μαλιστα

Ουτε οτι οσοι ταιζουν ζωα ειναι αποτυχημενοι

Καποιοι που ζουν μονο με ζωα και μπορουν να συναναστρεφονται μονο με ζωα και ολη τους η ζωη ειναι τα ζωα για μενα ειναι αποτυχημενοι και φτανουν να αγαπουν τα ζωα και να μισουν τους ανθρωπους

Αυτοι οι ανθρωποι φτανουν να ζουν μεσα σε αθλιες συνθηκες και να μην ενδιαφερονται για την καθαριοτητα των γυρω τους ειτε εχουν γατες ειτε σκυλους  ειτε κουκουβαγιες

και γιατί τα υλικά αγαθά που αγαπάς όσο τίποτα άλλο και θες να ζεις μόνο με αυτά θεωρείς ότι κάνουν εσένα πετυχημένο (και την οικογένειά σου) ?

αν δε σε ενοχλεί εσένα τι ασχολείσαι και κρίνεις ανθρώπους ως αποτυχημένους επειδή ασχολούνται με τα ζωάκια ? έχουμε φτάσει σε ακραίες συνθήκες όπου άνθρωποι που δεν ακολουθούν τη γκλαμουριά και κάποια πρότυπα ζωής, που έχουν επιβληθεί μέσα από θεσμούς, τότε χαρακτηρίζονται ως αποτυχημένοι, χλευάζονται και περιθωριοποιούνται ενώ το αντίθετο θα έπρεπε να συνέβαινε κατά τη γνώμη μου.

• Like 3
Δημοσ.

Αν θεωρεις φυσιολογικες τις συνθηκες και τις συμπεριφορες που ανεφερα πιο πανω παω πασο

• Like 1
Δημοσ.

Άρα άκυρο στην αναζήτηση επίλυσης προβλήματος (πέρα της κουκούλας - που είναι τέρμα impractical / non-sensible / unrealistic) φαντάζομαι ε;

Κάτι για sprinkle dried rue διαβάζω, πως ψεκάζεις και απωθεί, αλλά δεν ξέρω τι είναι στα ελληνικά και που το αγοράζω. Κάτι άλλο viable δεν είδα σαν ιδέα στο web.

Διάβασα όλο το άρθρο του kage με την μάστιγα των ιπτάμενων αρουραίων και αναρωτιέμαι πόσο μεγαλύτερο θέμα θα είχα. Πραγματικά νιώθω ένα τιποτένιο αδύναμο lowlife being αν δεν μπορώ να απωθήσω το μικρότερο και πιο ανόητο θηλαστικό του είδους felis από ένα περιουσιακό μου στοιχείο, εδώ έξω απ' το σπίτι μου.

Ελα μωρε,αστα τα καημενα να ζεσταθουν.Το δικαιωμα στην ατομικη ιδιοκτησια και η προστασια.. :P

Τι να πω και εγω που εβρισκα καθε μερα σχεδον τα λαστιχα της μηχανης γρατζουνισμενα και δεν μπορουσα να καταλαβω τι συμβαινει  :shock:  :-D

Δημοσ.

Εδώ στη γειτονιά έχουμε κάτι γυναίκες στη κλιμακτήριο που ταϊζουν τα γατιά, και έχουν πολλαπλασιαστεί.

Στο εξοχικό τα καλοκαίρια είχα αυτό το θέμα, τώρα το έχω και στην Αθήνα..

Τι θα μπορούσα να βάλω για να τις διώχνει ξέρω γω; 

Ηχητικό repelant για γάτες, αλλά μην πεις τίποτα σε κανέναν, γιατί παρά το ότι είναι νόμιμα και δεν επηρεάζουν την υγεία των ανθρώπων, θα δεις θα γκρινιάζουν όλοι για ένα σορώ μλκς ότι τους έχουν βρει, από πονοκεφάλους μέχρι καρκίνους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...