Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H γατα είναι σχεδόν αδυνατο να κανει ζημια στο αυτοκινητο.Τα ποδια της από κατω(πελματα) είναι μαλακα.

Το χειροτερο είναι να μπει στο καπο ποντικι και να μασησει τα καλωδια.Σε γνωστο μου,ποντικι μπηκε στο αυτοκινητο του και μασησε μερικως το καλωδιο του συναγερμου που παει στη σειρηνα και σε τυχαια χρονικα διαστήματα όταν εκανε επαφη με το σασι του αυτοκινητου επαιζε χωρις λογο ο συναγερμος.Ηταν πολύ δυσκολο να βρεθει γιατι το μασημα ηταν πολύ μικρο και ηθελε μεγαλη παρατηριτικοτητα για το δεις.

Οποτε οσοι λετε για γατες δεν εχετε μπλεξει με ποντικια.........

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

και γιατί να βγάλει νύχια η γάτα ? για να γαντζωθεί ή για να τα ξύσει ?
εκτός αν τα αυτοκίνητα σας ειναι τύπου flintstones 

112354.jpg

αν μιλάγαμε για σκύλο που τα έχει συνεχώς έξω τότε ναι 

• Like 2
Δημοσ.

fyi δεν σκαρφαλωνουν στο αμαξι σου, απλως πηδανε απευθειας πανω στο καπο.

Για να προσπαθουν ( ; ) να ανεβουν στο καπο μεσω του φτερου ( ;; ), σημαινει ή οτι οι γατες της γειτονιας σου κατι πινουν και δεν μας δινουν, ή οτι κατι εχεις καταλαβει λαθος σχετικα με τις γρατζουνιες στο φτερο.

Δημοσ.

Δεν φτανουν κατευθειαν στο καπο,μερικες φορες γλυστρανε και πεφτουν,το εχω δει να γινεται, γι αυτο πηγα και πηρα μια κουκουλα και τελειωσε η υποθεση

Δημοσ.

Κατι που δεν αναφερθηκε ειναι το εξης:

Καποιες φορες τον χειμωνα οι γατες μπαινουν μεσα στην μηχανη του αυτοκινητου για να προφυλαχθουν απο το κρυο και την βροχη.Ειδικα σε κουκουλωμενο αυτοκινητο.Οποτε υπαρχει περιπτωση να βαλεις μπρος και η γατα να σκοτωθει απο τους ιμαντες του αυτοκινητου.

Επισης καποιες καθονται αναμεσα στο φτερο και την ροδα,αλλα σε αυτη την περιπτωση με το που βαλεις μπρος θα τρομαξει και θα φυγει.Εκτος ξερω 'γω με το που βαλεις μπρος κανεις κανα σπινιαρισμα.

Λενε οτι καλο ειναι αν υπαρχει γατα που μπαινει στην μηχανη του αυτοκινητου να χτυπαμε το καπω πριν βαλουμε μπρος για να τρομαξει και να φυγει(θα φυγει?)Εχω διαβασει περιπτωση που η γατα δεν εβγαινε με τιποτα γιατι μαλλον ειχε τρομαξει.

Αν δεν ανοιξεις το καπω δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.

Σχετικα με τα ποντικια ειναι ικανα να κανουν ζημια που κοστιζει αρκετα και να ειναι δυσκολο να εντοπιστει.Στην αντιπροσωπεια μου ειχαν πει να εχω μονιμα πατημενο το κουμπι που κλεινει τα κλαπε και δεν εισερχεται ο αερας απο εξω μεσα στο αυτοκινητο γιατι απο εκει μπορει να μπει το ποντικι και να κανει ζημια.

Πριν καιρο εβρισκα πανω στην μηχανη και στην μπαταρια του αυτοκινητου ποντικοκουραδα.Εβαζα ποντικοφαρμακο για μερικες ημερες και παρ'ολο που τα ποντικια το ετρωγαν εκαναν μερικες ημερες να κακαρωσουν.Ταυτοχρονα εψαχνα μηπως εχουν μασουλησει κανα καλωδιο κλπ.

Σχετικα με σκυλους VS γατες εχω σκυλο.Δεν εχω ομως καποιο κομπλεξ με τις γατες αν και μου εχουν γρατζουνισει το αμαξι και εχουν κανει κατι σκισιματα στην κουκουλα.

Ο σκυλος ειναι πιο κοντα στον ανθρωπο και ειναι πιστος.Το κυριοτερο ειναι η χρησιμοτητα του στον ανθρωπο.Σκυλοι τυφλων,Σκυλοι διασωστες κλπ.Επισης εκπαιδευμενοι σκυλοι και μη εχουν σωσει ανθρωπους απο διαφορες καταστασεις και απο ληστειες σε σπιτια.Εστω και ως "συναγερμοι".Πολυ σημαντικα οφελη.

Η χρησιμοτητα της γατας ειναι απλα να κραταει καθαρη καποια περιοχη απο τα σιχαμερα ποντικια.

• Like 1
Δημοσ.

Η γάτα θα φύγει από το αυτοκίνητο όταν θα ανοίξεις την πόρτα θα μπεις μέσα να καθήσεις και θα την κλείσεις με δύναμη. Το τράνταγμα και ο θόρυβος είναι αρκετά για να απομακρυνθεί η γάτα. Τώρα στην περίπτωση που είναι φοβισμένη και δεν φεύγει από την μηχανή, εκεί δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Δημοσ.

Προν 6 χρονια

Πηγα απο Θεσσαλονικη για αυθημερον μπάνιο στη Ποτίδαια .

Απο τις 9 που φυγαμε μεχρι τις 9 που γυρισαμε,στο καπω ηταν μια γάτα με τα 4 μωρά της.!

Για να φύγει η καημενη ριξμε νερο και αφου έβγαλα με το χερι τα μωράκια , τα αφησαμε 5 μετρα πιο περα , ερχοταν και τα επαιρνε και τα φυλαξε.

Ωραια εμπειρια ηταν

Δημοσ.

Επισης καποιες καθονται αναμεσα στο φτερο και την ροδα,αλλα σε αυτη την περιπτωση με το που βαλεις μπρος θα τρομαξει και θα φυγει.Εκτος ξερω 'γω με το που βαλεις μπρος κανεις κανα σπινιαρισμα.

Eιμαι pretty sure οτι η ts ξεκιναει ακριβως ετσι :P
  • Like 2
Δημοσ.

Ο σκυλος ειναι πιο κοντα στον ανθρωπο και ειναι πιστος.Το κυριοτερο ειναι η χρησιμοτητα του στον ανθρωπο.Σκυλοι τυφλων,Σκυλοι διασωστες κλπ.Επισης εκπαιδευμενοι σκυλοι και μη εχουν σωσει ανθρωπους απο διαφορες καταστασεις και απο ληστειες σε σπιτια.Εστω και ως "συναγερμοι".Πολυ σημαντικα οφελη.

Η χρησιμοτητα της γατας ειναι απλα να κραταει καθαρη καποια περιοχη απο τα σιχαμερα ποντικια.

εσύ σε τι χρησιμεύεις ? ποιά είναι η χρησιμότητά σου ?

δε χρειάζεται να είναι χρήσιμο ένα ζωό στον άνθρωπο για να συμπεράνουμε ότι αξίζει ξέρω γω να υπάρχει. Ούτε είναι ιδιοκτησία μας τα σκυλάκια και τα γατάκια κατά τη γνώμη μου. Αυτή η συμπεριφορά πάντα με εξόργιζε. Η και καλά σχέση αφεντικού.

Δε το λέω προσωπικά σε σένα, απλά παραθέτω άποψη βάσει αυτού που είπες.

(δε θα ξεχάσω στη πρώτη δημοτικού νομίζω καθόμουν με ένα ξάδερφο στο θρανίο και στο μάθημα ρωτάω μέσα στη τάξη τη δασκάλα ποιά η χρησιμότητα ενός ζώου -σχετίζοταν με το μάθημα- και απαντάει αμέσως ο ξάδερφος εσύ σε τι χρησιμεύεις στο πλανήτη? και μένω μαλάκας φυσικά...άσχετο αλλά μου ήρθε στο μυαλό αυτό το σκηνικό πριν καμμια 20ρια και βάλε χρόνια)

• Like 1
Δημοσ.

Παρερμηνευεις τα γραφομενα μου.Εγραψα οτι η γατα δεν αξιζει να υπαρχει?

Διευκρινησα την σημαντικη χρησιμοτητα του σκυλου προς τον ανθρωπο υπερ της γατας.

Στο οτι τα ζωα δεν ειναι ιδιοκτησια μας εκει συμφωνουμε.Οταν γραφω "ιδιοκτητης" το βαζω σε εισαγωγικα.

Το παραδειγμα σου ως επιχειρημα ειναι ακυρο.

Δημοσ.

τα ποντικια τρωνε τα καλωδια

υπαρχουν σπρει που ψεκαζουν τα καλωδια σε αυτοκινητα/φορτηγα/μηχανηματα κτλ στις περιοχες που εχουν θεμα με τα ποντικια

Δημοσ.

Εγώ έχω Πρόβλημα με κάτι shitγερους που πετάνε απο χαρτάκια μέχρι φοινοκοδεντρα εκτός απο αεροβολα υπάρχει άλλη λύση?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...