akpe Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Εγώ ακόμα να καταλάβω από που προκύπτει το ότι η άποψη κάποιου που θεωρεί τα ζώα έμβια όντα και όχι ιδιόκτητα αντικείμενα «δεν εκφράζει CIS MALES».
Mau-Maus Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Στην γειτονιά, είναι μια μισότρελη γιαγιά που ταΐζει αβέρτα τις γάτες. Μισότρελοι είναι όσοι τα ταΐζουν , εκείνοι που τα κλωτσάνε , τα κακοποιούν , τους ρίχνουν φόλες , τα θανατώνουν , τους ενοχλούν τέλος πάντων τα αδέσποτα και μόνο που υπάρχουν , αυτοί ειναι θεόμουρλοι , σχιζοφρενείς και παρακαλούνται να περάσουν γρήγορα απο τον πλησιέστερο ψυχίατρό να τους βάλει σφραγίδα για να είναι και με την βούλα ! υγ για όσους δεν ξέρουν , μεγάλη ερευνά της CIA έδειξε οτι οι μεγαλύτεροι εγκληματίες και σχιζοφρενείς στην παιδική τους ηλικία κακοποιούσαν, θανάτωναν αδέσποτα ! μαγκιά κλανιά και απόστημα φάση δηλαδή .. 4
MT60RS Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μισότρελοι είναι όσοι τα ταΐζουν , εκείνοι που τα κλωτσάνε , τα κακοποιούν , τους ρίχνουν φόλες , τα θανατώνουν , τους ενοχλούν τέλος πάντων τα αδέσποτα και μόνο που υπάρχουν , αυτοί ειναι θεόμουρλοι , σχιζοφρενείς και παρακαλούνται να περάσουν γρήγορα απο τον πλησιέστερο ψυχίατρό να τους βάλει σφραγίδα για να είναι και με την βούλα ! υγ για όσους δεν ξέρουν , μεγάλη ερευνά της CIA έδειξε οτι οι μεγαλύτεροι εγκληματίες και σχιζοφρενείς στην παιδική τους ηλικία κακοποιούσαν, θανάτωναν αδέσποτα ! μαγκιά κλανιά και απόστημα φάση δηλαδή .. μισοτρελοι ειναι και οι εισαγγελεις ευρωπαικης χωρας εν ετη 2015 που ειναι υπερ της θανατικης ποινης...
Mau-Maus Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 μισοτρελοι ειναι και οι εισαγγελεις ευρωπαικης χωρας και πολλών πολιτειών αυτής της οπισθοδρομικής μπανανιας της Αμερικής εν ετη 2015 που ειναι υπερ της θανατικης ποινης... καλο ταξιδι στο παλικαράκι .. τι έκανε ? τίποτα , απλά σκότωσε 3 αθώους πολίτες και άφησε και καμιά 200ρια άλλους ανάπηρους και διαμελισμένους ! καλο ταξιδι να εχει ο πιτσιρικος , τι κρίμα , κατάρα στους μισότρελους εισαγγελείς http://www.kathimerini.gr/815502/article/epikairothta/kosmos/8anatikh-poinh-gia-ton-vomvisth-toy-mara8wnioy-ths-vostwnhs εμ βέβαια μόνο εμείς είμαστε καλά
xstreamgamer Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 εμ βέβαια μόνο εμείς είμαστε καλά Έλα ρε και συ τι έκανε σιγά το πράγμα.Εκτός του ότι έκανε εχθρική ενέργεια σε μία χώρα η οποία του έδωσε πολύ πιο ασφαλές καταφύγιο σε αυτόν και την οικογένεια του σε αντίθεση με την μπανανία όπου κανονικά θα ζούσε, έφαγε-τραυμάτισε- ακρωτηρίασε καμιά 300ριά σιγά το πράγμα! On topic όντως μου κάνει εντύπωση το θέμα καθότι μένω πολλά από τα χρόνια της ζωής μου σε χωριό.Ποτέ δεν έχω δει γατί να βγάζει νύχια σε λεία επιφάνεια όπως π.χ το καπό του αυτοκινήτου.Εδώ ζημιά με γρατσουνιές στα αυτοκίνητα έκαναν οι κότες όταν αυτά δεν ήταν σε γκαράζ.Εκτός από τις γρατσουνιές που άφηναν επάνω στο αμάξι άφηναν και κουτσουλιές οι οποίες είναι από τα πιο διαβρωτικά συστατικά για τα χρώματα των αυτοκινήτων! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις