Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!! Εχω ενα θεμα με τα ηχεια του υπολογιστη (σταθερος). Στην ουσια ειναι ενα γουφερ απο home cinema στο οποιο εχω παρει ενα jack καλωδιο και το εχω βαλει στο pc...Βαζω στον υπολογιστη το "home cinema" και χωρις να παιζει κατι (τραγουδι κτλ) ακουγεται μια βουη συνεχομενη("βουουουουουουου" ;ρ).Παρολα αυτα δοκιμασα με το κινητο και δεν ακουγεται τιποτα, ειναι κομπλε....δοκιμασα και με το notbook παλι κομπλε!! Καπου λογικα εχει διαρροη ρευματος και κανει αυτα τα "παρασιτα".Επισης με κατι ακουστικα που ηταν κ πριν στον υπολογιστη, δεν εχει κανενα θεμα κ λειτουργει μια χαρα!! Καμια ιδεα;; ;??

Δημοσ.

Δοκιμασα με το ιδιο jack σε κινητο και ειναι κομπλε.....Επισης εσβησα το υπολογιστη και τον εβγαλα απο την μπριζα και μολις εβαζα στην θυρα το jack εκανε παλι την βουη!! περιεργα πραγματα

Δημοσ.

δοκιμασε με καινουριο.. του αδερφου μου ειχε τσακιστει λιγακι και εκανε αυτα τα παρασιτα.. του εδωσα ενα jack καλωδιο το συνδεσε στο wooferaki και στην αλλη πλευρα  ανοιξαμε το control που συνδεοταν και αλλαξαμε το καλωδιο και τωρα μια χαρα!

Δημοσ.

Δεν εχω αλλο jack αλλα μου φενεται πολυ περιεργο να φταιει το jack εφοσον ειναι η μονη συσκευη στην οποια παρουσιαζει πτοβλημα...αν ηταν αυτο που λες θα γινοταν με ολες τις συσκευες!! αρα πιστευω οτι αλλου ειναι το προβλημα τους....βασικα στον υπολογιστη

Δημοσ.

οταν συνδεεις πανω στον υπολογιστη λογικο ειναι να κανει τα παρασιτα.. ακομα και οταν ειναι κλειστος.. τωρα το θεμα ειναι τι θορυβο ακριβως σου κανει..

Δημοσ.

δεν εννοω οτι κανει αυτο το κτατς οταν το συνδεεις αλλα κανει ενα συνεχομενο (δεν σταματαει) ηχο βουης!! βουουουουουου!! καπως ετσι τελος παντων!! 

Δημοσ.

Γείωσε καλά τα μηχανήματα που συνδέεις

τι εννοεις;; προσπαθησα να σηκωσω το υπολογιστη στο αερα για να μην ακουμπαει με το ξυλο του γραφειου.....το αστειο ειναι οτι το κανει και οταν ειναι ο υπολογιστης εκτος ρευματος. επισης δοκιμασα να συνδεσω μια βιδα του υπολογιστη με την γειωση απο το πολυμπριζο. το καλωδιο που τα συνδεσα ηταν απο τα ηχεια αλλα τπτ!!?? δεν ξερω αν ηταν ωφελιμο αυτο που εκανα.

Δημοσ.

Όταν λές εκτός ρεύματος εννοείς με το καλώδιο βγαλμένο απο την πρίζα ή απλά σβηστός?

ειναι βγαλμενο απο την μπριζα

Δημοσ.

Βγάλε απο την πρίζα και οτιδήποτε άλλο είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή, πχ οθόνη, εκτυπωτής, και δές αν θα σταματήσει ο θόρυβος.

Δημοσ.

Βγάλε απο την πρίζα και οτιδήποτε άλλο είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή, πχ οθόνη, εκτυπωτής, και δές αν θα σταματήσει ο θόρυβος.

δοκιμαζω και επανερχομαι ;))

τπτ....παλι τα ιδια!! ;/

Δημοσ.

Γείωση, Σημαίνει οτι όλα τα μηχανήματα πρέπει να συνδέονται με την γείωση του σπιτιού, σωστα τριπολικα πολυπριζα και εννοείται σουκο πρίζες που να είναι σίγουρο οτι διαθέτουν γείωση

Δημοσ.

Γείωση, Σημαίνει οτι όλα τα μηχανήματα πρέπει να συνδέονται με την γείωση του σπιτιού, σωστα τριπολικα πολυπριζα και εννοείται σουκο πρίζες που να είναι σίγουρο οτι διαθέτουν γείωση

ολα μια χαρα απο αυτο!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...